SEBO îți achită factura la lumină!*

22 Dec. 2022, 10:24
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Dec. 2022, 10:24 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Avem o noutate, numai bună pentru a-ți lumina ziua. SEBO lansează cea mai „energetică” campanie, de care nu ai mai văzut! SEBO îți achită factura la lumină!* Da! 100 de zile, pentru 100 de clienți, compania le va achita 10 000 de kWh! 100 de kWH pentru fiecare!

Ai 100 de șanse să câștigi! Vrei să fii unul din norocoși? Condițiile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci e să vii în orice oficiu SEBO și să iei un credit sau o sumă adițională la creditul tău existent, de minim 2000 de lei. Mai ușor nu poate fi! Automat te înscrii în campanie și cine știe, poate tu vei fi persoana pe care compania o va apela și îi va spune: „SEBO îți achită factura la lumină!*”

Extragerea câștigătorilor va avea loc în fiecare zi de luni, începând cu a doua săptămână de la lansarea campaniei. Câștigătorii vor fi identificați printr-o tragere la sorți online, realizată cu ajutorul platformei www.random.org Așa că dacă vii la SEBO azi, deja luni poți afla dacă ești în lista norocoșilor!

Aici surprizele nu s-au terminat! Dacă reușești să iei o Linie de Credit până pe 31 decembrie 2022, ai șansa să câștigi 55 000 lei! Da, da, 55 000 de lei pot fi ai tăi! SEBO a decis să te uimească înainte de sărbători și să-ți demonstreze încă o data că minunile există. Detalii: www.sebo.md/win55k

Uh! Se pare că aceste 2 oferte pur și simplu nu pot fi ratate de tine! Așa că gră-beș-te-teee!

Vino la SEBO acum! Norocul poate fi de partea ta!

Info: www.sebo.md/Lumina_Kwh

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

Perioada campaniei: 22.12.2022 – 31.03.2023

*SEBO va oferi fiecărui câștigător echivalentul bănesc a 100 de kWh conform tarifului, în vigoare la data extragerii câștigătorului, aprobat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova, pentru furnizorul energiei electrice al câștigătorului.

P.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău