Reclamă inedită la un fotoliu de la IKEA Germania! Este inspirată de încheierea epocii Merkel: „În sfârșit acasă”

09 Dec. 2021, 15:44
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
09 Dec. 2021, 15:44 // Bani și Afaceri //  MD Bani

IKEA Germania a postat, miercuri, pe Facebook, o reclamă la un fotoliu inspirată de încheierea epocii Angelei Merkel și învestirea noului cancelar Olaf Scholz. Sub titlul „În sfârșit acasă”, IKEA anunță o reducere simbolică de 10 euro pentru un fotoliu pe care este așezată o persoană care seamănă cu Angela Merkel.

„Poți te rog să-mi dai ochelarii de operă, vreau să văd dacă Olaf este deja ocupat”, mai scrie compania.

Postarea a strâns în doar 3 ore aproape 4 K de like-uri (3.7K) și peste 300 de comentarii.

O persoană a întrebat dacă fotoliul se numește Angela, iar administratorii paginii IKEA au răspuns: „Nu, STRANDMON, Roschanak Yazdanfar-Thiele. Dar poate ne gândim la o ediție specială.”

„Tipul de la departamentul de marketing de la IKEA merită o mărire de salariu!”, comentează altcineva.

În prezent, postarea de pagina de Facebook a IKEA Germania are 6,7 K de aprecieri, 500 de comentarii și aproape 1000 de distribuiri.

Realitatea Live

04 Mart. 2024, 09:34
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
04 Mart. 2024, 09:34 // Actual //  Lupu Eduard

Directorul Executiv al Asociației Forța Fermierilor, Alexandr Slusari a anunțat oficial că nu va mai candida pentru funcția sa în cadrul organizației, în cadrul unei ședințe a Consiliului desfășurată vineri. Decizia a fost așteptată, având în vedere că fermierii erau deja informați despre intențiile sale încă din luna ianuarie.

Motivul principal al retragerii sale din cursa pentru această funcție a fost incapacitatea de a dialoga cu reprezentanții guvernului, din cauza inacțiunilor acestora care au contribuit la deteriorarea condițiilor fermierilor din Moldova. Directorul Executiv a exprimat dezamăgirea față de lipsa de reacție a autorităților în fața crizei în agricultură și a criticat politica de indiferență și aroganță a acestora față de nevoile fermierilor.

În timpul mandatului său, directorul executiv a făcut numeroase propuneri și a organizat proteste pentru a atrage atenția asupra problemelor fermierilor mici și mijlocii, dar fără rezultat. El a evidențiat discrepanța de abordare între Moldova și alte țări europene în gestionarea crizelor din sectorul agricol.

În ciuda eforturilor depuse, criza financiară a fermierilor a culminat în februarie 2024, când sute de agricultori au fost afectați de executări și blocări ale conturilor. Chiar și acum, după proteste și amenzi dure, autoritățile au venit doar cu măsuri de creditare garantată, care ar fi fost necesare mai devreme pentru a preveni pierderi ireparabile.

Directorul executiv a subliniat că actualul ministru al Agriculturii ar trebui să își asume responsabilitatea pentru criza din sectorul agricol și să demisioneze. El a menționat că lipsa de acțiune și politica favorabilă holdingurilor transnaționale a afectat grav fermierii locali.

În ciuda retragerii sale din funcția de director executiv, acesta a afirmat că va continua să susțină asociația și fermierii, fiind disponibil să ofere asistență în proiecte importante.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău