VinOpera – Experiența Supremă a Muzicii și Eleganței! De ce un bilet își merită investiția

22 Aug. 2023, 13:08
 // Categoria: Comercial // Autor:  MD Bani
22 Aug. 2023, 13:08 // Comercial //  MD Bani

Dragi iubitori de muzică și frumos, vine momentul să dezvăluim de ce un bilet la festivalul internațional VinOpera, programat pe 1 septembrie la magnificul Castel Mimi, își merită investiția!

Castelul Mimi – Decorul de Vis al Eleganței

VinOpera nu este doar un festival, este o călătorie magică într-o lume a rafinamentului și frumuseții. Castelul Mimi, gazda noastră prestigioasă, a fost ales ca locație a Reuniunii comunității politice europene pe data de 1 iunie 2023, demonstrând valoarea sa, de nivel internațional. Aici, istoria și muzica se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă.

Premii Internaționale- Recunoașterea Excelenței

VinOpera a fost onorat cu două premii internaționale prestigioase. Această recunoaștere reflectă angajamentul nostru față de calitatea și perfecțiunea în organizarea evenimentului.Suntem mândri să oferim o deservire impecabilă și să aducem cel mai înalt nivel de confort și comoditate.

Eleganță și Măiestrie Muzicală

Cu mândrie vă prezentăm cea mai bună orchestră din România, condusă de maestrul Jinga și acompaniată de soliști de excepție precum Mîțu. Virtuozitatea lor vă va purta într-o călătorie muzicală, ce vă va atinge sufletul.

Dress Code și Atmosferă

La VinOpera, eleganța este la ea acasă. Dress code-ul nostru vă invită să vă îmbrăcați în haine de gală, aducând astfel un plus de farmec evenimentului. Scopul, este să trăiți o experiență completă, într-o atmosferă de rafinament și bucurie.

Răsfăț Culinare și Confort

De la cafeaua nelimitată până la rafinamentul serviciilor noastre, festivalul internațional VinOpera se angajează să vă ofere cele mai bune experiențe. Vă așteptăm cu parcare amenajată, super scenă, ecrane de înaltă calitate și tot confortul pe care îl meritați.

Acum este momentul să investiți într-o experiență care vă va rămâne în inimă pentru totdeauna. Biletele pentru festivalul internațional VinOpera sunt disponibile acum! Alăturați-vă nouă, pe 1 septembrie pentru a sărbători muzica, eleganța și frumusețea la cel mai fancy eveniment din Republica Moldova.

Pentru mai multe informații și achiziționarea biletelor, vizitați itiket.md pentru a cumpăra un bilet. Tot aici vedeți agenda finală a evenimentului.

Vă așteaptă peste 60 de talente sonore pe data de 1 septembrie la Castel Mimi.

Realitatea Live

23 Iul. 2024, 14:18
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
23 Iul. 2024, 14:18 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Plățile online au adus numeroase avantaje pentru utilizatorii din Moldova, dar implică și anumite riscuri. Deși în fiecare lună în Moldova se efectuează aproximativ 15 milioane de operațiuni cu cardul, valoarea fraudelor înregistrate este nesemnificativă, reprezentând doar 0.01% din valoarea totală a operațiunilor cu cardul. Cu toate acestea, este esențial să fim conștienți de tipurile de riscuri cu care ne putem confrunta și să învățăm cum să le evităm, susține Banca Națională a Moldovei.

Tehnicile de fraudare cele mai frecvente includ phishing-ul, ingineria socială, fraudele cu plată anticipată, vânzarea de produse sau servicii fictive și atacurile prin acces la distanță (malware).

Phishing-ul constă în folosirea de pagini de internet banking false sau clone pentru a fura datele de securitate ale victimelor. Aceste pagini sunt accesate prin linkuri trimise prin email, SMS sau mesagerie, sub pretextul unor „actualizări” urgente ale contului bancar. Prevenirea acestui tip de fraudă se poate face prin evitarea deschiderii linkurilor din surse necunoscute și verificarea autenticității site-ului.

Ingineria socială implică manipularea victimelor pentru a le transfera bani, escrocii pretinzând că sunt rude sau prieteni aflați în situații de urgență. Aceștia pot imita vocea unei persoane cunoscute sau se pot prezenta drept angajați ai băncii. Pentru a preveni acest tip de fraudă, este recomandat să verificați întotdeauna identitatea persoanei care vă solicită bani și să nu transferați bani fără confirmare directă.

Fraudele cu plată anticipată implică solicitarea unei mici plăți în avans pentru a primi o sumă mare de bani sau pentru a accesa un premiu. Pentru a evita acest tip de fraudă, este important să fiți sceptici cu privire la oferte care par prea bune pentru a fi adevărate și să nu efectuați plăți în avans pentru premii sau moșteniri.

Vânzarea de produse sau servicii fictive presupune efectuarea unei comenzi online și achitarea acesteia, dar bunurile nu sunt livrate sau serviciile nu sunt prestate. Pentru a preveni acest tip de fraudă, utilizați doar site-uri de încredere și verificați recenziile altor utilizatori înainte de a face o achiziție.

Atacurile prin acces la distanță (malware) implică instalarea de aplicații malițioase pe dispozitivul victimei pentru a intercepta datele sau pentru a obține acces la conturi bancare. Prevenirea acestui tip de fraudă se poate face prin instalarea unui software de securitate robust și evitarea oferirii accesului la distanță necunoscuților.

Recomandările pentru siguranța plăților online includ verificarea sursei mesajelor și evitarea deschiderii linkurilor sau atașamentelor din emailuri sau mesaje nesolicitate, utilizarea autentificării în doi pași pentru a adăuga un nivel suplimentar de securitate conturilor, monitorizarea periodică a tranzacțiilor pentru a depista orice activitate suspectă și informarea constantă despre cele mai recente metode de fraudă și măsurile de prevenire.

Deși riscurile asociate plăților online sunt reale, măsurile de precauție pot reduce semnificativ șansele de a deveni o victimă a fraudei.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău