Rezultatele Campaniei „Clientul Mulțumit” de la FinComBank

07 Sept. 2021, 11:53
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
07 Sept. 2021, 11:53 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Vara aceasta, a fost incendiară pentru toți clienții FinComBank, deoarece aniversarea celor 28 de ani de activitate FinComBank a fost un prilej frumos pentru lansarea Campaniei „Clientul Mulțumit”, în cadrul căreia peste 100 de mii de clienți activi ai Băncii au fost surprinși de reduceri și bonusuri la produse bancare, cum ar fi la carduri, depozite și credite!

Transmitem sincere felicitări clienților existenți ai FinComBank, precum și celor noi veniți, care au beneficiat de:

  • REDUCERI la rata anuală a dobânzii la credite;
  • BONUSURI la rata anuală a dobânzii la deschiderea depozitelor în lei;
  • DESERVIRE GRATUITĂ timp de un an la orice card deschis în perioada promoției!

În cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, au fost deschise circa 5 mii de carduri clasice și premiale, au fost eliberate aproape 700 de credite de consum și ipotecare, și deschise aproape 300 de depozite noi în lei moldovenești. Rezultatele acestei Campanii reprezintă succesul nostru comun, deoarece acordarea cadourilor garantate reprezintă aprecierea FinComBank față de fidelitatea clienților noștri. Vă mulțumim și transmitem sincere felicitări tuturor norocoșilor, care au beneficiat de produse bancare de top cu costuri minimale.

Reamintim că, în cadrul Campaniei „Clientul Mulțumit”, toți clienții actuali FinComBank au primit un mesaj SMS / PUSH-Notification / E-mail, care le-a permis să-și activeze bonusurile și reducerile speciale la sucursalele Băncii. Pentru a activa și a beneficia de ofertă, clienții au prezentat specialistului din cadrul unității FinComBank, mesajul cu informația despre promoție și au profitat de una sau mai multe oferte din lista cadourilor promoționale. De asemenea, clienții activi FinComBank au avut posibilitatea să transmită mesajul cu textul promoțional membrilor de familie sau prietenilor, care, la rândul său, au primit posibilitatea de a  beneficia de această ofertă, chiar și în cazul în care nu erau clienți actuali al FinComBank.

Stimaţi Clienţi,  Vă mulţumim pentru încredere și loialitatea față de produsele și serviciile FinComBank, iar clienților noi le zicem bun venit într-o lume bancară modernă și performantă.

Feedback de la Clienții Băncii.

FinComBank – Într-un pas prin viaţă!

P.

Realitatea Live

28 Mart. 2024, 13:02
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
28 Mart. 2024, 13:02 // Actual //  bani.md

Salariile mici, fluctuația mare de cadre și sistemul birocratic sunt doar câțiva din factorii care provoacă criza de cadre din administrația publică, au afirmat invitații emisiunii „Consens Național” difuzată luni, 25 martie curent, la RLIVE TV.

Veaceslav Ioniță, expert în domeniul administrației și finanțelor publice, și Stella Jemna, fostă șefă de Cabinet al prim-ministrei Natalia Gavrilița, reprezentantă de țară a Fondului regional de investiții WNISEF, sunt de părere că statul trebuie să își revadă politicile pentru a înțelege de câți funcționari are nevoie și care este nivelul lor de pregătire.

„Noi dispărem, ei se înmulțesc. Astăzi sunt mai puțini funcționari decât acum 20 de ani, dar raportați la numărul de populație care a mai rămas în țară ei sunt mai mulți pe cap de locuitor. Statul și-a redus din competențele sale și a digitalizat multe servicii și acum ar fi bine să fie regândit și sistemul de administrare la nivel central și local”, a menționat Veaceslav Ioniță.

Stella Jemna a afirmat că autoritățile trebuie să-și revadă structurile administrative și să investească mai mult în pregătirea noilor funcționari. Potrivit ei, tinerii nu sunt gata să acceadă în funcții manageriale, iar cei cu experiență nu sunt deschiși pentru cooperare.

„Ceea ce se întâmplă cu forța de muncă din administrație astăzi este radiograma la ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani. Faptul că noi nu am investit în acești oameni, că mulți dintre cei care lucrează în ministere nu sunt calificați este rezultatul politicilor unui stat. Este foarte important să avem centre de calificare moderne deoarece ceea ce se învață acum nu mai este relevant”, a afirmat fost șefă de cabinet al prim-ministrei Natalia Gavriliţa.

Potrivit unui studiu realizat de Institutul pentru Inițiative Strategice, fiecare al cincilea post din Guvern este vacant. Cele mai afectate sunt ministerele Culturii și Mediului care duc lipsă de aproximativ 30 la sută din numărul de angajați. Fiecare al patrulea post este vacant și în cadrul ministerelor Sănătății, Finanțelor și Afacerilor Externe. Cel mai bine asigurat cu cadre este Ministerul Educației și Cercetării care are vacante 11 la sută din posturi.

Studiul IPIS a fost realizat în cadrul inițiativei „Administrarea social responsabilă a finanțării externe”, în parteneriat cu Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, cu suportul Fundației Soros Moldova.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău