Incident cu final fericit. Intact Asigurări Generale va despăgubi integral daunele unui client rămas fără automobil

11 Apr. 2024, 08:50
 // Categoria: Slider // Autor:  Soroceanu Olga
11 Apr. 2024, 08:50 // Slider //  Soroceanu Olga

Proprietarul unui vehicul va primi o despăgubire integrală de la compania Intact Asigurări Generale, pentru toate daunele suferite, după ce automobilul său a fost sustras dintr-o parcare subterană de tip închis.

Intact Asigurări Generale confirmă că, în data de 31 martie, un automobil de marcă Toyota a fost sustras dintr-o parcare situată în sectorul Ciocana al Municipiului Chișinău. Potrivit raportului, intrusul a forțat accesul prin spargerea porții metalice, a porții de parcare și a ușii garajului, ulterior sustrăgând mașina.

Compania Intact Asigurări Generale anunță că vehiculul furat, implicat în recenta infracțiune, era asigurat atât prin polița de asigurare CASCO, cât și prin polița RCA. În acest sens, proprietarul vehiculului va primi o despăgubire integrală pentru toate daunele suferite ca urmare a acțiunilor infractorului.

„Ne exprimăm regretul pentru situația dificilă prin care trece clientul nostru în această perioadă. Totuși, este îmbucurător să observăm că decizia sa de a se asigura la timp a dus la îmbunătățirea semnificativă a situației sale actuale”, a declarat un reprezentant al companiei Intact.

Intact Asigurări Generale încurajează toți clienții să își protejeze bunurile prin intermediul companiei sale, subliniind că încrederea se construiește prin atitudine și responsabilitate.

„Suntem angajați să oferim asistență și siguranță deplină pentru toți clienții noștri în fața unor situații nefericite. Vă îndemnăm pe toți să vă asigurați bunurile la compania Intact Asigurări Generale, pentru că încrederea se naște din atitudine”, se arată într-un mesaj.

Realitatea Live

25 Mai 2024, 07:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
25 Mai 2024, 07:00 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Citigroup, HSBC şi Barclays le vor cere angajaţilor să revină la birou 5 zile pe săptămână, pe măsură ce noile reglementări din domeniul financiar îngreunează lucratul remote, scrie Bloomberg.

Aceste bănci sunt cunoscute ca fiind cele mai flexibile în privinţa muncii de la distanţă, însă Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), principalul organ de supraveghere al industriei, vrea să reinstaureze anumite reguli utilizate de pandemie.

Este vorba de nişte reglementări cu privire la supravegherea angajaţilor şi inspecţii la locul de muncă. Regulile au fost relaxate la începutul pandemiei pentru a putea oferi flexibilitate angajaţilor din industria financiară, însă acum FINRA vrea ridicarea acestor excepţii.

Mişcarea îî va afecta cel mai mult pe angajaţii Barclays, unde câteva mii de lucrători din investment banking vor trebui să se întoarcă la birou sau să călătorească pentru a se întâlni cu clienţii. Totodată, aproximativ 600 de angajaţi ai Citigroup şi 530 ai HSBC vor fi nevoiţi să revină la serviciu fizic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău