Savurează reduceri de până la 15% la Aquacity Vara Vara cu Moldindconbank și Mastercard

22 Iul. 2022, 12:31
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iul. 2022, 12:31 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Savurează vacanța chiar alături de casă, la prețuri răcoritoare! Cu Moldindconbank și Mastercard ai reduceri de până la 15% la Aquacity Vara Vara, un enorm parc de distracții, cu cel mai mare bazin cu valuri din Europa.

Tot de ce ai nevoie pentru a savura un sejur relaxant la piscină, cu reducere de 7%, este să deții sau să deschizi un card Mastercard, emis de Moldindconbank, în perioada promoției (6 iulie – 30 septembrie). Mai mult, dacă ești posesorul unui card PudraCard, Platinum sau World Elite, te bucuri de reducere de 15%.

Bucură-te din plin de atmosfera incendiară și oferta exclusivă, alege cardul Mastercard ca metodă de plată pentru biletele de intrare online, pe varavara.md sau direct la casieriile complexului. Reducerea este valabilă pentru achitarea cu cardul fizic Mastercard, cât și digital, cu Apple Pay și Garmin Pay. Profită!

Aquacity Vara Vara reprezintă 40 000 de metri pătrați de pură încântare. Aici, amatorii de senzații tari vor avea parte de valuri artificiale de până la 2 metri, ca să te simți ca pe litoralul oceanului. Aici sunt amenajate și zone speciale de joacă pentru copii, tobogane de diferite înălțimi, iar pentru cei care preferă o odihnă mai retrasă, sunt disponibile bungalouri confortabile.

Pentru mai multe detalii despre promoție accesează micb.md sau mastercard.md

P.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 17:33
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 17:33 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

XY Partners anunță despre deschiderea aplicărilor pentru cea de a cincea ediție a Programului dedicat startup-urilor, XY Accelerator. Programului se va desfășura în perioada 12 septembrie – 13 decembrie 2022 și are drept scop instruirea antreprenorilor și dezvoltarea afacerilor. Astfel, proaspeții antreprenori care vor să-și dezvolte ideile de afaceri și fondatori de startup-uri au timp să aplice până la 21 august.

Iată câteva beneficii pe care le poți obține dacă aplici la program:

  • Participare la ateliere tematice pentru antreprenori și acces nelimitat la 12 cursuri despre antreprenoriat în cadrul Academiei Online.
  • Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din R. Moldova.
  • Abordare individuală a afacerii tale, suport operațional și acces gratuit la instrumente digitale necesare.
  • Mentorat din partea specialiștilor locali și internaționali.

Companiile selectate în cadrul programului vor avea posibilitatea să-și prezinte ideile și afacerea în fața investitorilor privați din cadrul comunității Business Angels Moldova (BAM), precum și a investitorilor internaționali. Eventual, cei care vor reuși să convingă investitorii ar putea obține finanțare pentru dezvoltarea ulterioară a afacerilor. 

În cadrul primelor patru ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul, KIDDO și Unde.io au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Vrei să participi la cea de a cincea ediție a Programului XY Accelerator? Aplică aici

Acest program este realizat de XY Partners în cadrul EU4Moldova: Start City Cahul,  proiect finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia. 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău