Ai poftă de sushi? Iată de unde poți comanda

20 Apr. 2021, 19:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
20 Apr. 2021, 19:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Sushi este un fel de mâncare care vine din Japonia. Acest tip de mâncare este pregătit pe bază de orez în combinație cu alte alimente, de obicei pește crud. Este deja cunoscut faptul că sushi a cucerit inimile a multor oameni din întreaga lume. În perioada în care accesul în restaurante este limitat poți savura sushi chiar la tine acasă. Iată câteva sugestii care livrează la domiciliu.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon:  022 010 101.

  1. Esushi 

Meniul este disponibil pe pagina restaurantului. Esushi este o rețea de restaurante care oferă și livrare. Sshi se pregătesc după o rețete speciale și din ingrediente selecte. Tot la ei puteți găsi supe, bucate Thai și salate din bucătăria japoneză.

2. Tokyo sushi 

Tokyo  sushi este specializat exclusiv pe livrare și deservire to-go. La pregătirea de suhi se folosesc ingrediente proaspete și atent selecționate. De asemenea, pentru comnezile care depășesc 199 de lei livrarea este gratuită, iar pentru cele până la 199 de lei livrarea costă 50 de lei.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon: 0760 00 220

3. Sansushi 

San Sushi oferă o varietate de sushi tradiționale și contemporane. Pentru pregătire se folosește pește proaspăt și ingrediente japonez. Gratis se livrează comenzile în valoare de mai mult de 350 lei. Pentru comenzile de la 150 lei pina la 350 lei, taxa de livrare este de 35 lei. Comanda pina la 150 lei – livrarea 60 lei.

Comanda poate fi plasată online sau la numerele de telefon: 079-811-411,  022-811-411.

4. Samurai

Samurai, de asemenea pregătește sushi și livrează sushi la domiciliu. La ei veți găsi atât seturi de sushi, salate și sosuri.

Comanda poate fi plasată online sau la numărul de telefon: 022 800 805.

5. Vasabi

La Vasabi veți găsi, de asemene o varietate largă de rolluri și seturi. La pregătirea de suhi se folosesc alimente proaspete și naturale.

Comandă prin telefon:

Comanda poate fi plasată online sau la numerele de telefon:  022 211020, 079 807878.

 

 

Realitatea Live

05 Oct. 2022, 17:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
05 Oct. 2022, 17:30 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Astăzi, Guvernul Republicii Moldova, a votat instituirea sărbătorii „𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐏𝐫𝐮𝐧𝐞𝐢”. Festivalul va avea loc, anual, în a treia zi de duminică a lunii septembrie.

Potrivit Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), scopul festivalului este de a promova Republica Moldova ca stat cu înalt potențial privind cultivarea, producerea și procesarea prunelor cu gust autohton.

Prin instituirea sărbătorii „Festivalul Național al Prunei”, se urmărește creșterea încrederii între actorii pieței de desfacere a prunelor, apariția noilor oportunități de colaborare și cooperare internațională. Totodată, va constitui drept platformă și imbold pentru implementarea celor mai avansate tehnologii și bune practici de cultivare și procesare a prunelor și nu în ultimul rând, la dezvoltarea social-economică și culturală a țării.

În anul 2021, suprafața totală a livezilor de prun este de circa 21 mii ha și volumul înregistrat al producției acestora s-a ridicat la 136 mii tone. Potrivit datelor BNS, volumul exportului în 2021 constituie aproximativ 45 de mii de tone de prune, dintre care circa 25 de mii de tone au ajuns pe piața din UE, iar alte 19 mii de tone pe rafturile din CSI. În anul curent, până la ziua de astăzi, au fost exportate în jur de 23 mii tone.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău