SEBO îți achită factura la lumină!*

22 Dec. 2022, 10:24
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
22 Dec. 2022, 10:24 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Avem o noutate, numai bună pentru a-ți lumina ziua. SEBO lansează cea mai „energetică” campanie, de care nu ai mai văzut! SEBO îți achită factura la lumină!* Da! 100 de zile, pentru 100 de clienți, compania le va achita 10 000 de kWh! 100 de kWH pentru fiecare!

Ai 100 de șanse să câștigi! Vrei să fii unul din norocoși? Condițiile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci e să vii în orice oficiu SEBO și să iei un credit sau o sumă adițională la creditul tău existent, de minim 2000 de lei. Mai ușor nu poate fi! Automat te înscrii în campanie și cine știe, poate tu vei fi persoana pe care compania o va apela și îi va spune: „SEBO îți achită factura la lumină!*”

Extragerea câștigătorilor va avea loc în fiecare zi de luni, începând cu a doua săptămână de la lansarea campaniei. Câștigătorii vor fi identificați printr-o tragere la sorți online, realizată cu ajutorul platformei www.random.org Așa că dacă vii la SEBO azi, deja luni poți afla dacă ești în lista norocoșilor!

Aici surprizele nu s-au terminat! Dacă reușești să iei o Linie de Credit până pe 31 decembrie 2022, ai șansa să câștigi 55 000 lei! Da, da, 55 000 de lei pot fi ai tăi! SEBO a decis să te uimească înainte de sărbători și să-ți demonstreze încă o data că minunile există. Detalii: www.sebo.md/win55k

Uh! Se pare că aceste 2 oferte pur și simplu nu pot fi ratate de tine! Așa că gră-beș-te-teee!

Vino la SEBO acum! Norocul poate fi de partea ta!

Info: www.sebo.md/Lumina_Kwh

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

Perioada campaniei: 22.12.2022 – 31.03.2023

*SEBO va oferi fiecărui câștigător echivalentul bănesc a 100 de kWh conform tarifului, în vigoare la data extragerii câștigătorului, aprobat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova, pentru furnizorul energiei electrice al câștigătorului.

P.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău