Nou la maib! Economisește pentru un an înainte! Oferta cu dobândă mai bună de sărbători 

15 Dec. 2021, 11:39
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
15 Dec. 2021, 11:39 // Actual //  Petru Cosoi

De sărbători, maib lansează o ofertă promoțională pentru cei care vor să pună bani deoparte. În perioada 15 decembrie 2021-31 ianuarie 2022, banca îți pune la dispoziție un depozit nou „Sărbătoare cu maib”, acordat în condiții atractive și cu dobândă avantajoasă.

Depozitul poate fi deschis simplu și ușor în lei pe un termen de 365 de zile la orice sucursală maib cu o dobândă fixă de 3.5% anual. Totuși, dacă vrei să profiți de o rată mai bună, atunci optează pentru depozitul digital, disponibil din aplicația mobilă maibank. În acest caz, obții un bonus de 0.5%, iar dobânda fixă va fi de 4% anual.

Prin maibank obții depozitul în câteva minute, contractul fiind semnat direct de pe telefon cu ajutorul codului unic primit prin SMS la numărul de telefon înregistrat în sistemul băncii. Mai multe informații despre depozitele digitale și dobânzile oferite afli aici, iar despre aplicația maibank – aici.

Depozitul nu prevede depuneri suplimentare, retrageri parțiale sau prelungire automată, iar soldul minim constituie 1 000 de lei.

Cu maib e ușor să economisești. Maibank – banca ta oriunde te-ai afla!

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău