Victoriabank, premiată de Casa Regală a României pentru curaj civic

30 Nov. 2023, 14:27
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
30 Nov. 2023, 14:27 // Slider //  MD Bani

Într-un efort continuu de a depăși bariere și de a contribui la o schimbare reală în societate, Victoriabank demonstrează că este mai mult decât o bancă. Pentru noi, a face parte dintr-o comunitate înseamnă responsabilitate și sprijin permanent pentru proiecte menite să îmbunătățească viața oamenilor.

Implicarea Victoriabank în acte de caritate nu este doar o opțiune, ci o misiune. Suntem mândri să împărtășim un moment de recunoaștere din partea Casei Regale a României, care a oferit premii onorifice unor organizații-lider din România și din Republica Moldova ce inspiră respectul societății prin dedicare în susținerea comunității. Evenimentul dedicat curajului civic, aflat la a doua ediție, a avut loc la Palatul Regal din București.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei i-a înmânat lui Levon Khanikyan, președintele Victoriabank, diploma de recunoaștere, ca o confirmare a eforturilor de a fi parte activă a schimbărilor pozitive în societate. Aprecierile Casei Regale au venit și pentru promovarea în mod exemplar și original al patrimoniului lingvistic și cultural al României și al Republicii Moldova, ca indestructibilă punte identitară între cele două țări.

„Ne onorează acest premiu prestigios, care reprezintă o recunoaștere a muncii și a angajamentului nostru față de comunitatea din care facem parte. Victoriabank este o bancă responsabilă, care își asumă un rol activ în dezvoltarea Republicii Moldova. Suntem bucuroși că putem ajuta categoriile cele mai vulnerabile și putem contribui la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor”, a declarat Levon Khanikyan, președinte Victoriabank.

În ultimii ani, Victoriabank a desfășurat o serie de inițiative sociale și umanitare care au contribuit la dezvoltarea comunității. Printre ele se numără campania socială „Alături de Moldova, alături de fiecare”, lansată în 2022 în contextul pandemiei, al crizei refugiaților și al crizei energetice provocate de războiul din Ucraina. Victoriabank a oferit 10 milioane de lei pentru a sprijini cetățenii Republicii Moldova prin investiții în diverse domenii sociale. Un alt exemplu este parteneriatul de 9 ani cu CCF Moldova, menit să asigure suport financiar copiilor care trăiesc în sărăcie și a celor din orfelinate.

Realitatea Live

19 Iun. 2024, 17:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Iun. 2024, 17:19 // Actual //  Lupu Eduard

Comisia Europeană va introduce tarife vamale pentru ouăle importate din Ucraina în următoarele două săptămâni, după ce pragul anual convenit anterior pentru aceste importuri a fost atins, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters.

Comisia Europeană a luat marţi aceeaşi decizie în privinţa importurilor de ovăz din Ucraina.

După invazia rusească din 2022, Ucraina a beneficiat de un mecanism special pentru sporirea comerţului cu UE, cea mai importantă piaţă a sa de export. UE a stabilit volume maxime de import, după ce fermierii din blocul comunitar au protestat, numind importurile ieftine ucrainene ca reprezentând concurenţă neloială.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău