Back to the future? Jachetă zburătoare este în teste și costă 10.000 de dolari (FOTO)

04 Mai 2021, 07:27
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
04 Mai 2021, 07:27 // Au Bani //  Otilia Cotruța

O jachetă zburătoare? Da, te rog!

În prezent, lumea nu este un loc foarte fericit (din cauza pandemiei Covid), iar o jachetă zburătoare pare o soluție excelentă pentru a „zbura” departe.

Andrew Kostman devine serios ambiționat și depășește limitele pentru a ne aduce jacheta zburătoare Helium-10000 după un succes extraordinar, cum ar fi Yeezy Sneaker Concept. O primă jachetă zburătoare de acest gen, Helium-10000 este o jachetă gonflabilă, purtabilă, dezvoltată cu un material „top secret” rezistent și ultra-ușor, conceput pentru a rezista la presiunea heliului care va fi utilizată pentru a se umfla aceasta.

Jacheta va veni cu un cilindru inclus în ambalaj care va permite mai multe reumpleri în timp. Andrew Kostman a fost inspirat să facă această creație dintr-un balon purtat de mâna unui copil.

Geaca de zbor Helium-10000 este încă testată, dar gata de debut după luni de dezvoltare. Dacă dorești să zbuori în această îmbrăcăminte futuristă la modă, să știi că vor fi fabricate doar 100 de piese. Geaca începe de la 10.000 de dolari.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 11:22 // Actual //  Dumitrita Culiuc

În fiecare zi Întreprinderea Municipală Piața Centrală publică pe pagina de Facebook prețurile afișate la Piața Centrală la fructe, legume, verdeață, dar și legume. Astăzi, prețurile la cireșe și căpșuni au scăzut. De exemplu un kilogram de cireșe poate fi cumpărat și cu 8 lei pentru un kilogram, iar căpșunii cu 15 lei pe kilogram.

De câteva zile au apărut în vânzare și primele caise. Astăzi, un kilogram de caise costă 25 de lei. De asemenea, în vânzare sunt și păstăi, prețul cărora diferă în funcție de sort. Un kilogram de castraveți se vinde cu 8 lei, iar prețul roșiilor variază.