Câștigătoarea promoției „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank” și-a primit cheile de la noua locuință

23 Mai 2024, 10:30
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Soroceanu Olga
23 Mai 2024, 10:30 // Bănci şi Finanţe //  Soroceanu Olga

Nadejda din Chișinău, marea câștigătoare a promoției „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank”, a intrat în posesia premiului – un apartament în Capitală. Ea este o tânără mămică, iar plata câștigătoare a fost efectuată cu cardul social Visa.

„Noutatea am aflat-o în perioada sărbătorilor pascale și a fost o bucurie enormă pentru noi. Am fost foarte uimită și am înțeles că e vorba despre mine, atunci când reprezentantul băncii mi-a spus ce tranzacție a fost câștigătoare și în ce farmacie a fost efectuată. Mulțumesc Moldindconbank și Visa pentru acest cadou. Totodată, vă mulțumesc pentru atitudinea profesionistă și bunăvoința cu care sunt întâmpinată de fiecare dată când pășesc pragul băncii”, a declarat fericita câștigătoare.

Cheile de la noua locuința au fost înmânate de către Dmytro Krepak, vicepreședintele Comitetului de Conducere Moldindconbank, și Natalia Casapciuc, director dezvoltare business Visa Moldova.

„Mereu alături – acesta este sloganul Moldindconbank și avem o deosebită plăcere să fim alături de clienții noștri în astfel de momente fericite pentru ei. În decurs de 4 luni ale campaniei noastre, organizată împreună cu Visa, au fost efectuate peste 500 000 de tranzacții, am împărțit sute de premii, iar acum am înmânat cheile de la premiul mare – un apartament în Chișinău. Felicitări clientei noastre, Nadejda, care a devenit proprietara unei frumoase locuințe”, a menționat Dmytro Krepak. 

Natalia Casapciuc a precizat că Visa tinde să dezvolte și să susțină parteneriate și soluții care accelerează schimbările pozitive, deschizând noi oportunități pentru societate, afaceri și planetă.

„Visa este un lider global în tehnologiile de plată. Pe lângă implementarea instrumentelor inovative de plată, tindem să întărim comunitățile în care trăim și lucrăm, prin numeroase inițiative caritabile și sociale. Sunt extrem de bucuroasă că astăzi ducem la un bun final campania pe care am realizat-o împreună cu partenerul nostru Moldindconbank timp de 4 luni și astăzi oferim premiul principal”, a spus Natalia Casapciuc.

Promoția „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank” a fost organizată în perioada 18 decembrie 2023 – 18 aprilie 2024. În tombolele pentru premii au intrat automat tranzacțiile de minim 500 de lei cu orice card Visa de la Moldindconbank.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

24 Iun. 2024, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Iun. 2024, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la preţul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell şi Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparţinut contesei Raine Spencer, soacra lui Lady Di. Înaltă de patru etaje, aceasta este situată în Mayfair, Londra.

„Cu legăturile sale cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenţi din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătraţi are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepţie, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri şi băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide pe o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeţi şi locuinţe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenţiei imobiliare Wetherell, casa are un DPE (diagnostic de performanţă energetică) de clasa E.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău