Swarovski dezvăluie prima colecție colorată. Primăvara fashionistelor va fi diferită (FOTO)

30 Mart. 2021, 15:21
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
30 Mart. 2021, 15:21 // Au Bani //  MD Bani

Swarovski, marca iconică de cristale și pietre prețioase, a cunoscut schimbări majore în conducerea sa în ultimul an.

Nadja Swarovski, stră-strănepoata fondatorului companiei, forța motrice a Atelier Swarovski, a fost exclusă la începutul anului 2020 și un nou CEO, Robert Buchbauer, a fost instalat pentru a conduce compania.

O altă evoluție majoră a fost numirea Giovannei Battaglia Engelbert ca prim director creativ al companiei Swarovski. Mulți s-au întrebat dacă se va schimba estetica Swarovski. Și iată că vine cu o nouă abodare, dacă studiem prima colecție a designerului, scrie TABU High Life.

Engelbert și-a reimaginat portofoliul de produse din toate diviziile. Prima sa colecție se inspiră din știință și inginerie și nu folosește deloc prea puțină culoare. Cu această colecție, intitulată Collection I, Giovanna Battaglia Engelbert duce Swarovski pe tărâmuri de haute fashion – spații pline de culori strălucitoare, măreție și bună dispoziție.

Vibe-ul este distractiv – marile bijuterii ale bunicii au devenit high-tech. Primele piese din colecție au fost lansate pe 21 februarie pe site-ul web al mărcii, dar cea mai mare parte a seriei, care conține peste 150 de piese la prețuri cuprinse între 49 și 1.790 de dolari, va ieși pe piață în aprilie.

 

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 14:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 14:17 // Actual //  Lupu Eduard

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță un concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct. Scopul principal al acestei poziții este implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, precum și gestionarea parteneriatelor public-private, concesiunilor și proiectelor investiționale.

Candidații interesați sunt invitați să aplice până la data de 18 martie 2024, ora 17:00. Principalele responsabilități ale directorului general adjunct includ dezvoltarea și implementarea strategiilor de privatizare și de gestionare a proprietății publice, monitorizarea și evaluarea performanței operaționale, precum și coordonarea activităților interne și externe ale agenției.

Condițiile de participare la concurs și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul oficial al Agenției Proprietății Publice. Candidații sunt încurajați să se familiarizeze cu acestea și să aplice conform instrucțiunilor indicate.

Agenția Proprietății Publice încurajează distribuirea acestui anunț către toate persoanele care ar putea fi interesate și potrivite pentru această poziție. Oportunitatea de a contribui la procesul vital de privatizare și gestionare a proprietății publice este deschisă tuturor celor calificați și dornici să aducă o contribuție semnificativă în acest domeniu.

În prezent, APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău