SEBO îți achită factura la lumină!*

22 Dec. 2022, 10:24
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
22 Dec. 2022, 10:24 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Avem o noutate, numai bună pentru a-ți lumina ziua. SEBO lansează cea mai „energetică” campanie, de care nu ai mai văzut! SEBO îți achită factura la lumină!* Da! 100 de zile, pentru 100 de clienți, compania le va achita 10 000 de kWh! 100 de kWH pentru fiecare!

Ai 100 de șanse să câștigi! Vrei să fii unul din norocoși? Condițiile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci e să vii în orice oficiu SEBO și să iei un credit sau o sumă adițională la creditul tău existent, de minim 2000 de lei. Mai ușor nu poate fi! Automat te înscrii în campanie și cine știe, poate tu vei fi persoana pe care compania o va apela și îi va spune: „SEBO îți achită factura la lumină!*”

Extragerea câștigătorilor va avea loc în fiecare zi de luni, începând cu a doua săptămână de la lansarea campaniei. Câștigătorii vor fi identificați printr-o tragere la sorți online, realizată cu ajutorul platformei www.random.org Așa că dacă vii la SEBO azi, deja luni poți afla dacă ești în lista norocoșilor!

Aici surprizele nu s-au terminat! Dacă reușești să iei o Linie de Credit până pe 31 decembrie 2022, ai șansa să câștigi 55 000 lei! Da, da, 55 000 de lei pot fi ai tăi! SEBO a decis să te uimească înainte de sărbători și să-ți demonstreze încă o data că minunile există. Detalii: www.sebo.md/win55k

Uh! Se pare că aceste 2 oferte pur și simplu nu pot fi ratate de tine! Așa că gră-beș-te-teee!

Vino la SEBO acum! Norocul poate fi de partea ta!

Info: www.sebo.md/Lumina_Kwh

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

Perioada campaniei: 22.12.2022 – 31.03.2023

*SEBO va oferi fiecărui câștigător echivalentul bănesc a 100 de kWh conform tarifului, în vigoare la data extragerii câștigătorului, aprobat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova, pentru furnizorul energiei electrice al câștigătorului.

P.

Realitatea Live

06 Mai 2024, 09:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Mai 2024, 09:19 // Actual //  Lupu Eduard

Borge Brende, preşedintele Forumului Economic Mondial, nu vede cu ochi buni tabloul economiei mondiale, afirmând că lumea se va confrunta cu un deceniu de creştere în slow-motion dacă nu se aplică măsurile economice corecte.

El a subliniat pericolul pe care îl prezintă pentru economie datoria globală, aflată în continua creştere, şi care a ajuns la un nivel nemaivăzut din 1820, accelerând riscul de stagflaţie cu care s-ar putea confrunta economiile avansate, scrie CNCB.

„Trebuie să abordăm situaţia datoriilor la nivel mondial. Nu am mai văzut o asemenea datorie de la Războaiele Napoleoniene, suntem pe cale să acumulăm datorii cât tot PIB-ul la nivel global”, a avertizat Brende.
El este de părere că guvernele trebuie să se gândească cum să reducă această datorie şi să ia măsurile fiscale corecte fără a ajunge în situaţia de a declanşa o recesiune. De asemenea, a semnalat presiunile inflaţioniste persistente şi faptul că inteligenţa artificială generativă ar putea fi o oportunitate pentru ţările în curs de dezvoltare.

Avertismentul său se vine în continuarea unui raport recent al Fondului Monetar Internaţional, care a observat că datoria publică mondială a crescut la 93% din PIB anul trecut, fiind în continuare cu 9 puncte procentuale mai mare decât nivelurile anterioare pandemiei. FMI a estimat că datoria publică mondială s-ar putea apropia de 100% din PIB până la sfârşitul deceniului.
Fondul a evidenţiat, de asemenea, nivelurile ridicate ale datoriei din China şi Statele Unite, afirmând că politica fiscală relaxată din cele din urmă pune presiune asupra ratelor şi a dolarului care apoi împinge în sus costurile de finanţare în întreaga lume, exacerbând problemele care deja există.

La începutul acestei luni, Fondul Monetar Internaţional şi-a majorat uşor prognoza de creştere globală, afirmând că economia mondială s-a dovedit „surprinzător de rezistentă” în ciuda presiunilor inflaţioniste şi a schimbărilor de politică monetară. În prezent, acesta se aşteaptă la o creştere globală de 3,2% în 2024, în creştere cu un modest 0,1 puncte procentuale faţă de prognoza sa anterioară din ianuarie.

Brende de la WEF a declarat duminică că cel mai mare risc pentru economia globală este acum „recesiunea geopolitică cu care ne confruntăm”, subliniind recentele tensiuni dintre Iran şi Israel.

„Există atât de multă imprevizibilitate şi se poate scăpa uşor de sub control. Dacă Israelul şi Iranul ar fi agravat acest conflict, am fi putut vedea peste noapte un preţ al petrolului de 150 de dolari. Iar acest lucru ar fi fost, desigur, foarte dăunător pentru economia globală”, a spus el.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău