Nenorocirile se țin lanț de Air Moldova! Parbrizul stricat a oprit un avion în Turcia

11 Iul. 2022, 10:21
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
11 Iul. 2022, 10:21 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Istoria se repetă. Mai mulți pasageri rămân blocați pe un aeroport din Turcia după ce una din aeronavele companiei Air Moldova, aflate pe aeroportul din Antalya staționează la sol din cauza unei defecțiuni tehnice a parbrizului aeronavei.

Astfel, cursele operate de Air Moldova vor suferi modificări de orar, orarul zborurilor fiind perturbat.

„Vă rugăm să verificați panourile informative din aeroportul de plecare, pentru a monitoriza statutul zborului dvs și ora de decolare.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Air Moldova.

Potrivit informațiilor, pasagerii ai căror curse se rețin, vor fi asigurați conform regulamentelor prevăzute cu apă și hrană.

Compania aeriană dă asigurări că problema urmează să fie remediată iar zborurile vor fi operate de alte aeronave, siguranța pasagerilor fiind prioritatea companiei Air Moldova.

Amintim că anterior au mai existat cazuri în care avioane Air Moldova au rămas blocate. Un caz recent a avut loc pe 4 iunie curent când un avion Air Moldova A321 cu pasageri, care urma să efectueze cursa  9U 758 Antalya-Chișinău în ziua de sâmbătă, 4 iunie curent, a fost reținut pe aeroportul din Antalya, Turcia, pentru datorii.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău