Peste 6000 de clienți ai Moldindconbank au câștigat până la 10 000 lei cashback pentru achitări cu Google Pay

26 Oct. 2022, 16:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Oct. 2022, 16:10 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Tehnologiile moderne de plăți înseamnă comoditate, siguranță și premii solide de la Moldindconbank! Șase clienți s-au bucurat deja de cashback în sumă de 10 000 de lei fiecare, direct pe cardurile lor, pentru că și-au adăugat cardurile Moldindconbank în aplicația Google Wallet TM de pe dispozitivele lor Android și au efectuat cel puțin o tranzacție.

Încă 6 000 de deținători ai cardurilor Moldindconbank au primit câte 100 de lei. Premiile au fost oferite în cadrul promoției „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!”

„M-am bucurat foarte tare când am descoperit că Google Pay vine în Moldova. Am adăugat cardul Moldindconbank în aplicație și am început să o utilizez. M-am bucurat mult când am aflat că am câștigat 10 000 de lei. Mulțumesc foarte mult că Moldindconbank, în sfârșit, a adus Google Pay în Moldova. Este extrem de confortabil de utilizat. Ai instalat aplicația în telefon, ai adăugat cardul și dacă ai uitat portmoneul acasă, dar ai nevoie să achiți ceva – e foarte ușor”, spune emoționată câștigătoarea etapei a patra, Diana Luchianciuc.

Același mesaj îl au și ceilalți clienți norocoși – e foarte comod, mai ales că folosirea cardurilor Moldindconbank prin intermediul Google Pay le-a adus premii consistente.

Promoția „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!” s-a desfășurat în perioada 23 august – 30 septembrie 2022. Iată câștigătorii principali, aleși prin tragere la sorți:

Etapa 1

Dumitru Ursu

Etapa 2

Serghei Nemțan

Etapa 3

Alexandr Didur

Etapa 4

Diana Luchianciuc

Etapa 5

Anna Russu

Etapa 6

Ecaterina Prepeleac

Acum ai acces la cardurile tale Moldindconbank pentru a efectua cumpărături în magazine și online, pentru a achita în transport, cafenele și oriunde vezi simbolul Google Pay TM sau simbolul contactless.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

09 Dec. 2022, 15:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2022, 15:22 // Actual //  Lupu Eduard

Volumul consumului de gaze naturale în luna noiembrie curent a constituit 63,1 milioane de metri cubi, ceea ce este cu circa 55,5 % mai puțin în comparație cu aceeași perioadă a anului 2021. Totodată, potrivit serviciului relații publice al Moldovagaz, fața de luna octombrie 2022 acest indicator a crescut cu 33,5  milioane de metri cubi sau cu circa 113 %.

Compania Consumatorii casnici, până la data de 30 noiembrie 2022, au plătit 99,1% din sumele facturate, ceea ce este cu 0,1% mai mult în comparație cu aceeași perioadă a anului 2021. În cazul consumatorilor non-casnici (persoanele juridice), ponderea transferurilor a fost de 99,3%, cu o creștere de 0,5 puncte procentuale. Întreprinderile din sectorul energetic și termic din țară au achitat facturile în proporție de 99,9%, ceea ce este cu 0,3 puncte procentuale mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Consumatorilor casnici în număr de 568 mii conturi personale le-a fost calculată compensația pentru consumul gazelor naturale în noiembrie 2022 în mărime de 357,9 milioane lei. Totodată, consumatorilor casnici din asociațiile de locatari în număr total de 6874 locuri de consum, volumul compensațiilor a constituit 5,6 milioane lei, în funcție de categoria vulnerabilității energetice atribuite.

În perioada de referință de la rețeaua de distribuție a gazelor naturale au fost deconectate 617 unități de consum, datoriile posesorilor acestora fiind în mărime de circa 1,5 milioane lei. Totodată, față de 380 consumatori s-a aplicat condiția plații preventive, drept consecință a sistării anterioare a furnizării de gaze naturale pentru neachitarea în termen a contravalorii gazelor naturale consumate.

Conform datelor SA „Moldovagaz”, nivelul total de achitare a consumului de gaze naturale la data de 30 noiembrie 2022 a atins cifra de 10,569 miliarde lei și acoperă 99,4% din volumul furnizat.

În prezent, prețul metrului cub de gaz este de 29,27 lei.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău