Italia continuă să susțină afacerile afectate de pandemie. Vor fi alocate peste 30 de miliarde de euro

22 Mart. 2021, 15:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Fetco Veronica
22 Mart. 2021, 15:33 // Actual //  Fetco Veronica

Premierul Italiei, Mario Draghi, a anunțat că noul pachet de 32 miliarde de euro, pentru sprijinirea afacerilor afectate de pandemia de coronavirus (COVID-19), va fi urmat de alte măsuri de stimulare a economiei, transmit Bloomberg și Reuters.

“Acesta este doar primul pas. Este un răspuns parțial, dar este nivelul maxim pe care îl putem realiza în acest cadru”, a declarat oficialul italian.

Conform noului pachetul de stimulare, 11 miliarde de euro vor fi rapid injectați în economie în aprilie, iar 2,8 miliarde de euro vor merge serviciul național de sănătate, în special pentru accelerarea campaniei de vaccinare. De asemenea, se va înființa un fond pentru finanțarea producției de vaccinuri în Italia.

Banii acordați în cadrul acestui proiect vor ajuta la extinderea schemelor de șomaj temporar, la acordarea de împrumuturi afacerilor afectate de pandemie și la finanțarea sistemului italian de sănătate, scrie AGERPRES.

Analiștii se așteaptă ca Executivul de la Roma să majoreze în continuare sprijinul pentru economie, pentru a compensa efectele restricțiilor.

Încă de la începutul pandemiei, Italia a aprobat cheltuieli suplimentare de aproape 200 miliarde de euro.

Cheltuielile suplimentare au fost folosite pentru a susține serviciul național de sănătate, aflat sub presiune în timpul pandemiei de coronavirus și pentru scheme de protejare a angajaților și a afacerilor, care au fost forțate să se închidă din cauza restricțiilor.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
22 Iun. 2021, 11:02 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

Promoția e în plină desfășurare începând cu 1 martie 2021 și până la moment peste 2000 de persoane au primit pe lângă un credit gratuit, li s-au transferat și 50 lei pe telefon, nerambursabili.

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi în ospeție și să ieși de acolo cu cadouri și cu bani de taxi? Acesta e și cazul primului credit la Credit7.

Întâi de toate, primul credit e gratuit. Asta înseamnă că întorci exact atât cât iei. Ca între prieteni.

Îți respectăm timpul și vrem să ne asigurăm că întreg procesul este cât se poate de confortabil, pentru tine, așa cum e un credit online.

Poți solicita creditul oriunde te-ai afla, dacă ai acces la internet. Completezi formularul online, primești răspunsul prin sms, și aștepți cuminte să-ți vină banii la card, sau îi poți ridica în numerar la sucursalele Victoriabank, oficiile Poșta Moldovei, stațiile Petrom, la fel putem să ți-i transferăm în portofelul electronic Runpay/Bpay/Paynet. Nu mai pierzi timpul pe drumuri sau la stat în coadă.

Nu e mare creditul, poți solicita până la 7.000 de lei, și nu e mare câștigul, sunt 50 de lei, dar întreg procesul e făcut cu gândul la tine, fiecare detaliu e pentru comoditatea ta și asta contează. Detaliile fac diferența, iar plus cu plus se adună.

La Credit7 primești mai mult decât plătești.

Durata promoției: 1 martie 2021 – 30 iunie 2021

Ce înseamnă credit gratuit?

Un credit gratuit este un împrumut pentru care nu plătești % dobândă. Suma contractată este exact cea pe care o întorci în termenii stabiliți.

Cum primesc cei 50 de lei?

Indiferent de operatorul care te deservește, fie Orange, Moldcell sau Unite, noi îți suplinim contul cu 50 de lei, nerambursabili, timp de câteva minute după contractarea creditului.

Pot să depun cererea pentru credit offline?

Ne face plăcere să interacționăm cu clienții noștri. Puteți să ne vizitați în oricare dintre cele 12 oficii în țară, 4 în mun. Chișinău, restul în regiuni: Florești / Bălți / Fălești / Drochia / Comrat  / Rîșcani / Orhei și să depuneți cererea offline, dacă preferați.

Ce fac dacă nu am card?

Dacă nu aveți un card activ puteți să ridicați banii de la oficiile Poșta Moldovei, sucursalele Victoriabank și stațiile Petrom, sau vă putem face transferul în Portofelul Electronic Bpay / Runpay / Paynet.

P.