Funcțiile secrete ale Windows, dezvăluite publicului larg. Ce nu s-a știut până acum

30 Mart. 2021, 15:25
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
30 Mart. 2021, 15:25 // Au Bani //  MD Bani

În noua versiune de Windows, va apărea modul de personalizare a sistemului de operare. Acest lucru a fost prezentat publicului larg de către redacția WinCentral.

Potrivit celor surselor din interiorul companiei, în noua actualizare a sistemului de operare, care poartă numărul 21H2, se așteaptă introducerea parametrilor de personalizare secretă. Astfel, utilizatorul va putea să personalizeze sistemul de operare în funcție de nevoile sale și să schimbe designul interfeței.

În funcție de nevoile sale, utilizatorul va putea indica în ce scop va folosi sistemul de operare – muncă, educație, divertisment, jocuri pe computer. Pe baza setărilor, Windows își va regla activitatea – de exemplu, va aloca resurse suplimentare pentru jocurile video.

De asemenea, printre informațiile recent dezvăluite se anunță că noi funcții desktop vor fi adăugate la sistemul de operare. Utilizatorul va putea alege un screensaver dinamic, care constă din mai multe imagini descărcate de pe Internet. Dacă veți dori, veți puteți face clic pe imagine și veți afla despre autorul acesteia, precum și despre drepturile de utilizare a imaginii. Informațiile vor fi furnizate de motorul de căutare încorporat Bing.

Actualizarea viitoare a Windows este cunoscută în mediul online și ca Sun Valley. Lansarea noii versiuni Windows va avea loc în octombrie-noiembrie.

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 09:20
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 09:20 // Actual //  Lupu Eduard

China a anunţat lansarea unei campanii online împotriva aplicaţiilor de video şi a reţelelor sociale care răspândesc conţinut „periculos” pentru copii.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat începerea unui program de două luni, intitulat „Clar şi luminos”, care ar trebui să „consolideze în mod eficient protecţia minorilor pe internet şi să creeze un mediu digital mai sănătos şi mai sigur”, informează Agerpres.

Programul va include „remedierea problemelor majore” legate de platformele de scurte video-uri şi live-uri, reţelele sociale, site-urile de vânzări online, cataloagele de aplicaţii, dispozitivele conectate pentru copii şi controlul online pentru minori, a precizat autoritatea de reglementare.

Printre obiectele vizate: produse de comerţ electronic care sunt evocatoare sexual sau considerate a fi “soft porn”, precum şi informaţii care i-ar determina pe copii să întreţină „prietenii periculoase” sau care “ar transmite valori periculoase (…) prin jargon online şi cuvinte cheie create cu rea intenţie”.

Campania va aborda, de asemenea, difuzarea video-urilor considerate a glorifica hărţuirea la şcoală, precum şi conţinutul „violent sau sângeros” din desenele animate sau cântecele pentru copii sau utilizarea „copiilor vedetă pe internet” pentru a genera bani.

Partidul Comunist Chinez are un control ferm asupra internetului în țară, cenzurând conţinutul considerat vulgar, ostentativ sau subversiv din punct de vedere politic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău