Xiaomi 12: cum arată primul telefon echipat cu Snapdragon 8 Gen 1. Când va fi prezentat oficial?

03 Dec. 2021, 16:48
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
03 Dec. 2021, 16:48 // Au Bani //  MD Bani

Xiaomi a dezvăluit în urmă cu două zile faptul că Xiaomi 12, următorul său flagship, va fi primul smartphone echipat cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. De asemenea, compania a dezvăluit și data la care vom vedea acest dispozitiv, însă nu a oferit alte detalii clare despre acesta. Avem acum prima imagine cu partea din spate a telefonului, care dezvăluie design-ul sistemului de camere, cât și primele imagini neoficiale, realizate pe baza acestor informații.

Xiaomi 12 va fi prezentat oficial foarte curând

Xiaomi 12 va fi dezvăluit în mod oficial pe 12 decembrie (Xiaomi 12, pe 12.12.2021), dar până atunci vom primi probabil mai multe informații pe căi neoficiale. Prima imagine a fost publicată de „Passerby”, un leaker de pe Weibo, și prezintă capacul de pe spatele telefonului, într-o nuanță de albastru, cu un sistem de camere care pare să găzduiască cel puțin trei senzori.

În partea de sus este o cameră principală într-un format care amintește de modelele Mi 11 și 11T, alături de două alte camere mai mici în partea de jos, dispuse pe verticală. De asemenea, există un decupaj pentru blitz, cât și unul pentru ce pare a fi un senzor de lumină, folosit pentru calcularea mai precisă a balansului de alb, pe care l-am văzut și pe alte telefoane în trecut și un microfon.

Imaginea 3D cu telefonul, realizată pe baza acestei fotografii, prezintă un dispozitiv care este în ton cu ceea ce a lansat Xiaomi în trecut. Zvonurile vorbesc despre un ecran mare și curbat, cu un decupaj central pentru camera foto frontală.

Digital Chat Station spune că vor exista de la început trei variante de Xiaomi 12, ceea ce ar fi o abordare diferită față de generația precedentă. Xiaomi Mi 11 a fost lansat primul, după care au venit și variantele Pro și Ultra. S-ar putea însă ca în cazul de față să vedem toate cele trei variante deodată, cel mai probabil toate echipate cu Snapdragon 8 Gen 1.

Realitatea Live

25 Iul. 2024, 14:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iul. 2024, 14:33 // Actual //  Lupu Eduard

Aproape jumătate dintre moldoveni susțin că vor o republică prezidențială în care președintele are toată puterea și poartă întreaga răspundere, arată datele sondajului prezentat de IMAS, „Barometrului Socio-Politic – iulie 2024”.

Potrivit sondajului, 42% dintre respondenți au optat pentru o republică parlamentară.

Sondajul a fost realizat în perioada 8-21 iulie 2024, pe un eșantion de 1.093 de persoane din 90 de localități, având o marjă de eroare de plus-minus 3%.

Până în anul 2016, președintele Republicii Moldova era ales de către deputați cu cel puțin 50% plus unu din voturi. Curtea Constituțională de la Chișinău a decis ulterior că procedura de alegere a președintelui în Parlament este neconstituțională, ceea ce a dus la alegerea președintelui Igor Dodon de către popor.

 

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău