Rasmus Munk, în parteneriat cu Space Perspective, va oferi o cină exclusivistă în stratosferă pentru şase persoane la o înălţime de aproximativ 30,480 metri.
Munk plănuieşte să servească feluri de mâncare inovatoare, incluzând elemente gastronomice inspirate din spaţiu, precum stele care strălucesc în întuneric, făcute din aerogel şi proteine de meduză, potrivit alephnews.ro.
Munk crede că astfel de experienţe, care combină arta culinară cu tehnologia şi explorarea, vor deveni din ce în ce mai căutate.
Te-ai plictisit să iei masa la restaurante anoste si fără un meniu diversificat? Cum îţi sună să cinezi în Spaţiu? Chef-ul premiat cu stele Michelin, Rasmus Munk, îţi oferă o experienţă culinară unică în stratosferă. Aventura promite să fie o experienţă de neuitat şi să marcheze viitorul gastronomiei.
Cum va arăta experienţa culinară oferită de Rasmus Munk în stratosferă
Rasmus Munk, în parteneriat cu Space Perspective, va oferi o cină exclusivistă în stratosferă pentru şase persoane la o înălţime de aproximativ 30,480 metri. Experienţa, care va dura şase ore, include un meniu elaborat ce depăşeşte mâncarea rehidratată tradiţională a astronauţilor. Munk plănuieşte să servească feluri de mâncare inovatoare, incluzând elemente gastronomice inspirate din spaţiu, precum stele care strălucesc în întuneric, făcute din aerogel şi proteine de meduză.