Ai poftă de sushi? Iată de unde poți comanda

20 Apr. 2021, 19:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
20 Apr. 2021, 19:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Sushi este un fel de mâncare care vine din Japonia. Acest tip de mâncare este pregătit pe bază de orez în combinație cu alte alimente, de obicei pește crud. Este deja cunoscut faptul că sushi a cucerit inimile a multor oameni din întreaga lume. În perioada în care accesul în restaurante este limitat poți savura sushi chiar la tine acasă. Iată câteva sugestii care livrează la domiciliu.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon:  022 010 101.

  1. Esushi 

Meniul este disponibil pe pagina restaurantului. Esushi este o rețea de restaurante care oferă și livrare. Sshi se pregătesc după o rețete speciale și din ingrediente selecte. Tot la ei puteți găsi supe, bucate Thai și salate din bucătăria japoneză.

2. Tokyo sushi 

Tokyo  sushi este specializat exclusiv pe livrare și deservire to-go. La pregătirea de suhi se folosesc ingrediente proaspete și atent selecționate. De asemenea, pentru comnezile care depășesc 199 de lei livrarea este gratuită, iar pentru cele până la 199 de lei livrarea costă 50 de lei.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon: 0760 00 220

3. Sansushi 

San Sushi oferă o varietate de sushi tradiționale și contemporane. Pentru pregătire se folosește pește proaspăt și ingrediente japonez. Gratis se livrează comenzile în valoare de mai mult de 350 lei. Pentru comenzile de la 150 lei pina la 350 lei, taxa de livrare este de 35 lei. Comanda pina la 150 lei – livrarea 60 lei.

Comanda poate fi plasată online sau la numerele de telefon: 079-811-411,  022-811-411.

4. Samurai

Samurai, de asemenea pregătește sushi și livrează sushi la domiciliu. La ei veți găsi atât seturi de sushi, salate și sosuri.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon: 022 800 805.

5. Vasabi

La Vasabi veți găsi, de asemene o varietate largă de rolluri și seturi. La pregătirea de suhi se folosesc alimente proaspete și naturale.

Comandă prin telefon:

Comanda poate fi plasată online sau la numerele de telefon:  022 211020, 079 807878.

 

 

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală