Peste 6000 de clienți ai Moldindconbank au câștigat până la 10 000 lei cashback pentru achitări cu Google Pay

26 Oct. 2022, 16:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
26 Oct. 2022, 16:10 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Tehnologiile moderne de plăți înseamnă comoditate, siguranță și premii solide de la Moldindconbank! Șase clienți s-au bucurat deja de cashback în sumă de 10 000 de lei fiecare, direct pe cardurile lor, pentru că și-au adăugat cardurile Moldindconbank în aplicația Google Wallet TM de pe dispozitivele lor Android și au efectuat cel puțin o tranzacție.

Încă 6 000 de deținători ai cardurilor Moldindconbank au primit câte 100 de lei. Premiile au fost oferite în cadrul promoției „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!”

„M-am bucurat foarte tare când am descoperit că Google Pay vine în Moldova. Am adăugat cardul Moldindconbank în aplicație și am început să o utilizez. M-am bucurat mult când am aflat că am câștigat 10 000 de lei. Mulțumesc foarte mult că Moldindconbank, în sfârșit, a adus Google Pay în Moldova. Este extrem de confortabil de utilizat. Ai instalat aplicația în telefon, ai adăugat cardul și dacă ai uitat portmoneul acasă, dar ai nevoie să achiți ceva – e foarte ușor”, spune emoționată câștigătoarea etapei a patra, Diana Luchianciuc.

Același mesaj îl au și ceilalți clienți norocoși – e foarte comod, mai ales că folosirea cardurilor Moldindconbank prin intermediul Google Pay le-a adus premii consistente.

Promoția „Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!” s-a desfășurat în perioada 23 august – 30 septembrie 2022. Iată câștigătorii principali, aleși prin tragere la sorți:

Etapa 1

Dumitru Ursu

Etapa 2

Serghei Nemțan

Etapa 3

Alexandr Didur

Etapa 4

Diana Luchianciuc

Etapa 5

Anna Russu

Etapa 6

Ecaterina Prepeleac

Acum ai acces la cardurile tale Moldindconbank pentru a efectua cumpărături în magazine și online, pentru a achita în transport, cafenele și oriunde vezi simbolul Google Pay TM sau simbolul contactless.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău