Socialistul Bolea despre reforma justiției lui Litvinenco: Ucisă de baronul mafiei de la guvernare. Merci beaucoup, Serj

24 Nov. 2022, 17:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Nov. 2022, 17:07 // Actual //  Lupu Eduard

În luarea de cuvânt de la tribuna Parlamentului socialistul Vasile Bolea a criticat reforma justiției cu care s-a lăudat de la tribună ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

„Atunci când voi veți pleca de la guvernare și vor veni socialiștii. Întrebarea va fi ce vom face cu justițiai Noi vom permite ca justiția reformată de dvs să aplice aceleași principii pentru baronii mafiei de la guvernare pe care le astăzi le folosiți împotriva cetățenilor Moldovei, să simțiți pe pielea proprie ce înseamnă o reformă pe care ați făcut-o”, a declarat Bolea.

„Vreau să vorbesc despre progrese. Vreau să vă vorbesc de luna de miere a acelor pe care i-ați eliberat din închisoare. Dorin Damir, cunoașteți acest personaj finul lui Plahotniuc cu care dvs pretins vă luptați. A fost eliberat din penitenciar. Mulțumesc Sergiu. Foștii deputați împotriva cărora au fost pornite dosare penale. Sunt eliberați. Spasibo Serioja. Dorin Drăguțanu ex-guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, inculpat în dosarul furtului miliardului. Bea și mănâncă la o masă cu Dorel Mustață, judecător la Curtea Supremă de Justiție. Merci beaucoup, Serj”, a punctat Bolea.

„Și aici o întrebare ce-i cu condamnarea lui Țuțu, da Candu, da Pavel Filip, da simplu prim-ministru Leancă. Da care-s progresele în cauza cu concesionarea Aeroportului Chișinău. Despre acest progrese vrem să vorbim. Despre acei care astăzi au făcut de șapte ori mai multă contrabandă. Aici tăcem”, a conchis Bolea.

Realitatea Live

09 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Dec. 2022, 17:27 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O nouă companie aeriană va opera zboruri din Iași, începând cu luna martie 2023. Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, cea mai mare din Europa, va lansa patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iași de destinații europene precum: Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) și Dublin (Irlanda), scrie stireadeiasi.ro.

Compania low-cost organizează frecvent promoții, astfel călătorii pot cumpăra bilete și cu 10 euro într-o direcție. Odată cu lansarea zborurilor din Iași, pentru moldoveni va fi mai accesibil să opteze pentru zborurile operate de Ryanair

Ryanair va opera aceste curse cu mai multe frecvențe săptămânale, după cum urmează:

IAȘI – BERGAMO, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică;

IAȘI – BEAUVAIS, din 26 martie 2023, în zilele de marți, joi, vineri și duminică;

IAȘI – CHARLEROI, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri și duminică;

IAȘI – DUBLIN, din 26 martie 2023, în zilele de marti, joi și duminică.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Zborurile Ryanair spre Bergamo și Beauvais (și retur) vor fi efectate cu aeronave Boeing 737-8200, iar cele spre Dublin și Charleroi (și retur) cu Boeing-uri 737-800.

Biletele de avion au fost puse în vânzare pentru rezervare, începând de astăzi, în sistemul online al companiei aeriene: www.ryanair.com

Ryanair va fi a cincea companie aeriană ce va opera pe Aeroportul Internațional Iași.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău