(FOTO) Burberry proiectează ținute pentru personajele din jocul video „Honor of Kings”. Cum arată costumul

24 Mart. 2021, 15:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Fetco Veronica
24 Mart. 2021, 15:53 // Au Bani //  Fetco Veronica

Brandul de lux Burberry colaborează cu cel mai popular joc video din China ”Honor of Kings” și a conceput ținute pentru personajele din jocuri.

Jucătorii pot cumpăra hainele pentru a împodobi personajele din joc.

Noile ținute, cunoscute sub denumirea de „skins” sun alcătuite din trench și tartan, semnate de Burberry. Ținutele pentru personaje vor fi disponibile doar în China, scrie BBC.

„Permițându-le clienților noștri chinezi să exploreze produse virtuale prin intermediul jocurilor online, ne putem conecta cu comunitățile noastre într-un mod care rezonează cu ele”, a spus Josie Zhang, președintele Burberry din China.

„Vrem să împuternicim comunitatea noastră să exploreze împrejurimile lor, indiferent dacă este online sau offline.”

Honor of Kings este similar cu titlurile populare din Vest, cum ar fi League of Legends sau Dota 2 – iar jocul lui Tencent, disponibil pentru telefoane mobile, are peste 100 de milioane de utilizatori activi zilnic în întreaga lume.

„Aceste tipuri de parteneriate de lux și modă par a fi, deocamdată, relativ limitate la Asia, unde mărcile europene sunt deosebit de dorite”, a spus Louise Shorthouse, analist senior de jocuri la Ampere Analysis.

„Este vorba despre plasarea acestor personaje în etichete de modă extrem de dorite și decadente, astfel încât fanii să se uite la ele și să vrea să imite acest lucru.

„Deoarece deținerea unei haine sau eșarfă Burberry în viața reală este un simbol al bogăției sau statutului, același lucru se poate spune și în joc.”

Louis Vuitton și Prada au conceput ambele ținute pentru personaje din jocul video Final Fantasy XIII.

League of Legends a colaborat și cu Louis Vuitton.

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 16:04
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 16:04 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Există o mulțime de superiahturi extrem de luxoase acolo și nu este de mirare că așteptările continuă să crească, cu caracteristici și mai ciudate care ne fac să ne minunăm de posibilitățile de astăzi. Una dintre cele mai interesante idei vine de la o companie de producție vizuală olandeză și un antreprenor german, care doresc să transforme un vechi portavion într-un mega-iaht super-premium.

Suntem obișnuiți să vedem portavioane în modul lor gata de luptă, cu avioane de luptă acerbe care așteaptă pe punte. Dacă, în loc de asta, am vedea o imagine complet diferită? Nu doar unul cu aspect liniștit, care invită pasagerii pentru relaxare totală și indulgență pură, ci și mai îndrăzneț de atât.

Olandezul Mitsi Studio a creat un concept extrem de mare – Noah Twins Carrier nu ar fi doar primul portavion din lume transformat într-un iaht, ci ar fi construit cu punți interschimbabile, chiar dintr-o fantezie asemănătoare unui film. După cum spune Studio, designul ar fi ca un cuțit elvețian, cu posibilitatea de a schimba între o pistă de aterizare și un teren de golf. Da, o bandă de aterizare ar mai fi acolo, dar pentru un elicopter și aerotaxi în loc de avioane de luptă. Și terenul de golf cu nouă găuri s-ar putea transforma și într-o pârtie de ski cu zăpadă artificială, pentru că de ce nu?

Proiectul ambițios nu este nou, dar recent s-a apropiat de a deveni realitate. Zenger relatează că Udo Stern, un antreprenor german care face parte, de asemenea, dintr-un proiect numit Inițiativa Düsseldorf, lucrează la obținerea investitorilor în proiect să își unească forțele și să cumpere un fost portavion care ar putea aduce la viață conceptul Noah Twins.

Numit Foch, acest venerabil portavion a servit în Marina franceză, din 1963 până în 2000. Al doilea din clasa Clemenceau, această navă de război are o lungime impresionantă de 165,5 metri și o lățime de 29,5 metri, ceea ce ar face este ideal pentru acest imens proiect inovator. După 2000, a fost achiziționat de Brazilia și redenumit Sao Paolo, înainte de a fi dezafectat aproape 10 ani mai târziu. Se pare că a fost achiziționat recent de o companie turcă și riscă să fie demontat.

Va reuși Foch să fie salvat și să înceapă o a doua viață, ca un iaht ultra-luxos? Este incert încă. Dar ideea de a reface navele de război și de a le oferi o nouă întrebuințare este cu siguranță una care ar trebui să decoleze.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală