Peste 6000 de clienți ai Moldindconbank au câștigat până la 10 000 lei cashback pentru achitări cu Google Pay

26 Oct. 2022, 16:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Oct. 2022, 16:10 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Tehnologiile moderne de plăți înseamnă comoditate, siguranță și premii solide de la Moldindconbank! Șase clienți s-au bucurat deja de cashback în sumă de 10 000 de lei fiecare, direct pe cardurile lor, pentru că și-au adăugat cardurile Moldindconbank în aplicația Google Wallet TM de pe dispozitivele lor Android și au efectuat cel puțin o tranzacție.

Încă 6 000 de deținători ai cardurilor Moldindconbank au primit câte 100 de lei. Premiile au fost oferite în cadrul promoției „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!”

„M-am bucurat foarte tare când am descoperit că Google Pay vine în Moldova. Am adăugat cardul Moldindconbank în aplicație și am început să o utilizez. M-am bucurat mult când am aflat că am câștigat 10 000 de lei. Mulțumesc foarte mult că Moldindconbank, în sfârșit, a adus Google Pay în Moldova. Este extrem de confortabil de utilizat. Ai instalat aplicația în telefon, ai adăugat cardul și dacă ai uitat portmoneul acasă, dar ai nevoie să achiți ceva – e foarte ușor”, spune emoționată câștigătoarea etapei a patra, Diana Luchianciuc.

Același mesaj îl au și ceilalți clienți norocoși – e foarte comod, mai ales că folosirea cardurilor Moldindconbank prin intermediul Google Pay le-a adus premii consistente.

Promoția „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!” s-a desfășurat în perioada 23 august – 30 septembrie 2022. Iată câștigătorii principali, aleși prin tragere la sorți:

Etapa 1

Dumitru Ursu

Etapa 2

Serghei Nemțan

Etapa 3

Alexandr Didur

Etapa 4

Diana Luchianciuc

Etapa 5

Anna Russu

Etapa 6

Ecaterina Prepeleac

Acum ai acces la cardurile tale Moldindconbank pentru a efectua cumpărături în magazine și online, pentru a achita în transport, cafenele și oriunde vezi simbolul Google Pay TM sau simbolul contactless.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

01 Oct. 2023, 12:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Oct. 2023, 12:40 // Actual //  Lupu Eduard

Conform datelor recente publicate de Banca Națională a Republicii Moldova, persoanelor fizice din țară li s-au transferat mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane USD în al treilea trimestru al anului curent, prin intermediul băncilor licențiate și sistemelor de remitere de bani. Această sumă reflectă o scădere cu 3,9% în comparație cu trimestrul II al anului 2022.

Dintre aceste transferuri, 357,72 milioane USD au fost realizate prin intermediul sistemelor de remitere de bani, bazate pe date brute. În ceea ce privește originea geografică a transferurilor, cele din țările Uniunii Europene au înregistrat o creștere de 13,3%, reprezentând 54,4% din total. În schimb, transferurile din țările Comunității Statelor Independente (CSI) au scăzut cu 43,4%, revenindu-le o pondere de 13,5%. Transferurile din alte țări au constituit 32,1% din total, înregistrând o ușoară scădere de 0,5%.

În ceea ce privește proveniența transferurilor, Germania (cei mai mulți moldoveni preferă să muncească în Germania urmare a câștigurilor mai mari față de alte state) a ocupat prima poziție cu o pondere de 14,1%, în valoare de 65,60 milioane USD, reflectând o creștere de 17,7% față de trimestrul II al anului 2022. Transferurile din Israel au totalizat 64,59 milioane USD, menținându-se la un nivel aproape similar cu aceeași perioadă a anului precedent. În schimb, transferurile din Rusia au înregistrat o scădere semnificativă de 44,6%, totalizând 59,53 milioane USD, iar cele din Franța au crescut cu 13,4%, atingând suma de 43,8 milioane USD.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău