Soluții de impact: Cum utilizezi materialele POS pentru a crește vânzările

30 Nov. 2023, 13:51
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
30 Nov. 2023, 13:51 // Slider //  MD Bani

 Într-o lume comercială competitivă, este esențial să te diferențiezi și să atragi atenția clienților. Soluțiile de impact precum materialele POS sunt instrumente eficiente pentru a stimula vânzările și a atrage publicul în mod vizual și convingător. Artpoligraf, lider în industria tipografică, oferă o gamă diversificată de pos materiale concepute pentru a ajuta afacerile să își maximizeze impactul și să își mărească vizibilitatea.

     Materialele POS sunt esențiale pentru promovarea și comercializarea produselor în orice mediu de vânzare. Wobblerele, de exemplu, sunt instrumente excelente pentru atragerea atenției cumpărătorilor în supermarketuri sau magazine prin mișcarea lor vizibilă. Acestea sunt eficiente în evidențierea ofertelor speciale, a produselor noi sau a promoțiilor.

    Plexiglasul este un alt material POS versatil și atrăgător. Folosit pentru display-uri, standuri de produse sau panouri publicitare, un plexiglas în Chișinău poate oferi o prezentare curată și profesională a produselor și mesajelor publicitare. Este rezistent și durabil, asigurând o prezentare de impact pentru toate tipurile de afaceri.

     Artpoligraf este dedicat să ofere soluții personalizate, adaptate la nevoile specifice ale fiecărui client. Prin serviciile acestei companii de tipar digital de înaltă calitate, poți profita de materiale POS cu design atrăgător și imprimare deosebită, care te vor ajuta să te diferențiezi într-o piață competitivă.

  Astfel, dacă dorești să amplifici prezența vizuală a brandului tău, să-ți consolidezi notorietatea și să atragi clienții într-un mod mai eficient și mai captivant, investiția în materiale POS este esențială. Artpoligraf te sprijină în obținerea unor materiale de calitate, durabile și care să se ridice la nivelul așteptărilor tale și ale clienților tăi.

     Începe acum să transformi experiența de cumpărături a clienților și să-ți crești vânzările cu soluțiile de materiale POS inovatoare și de impact! Compania îți oferă servicii moderne, prețuri extrem de avantajoase și calitate ireproșabilă pentru toate produsele. Optează pentru Artpoligraf – partenerul tău pentru materiale POS de încredere în Chișinău!

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău