Putin, dat de gol de iubită. Pe ce aruncă banii liderul de la Kremlin

07 Mart. 2023, 09:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Mart. 2023, 09:53 // Actual //  Lupu Eduard

Alina Kabaeva, fosta gimnastă rusă despre care se crede că ar fi iubita lui Vladimir Putin, spune că a fost cu „bărbatul ideal” care i-a cumpărat haine de blană.

Alina Kabaeva și președintele rus nu au recunoscut niciodată că ar fi avut o relație amoroasă, în ciuda acuzațiilor persistente din 2008, când un ziar din Moscova a relatat pentru prima dată despre această idilă.

În acel an, se pare că doamna Kabaeva, o gimnastă celebră, a vorbit o dată în public despre relația ei, fără a-l numi pe președinte.

În videoclipul din 2008, raportat pentru prima dată de Mail Online, dna Kabaeva, care avea 24 de ani la acea vreme, răspunde la întrebările unui public de tineri ruși.

Cu patru ani mai devreme, ea câștigase o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, o victorie care a făcut-o una dintre cele mai cunoscute persoane din Rusia.

„Ți-ai întâlnit bărbatul ideal?”, a întrebat-o un băiat tânăr în timpul interviului condus de public.

”Îl iubesc foarte mult”

Doamna Kabaeva face o pauză de câteva secunde, se rotește pe scaun și se joacă cu un stilou înainte de a declara: „L-am întâlnit”. Ea chicotește înainte de a spune că a fost „foarte fericită”.

O altă fată întreabă cine este iubitul misterios.

„Un bărbat, un bărbat, un bărbat foarte bun, un bărbat grozav”, a spus doamna Kabaeva, adăugând: „Îl iubesc foarte mult”.

În 2008, Putin era încă căsătorit cu prima sa soție, Lyudmila Ocheretnaya. Ei au divorțat după șase ani.

În videoclipul cu tinerii ruși, doamna Kabaeva a fost întrebată, de asemenea, dacă ar fura vreodată un bărbat căsătorit de lângă soția și familia sa, potrivit news.yahoo.com.

„Dacă un bărbat se uită deja la o altă femeie și vorbește deja cu ea, atunci problema a apărut deja în familie”, spune ea. „În acest caz, nu poate exista nimic bun în acea familie”.

Întrebată care a fost ultimul cadou pe care l-a primit de la bărbatul ei misterios, doamna Kabaeva a spus: „O haină din Alaska, o haină de blană, foarte frumoasă”.

Săptămâna aceasta, The Project, un organ de presă al opoziției ruse, a relatat că doamna Kabaeva, acum în vârstă de 39 de ani, și domnul Putin, în vârstă de 70 de ani, au trăit împreună într-un palat secret cu copiii lor pe malul lacului Valdai, la 250 de mile nord-vest de Moscova.

După ce s-a retras din gimnastică în 2006, doamna Kabaeva a devenit deputat pentru partidul lui Putin, Rusia Unită, înainte de a deveni director la o companie media privată.

National Media Group este cea mai mare companie media privată din Rusia și ajută Kremlinul să își proiecteze propaganda, inclusiv insistența sa de a lupta împotriva naziștilor din Ucraina.

Anul trecut, Kabaeva a găzduit mai multe mitinguri și discursuri în sprijinul invaziei lui Putin în Ucraina.

Terenul palatului de pe malul lacului unde se crede că locuiesc doamna Kabaeva și Putin conține mai multe clădiri, inclusiv un mare conac rusesc, o piscină și o saună. Fotografii ale interiorului au arătat o masă de sufragerie cu vârf de sticlă așezată într-o cameră rotundă și înconjurată de fotolii aurii.

Proiectul a documentat, de asemenea, modul în care Putin ar fi creat un imperiu imobiliar de 100 de milioane de lire sterline pentru amanta sa prin intermediul unei rețele de companii cu sediul în Cipru.

În luna mai, Marea Britanie a impus sancțiuni împotriva doamnei Kabaeva din cauza a ceea ce Biroul de Externe a numit „relația personală apropiată” a acesteia cu Putin.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

06 Mai 2024, 09:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Mai 2024, 09:19 // Actual //  Lupu Eduard

Borge Brende, preşedintele Forumului Economic Mondial, nu vede cu ochi buni tabloul economiei mondiale, afirmând că lumea se va confrunta cu un deceniu de creştere în slow-motion dacă nu se aplică măsurile economice corecte.

El a subliniat pericolul pe care îl prezintă pentru economie datoria globală, aflată în continua creştere, şi care a ajuns la un nivel nemaivăzut din 1820, accelerând riscul de stagflaţie cu care s-ar putea confrunta economiile avansate, scrie CNCB.

„Trebuie să abordăm situaţia datoriilor la nivel mondial. Nu am mai văzut o asemenea datorie de la Războaiele Napoleoniene, suntem pe cale să acumulăm datorii cât tot PIB-ul la nivel global”, a avertizat Brende.
El este de părere că guvernele trebuie să se gândească cum să reducă această datorie şi să ia măsurile fiscale corecte fără a ajunge în situaţia de a declanşa o recesiune. De asemenea, a semnalat presiunile inflaţioniste persistente şi faptul că inteligenţa artificială generativă ar putea fi o oportunitate pentru ţările în curs de dezvoltare.

Avertismentul său se vine în continuarea unui raport recent al Fondului Monetar Internaţional, care a observat că datoria publică mondială a crescut la 93% din PIB anul trecut, fiind în continuare cu 9 puncte procentuale mai mare decât nivelurile anterioare pandemiei. FMI a estimat că datoria publică mondială s-ar putea apropia de 100% din PIB până la sfârşitul deceniului.
Fondul a evidenţiat, de asemenea, nivelurile ridicate ale datoriei din China şi Statele Unite, afirmând că politica fiscală relaxată din cele din urmă pune presiune asupra ratelor şi a dolarului care apoi împinge în sus costurile de finanţare în întreaga lume, exacerbând problemele care deja există.

La începutul acestei luni, Fondul Monetar Internaţional şi-a majorat uşor prognoza de creştere globală, afirmând că economia mondială s-a dovedit „surprinzător de rezistentă” în ciuda presiunilor inflaţioniste şi a schimbărilor de politică monetară. În prezent, acesta se aşteaptă la o creştere globală de 3,2% în 2024, în creştere cu un modest 0,1 puncte procentuale faţă de prognoza sa anterioară din ianuarie.

Brende de la WEF a declarat duminică că cel mai mare risc pentru economia globală este acum „recesiunea geopolitică cu care ne confruntăm”, subliniind recentele tensiuni dintre Iran şi Israel.

„Există atât de multă imprevizibilitate şi se poate scăpa uşor de sub control. Dacă Israelul şi Iranul ar fi agravat acest conflict, am fi putut vedea peste noapte un preţ al petrolului de 150 de dolari. Iar acest lucru ar fi fost, desigur, foarte dăunător pentru economia globală”, a spus el.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău