OTP Bank continuă să investească în modernizarea rețelei sale de sucursale

20 Oct. 2021, 15:37
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
20 Oct. 2021, 15:37 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Clienții OTP Bank din nordul țării, persoane fizice și persoane juridice, se bucură acum de asistență bancară profesionistă, comoditate și deservire impecabilă într-o nouă locație OTP Bank din orașul Fălești mai accesibilă, modernă și aliniată standardelor Grupului OTP.

Activitatea sucursalei a început în decembrie 2013, contribuind de-a lungul anilor la dezvoltarea mediului de afaceri din nordul țării, prin oferirea soluțiilor financiare adaptate fiecărui client în parte.

Inaugurarea oficială a noului sediu al sucursalei Nr.50 Fălești, situat pe strada Mihai Eminescu, nr. 2a, a avut loc în data de 19 octombrie curent, la eveniment fiind invitați clienții fideli ai sucursalei, dar și membri importanți din managementul băncii.

Svetlana Florea, directorul sucursalei OTP Bank Fălești, manevrează aptitudinile echipei și asigură funcționalitatea agilă a acestei: „Mă bucură faptul că astăzi putem răsplăti clienții noștri pentru fidelitate și alegere, prin servicii bancare prestate într-o locație atât de plăcută și comodă. Pentru mica noastră echipă, sucursala este o a doua noastră casă, aici împărtășim din grijile și victoriile noastre zilnice. Sunt onorată de succesul zilei de azi și știu că l-am meritat cu toții, pe deplin, prin faptul că ne iubim munca.”

După ani de experiență, știm exact de ce au nevoie clienții noștri: rapiditate și confort în deservire, produse simple și accesibile, aplicații moderne și performante, și nu în ultimul rând o echipă profesionistă și dedicată.

OTP Bank se află în topul băncilor din Moldova, după numărul, volumul, dar și calitatea creditelor acordate persoanelor fizice și juridice, depozitelor, dar și altor produse bancare. Calitatea produselor și serviciilor noastre este primordială și aplicăm aceleași standarde în deservire în fiecare sucursală OTP Bank, fie la sud, centru sau nordul țării. Clienții noști au încredere în noi, acesta este principalul element al parteneriatului pe care îl avem.

#mobiasbanca devine OTP Bank și continuă să susțină potențialul economic al zonei de nord a țării.” a declarat Petru Delinschi – Vicepreședinte – Director Comercial Retail Banking.

Vă așteptăm cu drag în noul sediu din or. Fălești dar și în oricare altă sucursală din țară, gata să vă oferim produse bancare de calitate.

P.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei