Swarovski dezvăluie prima colecție colorată. Primăvara fashionistelor va fi diferită (FOTO)

30 Mart. 2021, 15:21
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Irina Luca
30 Mart. 2021, 15:21 // Au Bani //  Irina Luca

Swarovski, marca iconică de cristale și pietre prețioase, a cunoscut schimbări majore în conducerea sa în ultimul an.

Nadja Swarovski, stră-strănepoata fondatorului companiei, forța motrice a Atelier Swarovski, a fost exclusă la începutul anului 2020 și un nou CEO, Robert Buchbauer, a fost instalat pentru a conduce compania.

O altă evoluție majoră a fost numirea Giovannei Battaglia Engelbert ca prim director creativ al companiei Swarovski. Mulți s-au întrebat dacă se va schimba estetica Swarovski. Și iată că vine cu o nouă abodare, dacă studiem prima colecție a designerului, scrie TABU High Life.

Engelbert și-a reimaginat portofoliul de produse din toate diviziile. Prima sa colecție se inspiră din știință și inginerie și nu folosește deloc prea puțină culoare. Cu această colecție, intitulată Collection I, Giovanna Battaglia Engelbert duce Swarovski pe tărâmuri de haute fashion – spații pline de culori strălucitoare, măreție și bună dispoziție.

Vibe-ul este distractiv – marile bijuterii ale bunicii au devenit high-tech. Primele piese din colecție au fost lansate pe 21 februarie pe site-ul web al mărcii, dar cea mai mare parte a seriei, care conține peste 150 de piese la prețuri cuprinse între 49 și 1.790 de dolari, va ieși pe piață în aprilie.

 

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 15:26
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 15:26 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Un om de afaceri care a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru construirea zidului lui Donald Trump de la granița cu Mexic vrea acum să-l vândă și caută cumpărători. Acesta speră să obțină 20 de milioane de dolari pe milă.

Tommy Fisher, 51 de ani, este cel care a dat banii pentru construirea unui zid lung de 5 kilometri, cu 15.000 de stâlpi din oțel, cu înălțimea de 5,5 metri, care este pe linia de frontieră dintre Mexic și SUA de-a lungul râului Rio Grande, lângă Mission, Texas, scrie Digi24.

În 2019, compania omului de afaceri din Dakota de Nord, Fisher Industries, a primit 6,9 milioane de dolari pentru a construi aproape un kilometru de zid de la We Build the Wall (WBTW), organizația care era responsabilă cu fondurile pentru construcții.

Această companie a fost fondată de fostul veteran american Brian Kolfage și a fost condusă împreună cu fostul strateg de la Casa Albă, Steve Bannon. Mai târziu, în același an, Fisher a început să adauge o altă secțiune la zid și a mai primit 1,5 milioane de dolari de la Kolfage și Bannon.

Însă Fisher a fost forțat să rupă înțelegerea cu cei doi, care ulterior au fost acuzați pentru fraudă, după ce ar fi utilizat donații pentru zid în scop personal. Ambii s-au declarat nevinovați. Bannon a fost amnistiat de Trump, în ultimele sale zile de mandat, în timp ce Kolfage urmează să apară în fața instanței în noiembrie.

Pentru Fisher, costurile pentru construirea zidului au crescut până la 30 de milioane de dolari, adică de 20 de ori mai mult decât estimările inițiale.

Anul trecut, o organizație ecologistă non-profit a dat în judecată WBTW și Fisher Industries, iar simpatizanții au protestat împotriva construcției, pentru că aceasta a fost ridicată prea aproape de râu și ar putea duce la inundații mai grave.

După ce a câștigat alegerile din SUA, Joe Biden a oprit construcția zidului lui Trump, iar luna trecută a returnat 2,2 miliarde de dolari forțelor armate.

Inițial, Fisher a fost foarte entuziasmat de proiect: „Am crezut că va fi un proiect de care ne vom aminti, precum barajul Hoover”. Acum, însă, speră că cineva va dori să-l cumpere. Speră că va încasa 20 de milioane de dolari pe milă, adică 1,6 kilometri.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală