Primește 5% cashback la toate plățile cu cardul Paynet Mastercard

07 Mart. 2023, 10:05
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
07 Mart. 2023, 10:05 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Avem o veste excelentă pentru toți cei care dețin deja un card Paynet Mastercard virtual sau fizic! Începând de azi, la orice cumpărătură online sau în magazin, primești 5% cashback! Asta înseamnă că după fiecare plată efectuată, Paynet îți întoarce banii înapoi în doar câteva secunde. Nu trebuie să aștepți 14 zile sau o lună pentru a primi cashback, banii sunt transferați imediat în contul tău. De asemenea, vei primi notificări în timp real cu privire la cashback-ul primit. Banii devin disponibili pentru utilizare imediat după efectuarea plății, fără rețineri sau restricții.

Testează chiar acum, cumpără-ți o cafea și vezi cât de repede primești cashback-ul. Doar o singură regulă se aplică: mai multe plăți efectuate = mai mult cashback acumulat.

  • Unde se poate achita pentru a primi cashback?

Poți achita oriunde, atât în magazinele online sau fizice din Moldova, cât și în cele din străinătate, care acceptă plata cu cardul.

  • Cât cashback primești?

Pentru fiecare plată efectuată, vei primi 5% cashback, cel mult 100 lei, per tranzacție. Această ofertă este valabilă între 6 martie și 6 mai 2023. Cu cât faci mai multe plăți, cu atât primești mai mult cashback.

  • Încă nu ai card Paynet Mastercard?

Comandă cardul virtual sau fizic folosind aplicația Paynet. Cardul virtual se emite în 30 de secunde și poate fi atașat la Apple Pay sau Google Pay. Cardul fizic este livrat gratuit până la ușa ta.

  • Care sunt costurile?

Cardul Paynet Mastercard este gratuit. Nu există taxe lunare sau anuale de deservire și nu există comisioane ascunse. Este unul dintre cele mai avantajoase carduri din acest punct de vedere. Poți folosi cardul în orice moment și în orice loc.

  • Este cardul valabil doar în Moldova?

Nu, cardul Paynet Mastercard este valabil în orice țară. Poți comanda cardul virtual și din străinătate, fără a fi necesară livrarea fizică a cardului. Adaugă-l imediat la Apple sau Google Pay și utilizează-l instant, fie online sau offline.

  • Care este avantajul plăților în altă valută?

Atunci când faci plăți în valute străine, cum ar fi EUR sau USD, beneficiezi de cel mai mic curs de schimb valutar, ceea ce reprezintă o economie semnificativă în timpul călătoriilor sau cumpărăturilor din străinătate.

Paynet digitalizează cu success serviciile financiare din Moldova și de peste hotare. Portofelul electronic Paynet este o soluție comodă și rapidă de a efectua plăți, de a primi și de a transfera bani local și internațional. Împreună cu Mastercard, pentru prima dată în Moldova am lansat cardul Virtual, însoțit de cardul tradițional, cel de plastic.

Campania de cashback este organizată cu susținerea Mastercard Moldova. 

  • Ai întrebări?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125

Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

17 Apr. 2024, 12:36
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Soroceanu Olga
17 Apr. 2024, 12:36 // Oameni şi Idei //  Soroceanu Olga

Dumitru Stoica este antreprenorul din Floreşti care în anul 2019 a fondat Asociația Obștească „Centrul Regional pentru Inițiative Sociale și Dezvoltare Durabilă” (CRISDD). Un ONG care are drept scop sporirea gradului de participare a tinerilor în procesele democratice la nivel local în Republica Moldova. 

Cu sprijinul financiar al Uniunii Europene şi cofinanţarea Suediei, tânărul în vârstă de 22 de ani a accesat finanţare nerambursabilă, în sumă de 37.500 euro, cu ajutorul căreia a deschis recent o cafenea mobilă la Floreşti. Despre afacerea socială şi activităţile de la Connect Cafe, Dumitru Stoica a povestit într-un interviu pentru site-ul Asociaţiei pentru Drepturile Omului „Lex 21”. 

„Misiunea organizației noastre este de a promova și facilita participarea cetățenilor la nivel local la dezvoltarea unei societăți civile bazate pe cetățenie activă. Deschiderea cafenelei „Connect cafe” a venit ca răspuns a problemei ce ține de lipsa spațiilor de recreere și socializare pentru tineri. Mai mult, prin intermediul cafenelei ne-am gândit să reinvestim 90% din profit în dezvoltarea cafenelei, dar și pentru crearea în perspectivă a unui Centru de promovare a comportamentului eco responsabil în orașul Florești”, afirmă Dumitru Stoica.

„Connect Cafe” se remarcă printre restul localurilor din zonă prin activităţile pe care le găzduieşte. 

„Organizăm periodic evenimente culturale și jocuri de societate, oferind oportunități constante pentru divertisment și interacțiune între vizitatori. Aceste evenimente promovează legături sociale mai puternice în comunitatea noastră. Însă, ceea ce ne diferențiază și mai mult este angajamentul nostru față de comportamentul responsabil și utilizarea eficientă a energiei. Folosim panouri fotovoltaice pentru a ne alimenta cu energie, demonstrând un exemplu de sustenabilitate și preocupare pentru mediu. Prin aceasta, nu doar că oferim un loc pentru socializare, ci și încurajăm practici prietenoase cu mediul în comunitatea noastră”, susţine Dumitru Stoica. 

În total, în cadrul programului de susţinere a întreprinderilor sociale, implementat de Fundaţia Est Europeană cu finanţarea Uniunii Europene şi a Suediei, au fost selectate 10 organizații ale societății civile care au obţinut sprijin financiar nerambursabil, pentru a dezvolta şi promova antreprenoriatul social în Republica Moldova.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău