Care este meseria pe care o poate face oricine şi unde poţi câştiga aproape 200.000 de dolari pe an

24 Aug. 2023, 15:52
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Aug. 2023, 15:52 // Actual //  Lupu Eduard

Ceea ce a început ca o pasiune pentru fotografie s-a transformat rapid într-o carieră de succes pentru Grace Torres, care la doar 23 de ani a atins independența financiară. Investiția inițială de 45.000 de dolari în echipamente de calitate și pasiunea ei pentru fotografie au condus la o transformare impresionantă în carieră, generând venituri substanțiale și satisfacție profesională, conform CNBC.

Povestea lui Grace Torres este una inspirațională pentru tinerii antreprenori care își doresc să-și transforme pasiunile în afaceri prospere. Încă de la vârsta de 13 ani, pasiunea sa pentru fotografie a început să se contureze. Anii care au urmat au fost marcați de filmarea de evenimente mici și munci la locuri de muncă temporare pentru a-și putea permite echipamentele fotografice. Totuși, adevărata transformare a venit odată cu investiția în echipamente profesionale și lansarea propriului ei business.

În timp ce studia la Universitatea Southeastern din Lakeland, Florida, Torres și-a construit treptat o bază de clienți și a câștigat experiență în industrie. Cu toate acestea, nu era sigură dacă fotografia îi va asigura suficient venit după absolvire. Aflând că mulți fotografi de succes încep prin a investi în echipamente de calitate superioară, ea a decis să-și îndrepte atenția spre dezvoltarea unei cariere în fotografie.

După absolvirea facultății în decembrie 2020, Torres a investit în aparate foto și obiective noi și a început să își dezvolte propriul brand. Alegerea ei de a se concentra pe calitate și servicii personalizate a dat roade, iar astăzi înregistrează venituri lunare de peste 10.000 de dolari.

Chiar dacă drumul către succes a fost presărat cu provocări, Torres a continuat să-și dezvolte abilitățile și să își extindă afacerea. Prin găsirea echilibrului între costurile echipamentelor și numărul de ședințe foto, ea a reușit să transforme pasiunea sa într-un mijloc de trai sustenabil.

„Este o binecuvântare pentru mine să am propriul program și să fac ceea ce iubesc. Mă trezesc în fiecare dimineață încântată să lucrez cu clienții mei și să capturez momente speciale pentru ei”, a spus Torres într-o declarație.

Grace Torres reprezintă un exemplu clar de determinare și curaj în transformarea pasiunii într-un business de succes, inspirând și încurajând tinerii să-și urmeze visele și să își dezvolte propriile cariere în domeniul pe care îl iubesc.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

09 Mai 2024, 20:59
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
09 Mai 2024, 20:59 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Rușii bogați care au intrat sub sancțiuni occidentale după izbucnirea războiului din Ucraina au început să-și transfere treptat activele înapoi acasă, temându-se de o posibilă naționalizare a afacerilor lor, au declarat doi miliardari ruși pentru Bloomberg, sub protecția anonimatului. Potrivit unuia dintre ei, sunt forțați să-și desfășoare afacerile numai în Rusia și încearcă să nu se gândească la posibilele riscuri ale confiscării bunurilor.

Un alt antreprenor care a fost sancționat și și-a returnat bunurile în patria sa a remarcat că acum el și familia sa își vor construi o nouă viață în Rusia.

Agenția clarifică faptul că Cipru și Elveția, după declanșarea invaziei ruse, au introdus o interdicție privind furnizarea de servicii pentru administrarea trusturilor de familie, ai căror fondatori sau beneficiari sunt cetățeni ruși. Alți ruși bogați caută să-și mute averea în „țări prietene” precum Emiratele Arabe Unite, dar cei mai mulți miliardari sancționați au optat să-și mute bunurile acasă.

Averea combinată a celor 26 de ruși de pe lista de miliardari Bloomberg este estimată la aproximativ 350 de miliarde de dolari. Vârsta medie a acestor oameni este de 63 de ani.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău