(VIDEO) Brutăria Bardar, locul cu tradiții de 20 de ani! Au pregătit surprize culinare pentru sărbătorile de iarnă

29 Dec. 2021, 14:59
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Dec. 2021, 14:59 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

La doar 20 km de Chișinău găsim Brutăria Bardar, unde mirosul deliciilor culinare persistă în această perioadă a sărbătorilor. Este o brutărie cu tradiții de peste 20 de ani. A fost înființată de familia Sava și Victoria Plugaru. Este o afacere care a reușit să reziste în timp, care tradițional, cocea și coace pâine, colaci, cozonaci, rulade, Panettone, mai nou.

Brutăria a pregătit un meniu vast pentru sărbătorile de iarnă! Puteți găsi produse ca: rulade dulci, crăciunei, colaci, plăcinte semifabricate congelate, cozonaci, Panettone după rețeta italiană.

„Avem pentru consumatorii noștri, atât un meniu dulce, care este format din rulade cu diferite umpluturi precum rulada cu ciocolată, cu vișină, mac, nucă. Avem și mix de ruladă cu vișină și mac. La fel avem produse precum Panettone, produs nou pentru consumatorii noștri. Bineînțeles aceste Panettone sunt adaptate pentru gustul cumpărătorilor noștri. I-am dat un pic de culoare și un gust autentic. La fel, sunt și produsele tradiționale pentru sărbători: crăciuneii, colăceii pentru urători”, a menționat Dorin Platon, tehnolog alimentar.

Pentru cei care nu doresc să se complice în ceea ce ține de pregătirea bucatelor de la 0, Brutăria Bardar vine cu soluții perfecte rapide și eficiente!

Mai nou am dezvoltat și produsele semifabricate congelate, care sunt plăcintele. Noi le pregătim gata de copt, după care oamenii le pot pregăti acasă, a menționat administratorul brutăriei, Victor Nistorică.

Puteți accesa pagina de facebook sau site-ul oficial pentru a comanda produsele dorite!

Ne-am gândit să ne modernizăm. Am lansat și site-ul nostru brutariabardar.md pe care foarte ușor, doar cu câteva clickuri se pot alege deliciile preferate de Crăciun și noi le livrăm gratuit în raza orașului Chișinău, direct acasă”, a adăugat administratorul.

VIDEO disponibil pe Realitatea.md.

 

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău