Vilă cu arhitectură de trei milioane de euro. Ai vrea să trăiești aici? (FOTO)

18 Mai 2021, 11:18
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
18 Mai 2021, 11:18 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Situată în Las Vegas, vila construită pe strada Opal Valley 1386 este pusă în vânzare la magnificul preţ de aproape trei milioane de euro. Vă invităm să descoperiţi designul excepţional al unei construcţii dominate de eleganță şi rafinament, ce vă va face să visaţi la o viaţă în stil american până în cele mai mici detalii.

Seven Hills este o comunitate rezidenţială privată din Henderson, Nevada, cu o multitudine de stiluri arhitecturale, însă reşedinţa situată la numărul 1386 pe Opal Valley Street merită o atenţie deosebită. Modernă, sobră şi solemnă, această clădire de 687 metri pătraţi domină prin accentele de culoare gri, unghiurile bine definite şi detaliile inspirate care vă vor cuceri încă de la prima privire. Ce se ascunde în spatele uşii acestei locuințe ieşite din comun vă va surprinde, cu siguranță, în cel mai plăcut mod posibil.

Încă de la intrare, o impresionantă cascadă vă va întâmpina într-o grădină tropicală luxuriantă, sugerând intruziunea într-un nou ecosistem unde volumele impunătoare şi culorile discrete permit luminii naturale să înflorească. Odată ce ați pătruns în casă, veţi fi învăluiţi de aerul proaspăt şi curat, căldura înăbuşitoare din Nevada rămânând la poarta acestei vile cu design contemporan.

La parter, veţi fi uimiți de încăperea vastă, impozantă, ce include o bucătărie în stil american, o cameră de zi imensă, un bar ce pare a fi desprins din tabloul celor mai faimoase localuri de gen, precum şi un salon dotat cu un televizor cu ecran generos, pentru relaxarea din timpul zilei. Vila este prevăzută, de asemenea, cu o pivniţă absolut impresionantă, în care cele mai exclusiviste băuturi aşteaptă să vă bucure papilele gustative. Iar terasa superb amenajată, cu piscină şi fântâni cochete, este perfectă pentru petreceri, cocktail-uri sau recepţii care să marcheze cele mai frumoase momente ale vieţii.

La etaj, proprietarul are rezervat un somptuos master suite în care domină luxul şi confortul desăvârșit, iar decorul confirmă inspirația unui design cu adevărat de excepţie. Această cameră face parte din cele șase dormitoare de care dispune vila. Aici, baia spaţioasă include o cadă pentru momentele de răsfăț și relaxare de la finalul zilei, precum şi două dușuri. În plus, acest etaj găzduieşte, de asemenea, un spaţiu dedicat jocurilor de societate, unde oaspeţii se pot bucura de o ambianță destinsă, extrem de plăcută. Tot în această zonă, balconul imens oferă priveliști panoramice excepţionale asupra munţilor, a împrejurimilor idilice şi chiar a faimosului Las Vegas Strip.

Cu siguranţă, vila din Nevada poate reprezenta împlinirea visului american, dar ce ne facem dacă suntem puşi în situaţia de a scoate din buzunar nu mai puțin de trei milioane de euro pentru a-l transforma în realitate?…

Realitatea Live23 Iun. 2021, 16:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 16:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alexandra Dines, soţia lui Daniel Dines, cel mai bogat român şi unul dintre fondatorii companiei Uipath, este preşedintele boardului UiPath Foundation, organizaţie care şi-a publicat astăzi raportul de activitate pentru anul 2020, scrie Ziarul Financiar.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation, fundaţie creată de cel mai valoros start-up din IT pornit din România.

Licenţiată în design şi arte aplicate a Universitatea Tibiscus din Timişoara, Alexandra Dines face, de 11 ani, activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Ea a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover (companie precursoare a UiPath), UiPathşi Honeywell, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Din decembrie 2018 este preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation, organizaţie care susţine copiii din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

”Din 2019 până în prezent, UiPath Foundation a susţinut peste 25.000 de copii care provin din familii vulnerabile din România şi India să aibă acces la educaţie de calitate şi peste 3.000 de profesori din România care au beneficiat de activităţi de formare care vizează îmbunătăţirea competenţelor digitale, a leadership-ului în şcolile vulnerabile, precum şi a competenţelor secolului al XXI-lea. Aproximativ 12.450 de copii au participat la activităţi educaţionale derulate în 6 comunităţi din România şi India şi peste 15.000 de ore au fost petrecute, în 2020, la meditaţiile la limba română, matematică şi limba engleză de copiii înscrişi în Future Acceleration Program în România. copiilor din comunităţile vulnerabile.”, se arată în comunicatul transmis de UiPath Foundation.

UiPathFoundation a fost fondată de compania UiPathîn ianuarie 2019. Potrivit datelor publicate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, fundaţia a avut venituri de 23,2 milioane de lei în 2020 şi un număr mediu de 10 angajaţi.

UiPath Foundation este condusă operaţional, din funcţia de director executiv, de Raluca Negulescu-Balaci, care ocupă acest rol de la finalul anului 2018.

Soţul Alexandrei Dines, Daniel Dines, este a devenit cel mai bogat român odată cu listarea UiPath la Bursa de la New York. În prezent, UiPath are o capitalizare de piaţă de peste 35 de miliarde de dolari.