Tara care anunţă călătorii gratuite pe calea ferată din septembrie până la sfârşitul anului

16 Iul. 2022, 10:48
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
16 Iul. 2022, 10:48 // Actual //  Lupu Eduard

Pentru a face faţă crizei legate de costul vieţii, guvernul spaniol introduce reduceri de 100% la tren, pe rutele de navetişti şi pe distanţele medii. Germania are un bilet de 9 euro pe lună pentru transportul public, iar Austria – Klimaticket, care costă 3 euro pe zi.

Iniţiativa înseamnă că pasagerii vor putea să traverseze Catalonia, să se „scufunde” în splendoarea arhitecturală a Andaluziei sau să exploreze muzeele şi restaurantele din Ţara Bascilor, relatează The Guardian.

Guvernul spaniol de coaliţie condus de socialişti a declarat că, de la 1 septembrie şi până la sfârşitul anului, călătoriile pe anumite porţiuni ale reţelei feroviare de stat Renfe vor fi gratuite.

Noul acord pe rutele Renfe se adaugă unei politici anunţate luna trecută, prin care guvernul a aprobat o reducere de 30% pentru toate mijloacele de transport în comun, inclusiv metrou, autobuze şi tramvaie.

Reducerile feroviare de 100% se vor aplica pentru navetişti şi pentru cei care parcurg distanţe de până la 300 de kilometri.

Măsura se adresează în principal deţinătorilor de abonamente spanioli, dar turiştii ar putea profita de ea dacă ar cumpăra bilete cu mai multe călătorii.

„Aş dori ca locuitorii Spaniei să ştie că sunt pe deplin conştient de dificultăţile zilnice pe care le întâmpină majoritatea oamenilor. Ştiu că salariile acoperă din ce în ce mai puţin şi că este dificil să ajungi la sfârşitul lunii”, a declarat marţi premierul spaniol Pedro Sánchez.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău