LG se angajează să treacă 100% la energie regenerabilă până în anul 2050

25 Dec. 2021, 14:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Dec. 2021, 14:58 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

LG depune în permanență eforturi pentru a contribui la eforturile globale pentru crearea unui mediu sustenabil. Compania și-a făcut public angajamentul de a trece complet la energia regenerabilă până în 2050.

Acum nu mai trebuie să alegi între a trăi înconjurat de tehnologii inteligente și sustenabil! LG Electronics aplică practici sustenabile în producția sa.

Pe data de 21 iulie 2021 compania a declarat că va trece complet la energia regenerabilă până în anul 2050. Acest anunț vine pe lângă angajamentul său anterior din cadrul inițiativei Zero Carbon 2030 de scăderea și neutralizarea emisiilor de carbon din procesul de producție cu 50% până în 2030.

Tranziția se va efectua consecutiv – de la regiune la regiune, începând cu America de Nord, unde toate birourile și fabricile de producție vor fi dotate cu surse regenerabile de energie pe tot parcursul anului. Unitățile de producție LG din afara Coreei intenționează să transforme 50% din necesarul de energie electrică în energie regenerabilă în următorii patru ani.

Atingerea acestui obiectiv la nivel global va necesita o strategie bine pusă la punct, care să includă instalarea de panouri solare de înaltă eficiență LG pe clădiri, utilizarea acordurilor de cumpărare a energiei, care permit companiilor să achiziționeze electricitate direct de la furnizori, utilizarea certificatelor de energie regenerabilă (REC) și participarea la programul Green Premium în Coreea, pentru cumpărarea energiei direct de la Korea Electric Power Corporation (KEPCO).

În prezent, LG instalează module solare de 3,2 MW în India, pentru generarea energiei pentru a alimenta biroul administrativ LG. Proiectul va face parte din Mecanismul de dezvoltare curată (CDM), care va permite LG să obțină certificarea pentru reducerea emisiilor de carbon în conformitate cu Convenția-cadru a Organizației Națiunilor Unite privind schimbările climatice (UNFCCC).

După cum a declarat și Park Pyung-gu, vicepreședintele LG Electronics Safety & Environment Division: „În lumea modernă, soluțiile inovatoare pot fi folosite nu numai în laboratoare, ci și în fabrici și uzine. Producătorii de astăzi au o oportunitatea de a oferi următoarei generații o lume decentă, iar la LG, luăm această misiune foarte în serios.”

Pentru a crea un viitor mai bun pentru planeta noastră alege produse cu tehnologii de vârf, dar care respectă mediul înconjurător.

Produsele LG le puteți găsi la următorii parteneri:
Bomba     Maximum     Darwin     Ultra     Enter     Hi-tech Transnistria     Hi-tech Chișinău

 

Realitatea Live

09 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Dec. 2022, 17:27 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O nouă companie aeriană va opera zboruri din Iași, începând cu luna martie 2023. Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, cea mai mare din Europa, va lansa patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iași de destinații europene precum: Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) și Dublin (Irlanda), scrie stireadeiasi.ro.

Compania low-cost organizează frecvent promoții, astfel călătorii pot cumpăra bilete și cu 10 euro într-o direcție. Odată cu lansarea zborurilor din Iași, pentru moldoveni va fi mai accesibil să opteze pentru zborurile operate de Ryanair

Ryanair va opera aceste curse cu mai multe frecvențe săptămânale, după cum urmează:

IAȘI – BERGAMO, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică;

IAȘI – BEAUVAIS, din 26 martie 2023, în zilele de marți, joi, vineri și duminică;

IAȘI – CHARLEROI, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri și duminică;

IAȘI – DUBLIN, din 26 martie 2023, în zilele de marti, joi și duminică.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Zborurile Ryanair spre Bergamo și Beauvais (și retur) vor fi efectate cu aeronave Boeing 737-8200, iar cele spre Dublin și Charleroi (și retur) cu Boeing-uri 737-800.

Biletele de avion au fost puse în vânzare pentru rezervare, începând de astăzi, în sistemul online al companiei aeriene: www.ryanair.com

Ryanair va fi a cincea companie aeriană ce va opera pe Aeroportul Internațional Iași.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău