(FOTO) O stațiune din Grecia te face să te simți ca în Maldive, dar la un preț mult mai mic

04 Aug. 2022, 11:11
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Aug. 2022, 11:11 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O stațiune din Grecia te face să te simți ca în Maldive, dar la un preț mult mai mic. Este vorba despre Stella Island Luxury Resort, care are bungalow-uri deasupra apei la prețuri accesibile, chiar mai mici decât pe litoralul românesc dacă îți organizezi vacanța din timp.

Chiar dacă serviciile sunt de lux, nu trebuie să fii milionar ca să îți petreci concediul aici. Poți avea un sejur în bungalow-uri aflate deasupra apei contra unei sume pe care ai cheltui-o într-un weekend în anumite locuri de pe litoralul românesc.

Cât costă o vacanță ca în Maldive în stațiunea Stella Island

Stella Island Luxury Resort se află pe Insula Creta și este destinată doar adulților. Sunt disponibile cinci restaurante, o piscină uriașă și un spa ultramodern. În total, complexul pune la dispoziție 225 camere.

Prețul variază în funcție de perioadă. În perioada concediilor, puteți închiria un bungalow supraacvatic poate cu doar 355 de euro pe noapte. Chiar dacă nu este un chilipir, cu siguranță este o alternativă mai bună pentru cei care își doresc experiența din Maldive.

De la jumătatea lunii octombrie, costul unui bungalow crește la 405 de euro pe noapte și ajunge chiar la 771 de euro în perioada vacanțelor școlare.

Pentru că cererea este foarte ridicată pentru sejururile luate din scurt în timpul verii, prețurile sunt mult mai ridicate în această perioadă. O cameră în complex poate fi închiriată și cu 200 de euro, dar costurile pentru un bungalow sunt mai piperate.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 17:33
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 17:33 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

XY Partners anunță despre deschiderea aplicărilor pentru cea de a cincea ediție a Programului dedicat startup-urilor, XY Accelerator. Programului se va desfășura în perioada 12 septembrie – 13 decembrie 2022 și are drept scop instruirea antreprenorilor și dezvoltarea afacerilor. Astfel, proaspeții antreprenori care vor să-și dezvolte ideile de afaceri și fondatori de startup-uri au timp să aplice până la 21 august.

Iată câteva beneficii pe care le poți obține dacă aplici la program:

  • Participare la ateliere tematice pentru antreprenori și acces nelimitat la 12 cursuri despre antreprenoriat în cadrul Academiei Online.
  • Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din R. Moldova.
  • Abordare individuală a afacerii tale, suport operațional și acces gratuit la instrumente digitale necesare.
  • Mentorat din partea specialiștilor locali și internaționali.

Companiile selectate în cadrul programului vor avea posibilitatea să-și prezinte ideile și afacerea în fața investitorilor privați din cadrul comunității Business Angels Moldova (BAM), precum și a investitorilor internaționali. Eventual, cei care vor reuși să convingă investitorii ar putea obține finanțare pentru dezvoltarea ulterioară a afacerilor. 

În cadrul primelor patru ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul, KIDDO și Unde.io au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Vrei să participi la cea de a cincea ediție a Programului XY Accelerator? Aplică aici

Acest program este realizat de XY Partners în cadrul EU4Moldova: Start City Cahul,  proiect finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia. 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău