(VIDEO) Brutăria Bardar, locul cu tradiții de 20 de ani! Au pregătit surprize culinare pentru sărbătorile de iarnă

29 Dec. 2021, 14:59
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Dec. 2021, 14:59 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

La doar 20 km de Chișinău găsim Brutăria Bardar, unde mirosul deliciilor culinare persistă în această perioadă a sărbătorilor. Este o brutărie cu tradiții de peste 20 de ani. A fost înființată de familia Sava și Victoria Plugaru. Este o afacere care a reușit să reziste în timp, care tradițional, cocea și coace pâine, colaci, cozonaci, rulade, Panettone, mai nou.

Brutăria a pregătit un meniu vast pentru sărbătorile de iarnă! Puteți găsi produse ca: rulade dulci, crăciunei, colaci, plăcinte semifabricate congelate, cozonaci, Panettone după rețeta italiană.

„Avem pentru consumatorii noștri, atât un meniu dulce, care este format din rulade cu diferite umpluturi precum rulada cu ciocolată, cu vișină, mac, nucă. Avem și mix de ruladă cu vișină și mac. La fel avem produse precum Panettone, produs nou pentru consumatorii noștri. Bineînțeles aceste Panettone sunt adaptate pentru gustul cumpărătorilor noștri. I-am dat un pic de culoare și un gust autentic. La fel, sunt și produsele tradiționale pentru sărbători: crăciuneii, colăceii pentru urători”, a menționat Dorin Platon, tehnolog alimentar.

Pentru cei care nu doresc să se complice în ceea ce ține de pregătirea bucatelor de la 0, Brutăria Bardar vine cu soluții perfecte rapide și eficiente!

Mai nou am dezvoltat și produsele semifabricate congelate, care sunt plăcintele. Noi le pregătim gata de copt, după care oamenii le pot pregăti acasă, a menționat administratorul brutăriei, Victor Nistorică.

Puteți accesa pagina de facebook sau site-ul oficial pentru a comanda produsele dorite!

Ne-am gândit să ne modernizăm. Am lansat și site-ul nostru brutariabardar.md pe care foarte ușor, doar cu câteva clickuri se pot alege deliciile preferate de Crăciun și noi le livrăm gratuit în raza orașului Chișinău, direct acasă”, a adăugat administratorul.

VIDEO disponibil pe Realitatea.md.

 

Realitatea Live

08 Dec. 2023, 17:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Dec. 2023, 17:00 // Actual //  Lupu Eduard

Administrația fiscală elenă va invita peste 20.000 de contribuabili greci să explice cum reușesc să cheltuiască mai mult decât câștigă la începutul anului 2024, în condițiile în care verificările încrucișate extinse la peste 3,8 milioane de contribuabili cu venituri declarate sub 10.000 de euro au dus la depistarea unor discrepanțe între venituri și cheltuieli, scrie Kathimerini.

Contribuabilii în cauză vor fi nevoiți să ofere câteva detalii fiscului, întrucât surse din Ministerul Economiei și Finanțelor Naționale și din administrația fiscală afirmă că este imposibil să trăiești, de exemplu, cu 250.000 de euro pe an și să declari un venit de 10.000 de euro.

Potrivit informațiilor, în această etapă, administrația fiscală a solicitat mai multe detalii de la instituțiile bancare, deoarece în unele cazuri discrepanțele înregistrate sunt uluitoare. De exemplu, au fost identificați unii contribuabili cu venituri zero, care, pe baza datelor bancare, prezintă cheltuieli mari prin intermediul cardurilor, având în același timp remitențe mari în conturile pe care le dețin în străinătate.

După finalizarea verificărilor suplimentare, unii contribuabili vor primi o fișă de verificare, iar altora li se va cere să demonstreze că nu există încălcări fiscale.

Cei care nu vor reuși, se vor confrunta cu verificări pentru veniturile și cheltuielile pe cinci ani, în timp ce vor fi aplicate impozitele și amenzile prevăzute în cazurile de ascundere a materiei impozabile.

După cum a spus șeful Autorității Independente pentru Venituri Publice (AADE), Giorgos Pitsilis, un total de 80 de milioane de date au fost încrucișate în 3,8 milioane de declarații fiscale pentru 2022 cu venituri familiale anuale de până la 10.000 de euro. Au fost identificați în total 440.000 de contribuabili cu discrepanțe, dintre care 420.000 aveau discrepanțe minore și pot fi verificați într-o a doua fază.

Prin compararea veniturilor declarate cu costul vieții, înregistrat electronic, AADE a urmărit să îi identifice pe cei care își ascund veniturile reale. Datele din conturile bancare, plățile cu cardul, facturile de electricitate, telefonia mobilă și o serie de informații privind diverse plăți au fost comparate cu veniturile declarate de contribuabili.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău