Maibpay.md – o nouă platformă web pentru transferuri bancare

03 Mart. 2023, 13:51
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Mart. 2023, 13:51 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Maib are grijă de clienții care preferă să utilizeze computerul pentru a beneficia de cele mai bune servicii bancare și lansează platforma web maibpay.md.

Maibpay.md este o alternativă pentru aplicații bancare, deoarece ai la dispoziție toate serviciile pentru un transfer simplu și ușor de pe computer, tabletă sau chiar de pe telefon mobil:

Maibpay.md a fost gândită ca o platformă intuitivă și prietenoasă, pe care o vei utiliza fără probleme chiar dacă nu ai mai folosit un serviciu de transfer online.

Transfer internațional la card (t2c)

Serviciul t2c îți oferă posibilitatea să primești transferuri internaționale pe un card maib, fără a veni la bancă. Banii intră în cont imediat. Pe maibpay.md poți primi banii expediați prin următoarele sisteme: Ria, Western Union, Zolotaya Korona, Unistream.

Transfer de la card la card (p2p) cu utilizarea datelor cardului beneficiarului

Transferurile de bani se fac atât între cardurile maib, cât și între cardurile oricăror bănci comerciale din Republica Moldova. E suficient să introduci datele cardului tău și datele cardului beneficiarului, să indici suma și să confirmi tranzacția prin codul OTP primit printr-un SMS la număr de telefon mobil.

Transferurile p2p între cardurile maib și de pe un card emis de orice bancă din Republica Moldova către un card maib sunt gratuite.

Transfer de la card la card (p2p) prin număr de telefon cu Visa

Serviciul îți oferă posibilitatea de a transfera bani către un card, emis de maib sau orice altă bancă comercială din Republica Moldova sau din străinătate doar indicând numărul de telefon al persoanei care va primi banii. Pentru aceasta trebuie să cunoști doar numărul de telefon al beneficiarului și să fii sigur că el este abonat la serviciu.

Maibpay.md face parte din grupul de servicii maib 365, disponibile oricând și oriunde, 24/7, 365 zile în an. Maib 365 include aplicația maibank, internet banking, serviciile de schimb valutar la bancomatele maib, rețeaua de terminale de autoservire și maibchatbot.

Maib – simplu și ușor.

P.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

29 Nov. 2023, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Nov. 2023, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

Compania Viorica- Cosmetic din România, subsidiara celei din Republica Moldova controlată de milionarul Vasilii Chirtoca, intenționează să ajungă la o rețea de 20 de magazine peste Prut.

„Pe lângă dezvoltarea de magazine proprii, nu ratăm oportunitatea să ne extindem şi pe segmentul partenerilor IKA (reţele internaţionale – n.red.), suntem prezenţi cu produse în Kaufland, Auchan, Cora şi Lidl. Pe lângă partea de distribuţie, avem şi vânzările prin intermediul magazinului nostru online în România. Dezvoltăm absolut toate canalele de distribuţie pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim. Mai mult, un următor proiect pe care vrem să îl dezvoltăm este partea de vânzări corporate“, a spus Dumitru Petraşcu, CEO al Viorica Cosmetic România, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Fabrica de parfumuri și cosmetice Viorica (redenumită ulterior în Viorica-Cosmetic) a fost construită la finele anilor ’80 ai secolului XX, ca model fiind luată o fabrică a celebrului brand francez Christian Dior.

În 1993, întreprinderea a fost inclusă în lista companiilor nepasibilă privatizării contra bonurilor patrimoniale, însă agravarea situației economice au forțat autoritățile să decidă, la începutul anului 1996, transformarea Viorica-Cosmetic în societate pe acțiuni cu capital majoritar de stat (96%), restul acțiunilor fiind repartizate angajaților.
Mai mult, în 1998, a fost adoptat și un plan individual de privatizare a Viorica-Cosmetic, dar care aşa şi nu a fost realizat, iar în 2007 a fost în general abrogat. Abia în iunie 2012, statul a vândut la Bursa de Valori cota sa de 95,85%. Cumpărătorul – grupul DAAC Hermes, a plătit 51,04 milioane de lei pentru a prelua controlul Viorica-Cosmetic.

Milionarul Vasile Chirtoca controlează compania DAAC-Hermes fondată în 1994. În perioada, când în Republica Moldova s-a desfășurat privatizarea în masă, a creat fondul de investiții pentru privatizare DAAC-Hermes, care ulterior a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiar-industriale din Republica Moldova, numit ”DAAC Hermes grup”S.A.

Astfel, Chirtoca a participat activ și nemijlocit la apariția primelor relații de piață în Republica Moldova. Întreprinderile, administrate de Chirtoca, s-au constituit într-un grup financiar-industrial, compus din circa 40 agenți economici având o strategie de dezvoltare comună.

Acestea activează în diverse ramuri ale economiei moldovenești, cum ar fi: construcția de mașini, fabricarea produselor cosmetice și de parfumerie, repararea și deservirea tehnicii agricole, păstrarea și procesarea culturilor cerealiere, comercializarea și deservirea automobilelor, tehnologiile informaționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău