Cel mai frumos loc e ACASĂ! În Chișinău a fost inaugurat Centrul Ipotecar MAIB

08 Iul. 2021, 16:35
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
08 Iul. 2021, 16:35 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Pentru că te înțelegem și vrem să te ajutăm să-ți realizezi visul de a avea propria locuință, am inaugurat Centrul Ipotecar MAIB. Este un loc special, în care unim oferta de locuințe, sprijin informațional, oferte de finanțare și suport în realizarea tranzacției de vânzare – cumpărare: de la prima idee până la primirea cheilor de la locuința proprie.

„În drumul nostru spre nivelul următor ne-am propus să creăm ecosisteme în care necesităţile clienţilor sunt puse în centrul atenţiei noastre. Centrul Ipotecar este un prim exemplu al acţiunilor MAIB în acest sens. Clienţii noştri vor beneficia de un produs cu condiţii de acordare simplificate, cu mai puţine documente, însă cel mai important e faptul că, în majoritatea cazurilor, decizia privind cererea de credit se aprobă timp de 3 ore. În plus, reţeaua noastră de parteneri permite simplificarea procesului de obţinere a unui credit şi de cumpărare a locuinţei mult dorite. La Centrul Ipotecar MAIB clienţii vor primi asistenţa necesară, susţinere şi un sfat pentru finanţare”, a menţionat Giorgi Shagidze, Preşedintele MAIB.

La evenimentul de deschidere au participat reprezentanții agențiilor imobiliare și ai dezvoltatorilor imobiliari, cu care MAIB colaborează astfel încât procesul de cumpărare a unei locuințe să fie mai ușor, mai rapid și mai eficient.

„Centrul Ipotecar MAIB a fost creat pentru a oferi asistență personalizată și specializată fiecărui client, care îi va păși pragul. Ne-am unit forțele cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare, asigurătorii, evaluatorii și notarii, astfel încât clienții noștri să beneficieze operativ și într-un singur loc de tot suportul necesar atât în procesul de selectare a locuinței și de obținere a unui credit ipotecar, cât și în procesul de perfectare a documentelor pentru imobil. În plus, am pus la dispoziția clienților servicii și produse calitative, transparente și eficiente, care să răspundă cât mai bine necesităților lor. Acum creditele imobiliare de la MAIB au devenit mai accesibile, sunt rapid și ușor de obținut, fără birocrație și cu costuri reduse”, a menționat Aliona Stratan, Prim-vicepreședintele MAIB.

Dacă ai decis că vrei să te muți în propria locuință, însă nu știi cu ce să începi, vino la Centrul Ipotecar MAIB. Echipa noastră te va ajuta în toate și îți va ghida pașii ce urmează să-i întreprinzi, pentru ca în timp scurt să ajungi să-ți amenajezi noua ta casă.

Indiferent că activezi în țară sau în străinătate creditele imobiliare de la MAIB reprezintă cea mai comodă și avantajoasă soluție pentru realizarea planurilor mărețe.

Alege unul dintre creditele noastre și beneficiază de:

  • până la 2 200 000 de lei pe o perioadă de până la 30 de ani;
  • DAE de la 8%/8.5%;
  • ZERO comisioane;
  • contribuție proprie de la 10% din costul locuinței.

Totodată, oricând poți solicita o consultație video cu specialiștii noștri, în cadrul căreia vei primi răspuns la toate întrebările legate de cumpărarea unei locuințe. Contactează-ne și împreună vom face toate calculele și planurile de viitor.

Centrul Ipotecar MAIB este amplasat pe strada Vasile Alecsandri, 115, fiind deschis de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.

Cel mai frumos loc e ACASĂ!

P.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 14:24 // Actual //  Otilia Cotruța

Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim efort ca să nu fie miros după zona de protecție de 500 de metri”, a spus Anatolie Lichii astăzi, 2 august, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Potrivit responsabilului de la ACC, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim normal, iar instalațiile tehnologice funcționează conform cerințelor tehnice. Debitul zilnic la stația de epurare constituie 140 de mii de metri cubi și deversările în râul Bâc sunt conform actelor normative în vigoare.

În ceea ce privește reconstrucția stației de epurare în șantier, în perioada 26-30 iulie la aceste lucrări au fost antrenați circa 50 de muncitori. La momentul actual contiunuă lucrările la clădirea de admisie și la clădirea de pretratare și evacuare a nămolului în exces. Permanent în șantier este monitorizată calitatea lucrărilor, a specificat Anatolie Lichii.

În săptămâna trecută, ACC a efectuat 33 de controale, dintre care 8 – inopinate și 25 – ordinare. În prezent probele de apă prelevate sunt cercetate în laborator. În funcție de rezultatele testelor, agenților economici le vor fi înaintate prescripții.

Mâine, 3 august, la „Apă-Canal Chișinău” SA va avea loc o ședință, la care va fi discutat mersul lucrărilor de reconstrucție la stația de epurare a apelor reziduale. Proiectul se realizează din bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală