CEO Dink Doink: O criptomonedă „sh – coin” susținută de Logan Paul vrea să schimbe lumea cu meme și desene animate

15 Iul. 2021, 10:33
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iul. 2021, 10:33 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Pe fondul unui boom al discuției despre criptomonede, una dintre cele mai mari vedete de pe YouTube, Logan Paul, promovează o nouă monedă numită Dink Doink.

Creatorii Dink Donk spun că vor să revoluționeze spațiul criptomonedelor cu moneda și mascota lor – izvorul cu ochi googly.

CEO-ul Dink Donk, Jake Broedo, a declarat pentru Businesshala că scopul autoproclamatei „monede media” este de a crea un personaj care nu este deținut de o companie, ci mai degrabă o comunitate care investește în mass-media pentru care este construită.

„Cred cu seriozitate că am fost pus pe acest pământ pentru a depăși bariera dintre divertisment și cripto”, a spus Brodeau.

Moneda a fost ținta criticilor de la lansarea sa pe 23 iunie. Mai mulți YouTuberi au făcut un video în care l-au numit „înșelătorie”.

În timp ce monedele infailibile precum Dogecoin au dat rezultate uriașe pentru unii, avocații consumatorilor și criticii sunt sceptici cu privire la această premisă.

Ideea pentru Dink Donk a venit după ce Broido, care locuia cu Paul, a fost martorul succesului masiv al Dogecoin. Broido i-a spus lui Businesshala că a început să „încurce” ideea de a crea un simbol acum șase luni și a început să lucreze cu dezvoltatorii acum patru luni.

El a declarat pentru Businesshala că, cu o echipă de bază formată din trei persoane, inclusiv un dezvoltator de tehnologie, un lider de marketing și „cei mai buni avocați din domeniul cripto”, Broedo și-a dat viața primăverii. Etichetat drept „primul IP descentralizat pe un blockchain” de Broido, planul este de a crea un personaj permanent pentru a face desene animate și, în cele din urmă, un film, de care se spune că investitorii vor beneficia.

Utilizatorii care cumpără Dink Doink vor primi, de asemenea, un NFT sau o imagine virtuală pentru fiecare desen animat lansat, despre care Broido crede că va crește valoarea.

Primul desen animat Dink Doink a avut premiera pe 28 iunie, prezentând interpretarea lui Broido despre modul în care Dink Doink este „moneda lui preferată” cu un stil de artă inspirat de „South Park”. Clipul a fost promovat de Paul cu un tweet care spunea că este „cea mai proastă, cea mai ridicolă monedă-sh pe care am văzut-o vreodată. Și la fel sunt eu cu toții. ”

După tweet-ul lui Paul, prețul monedei a crescut cu aproape 40.000% în valoare, conform arhivei cripto. În următoarele două săptămâni, prețul va înregistra o scădere bruscă de peste 90% după ce unii investitori timpurii vor vinde. Această schimbare drastică a valorii unei monede noi cu o publicitate impresionantă nu este rară, dar afinitatea lui Paul pentru monedă pare să deruteze unii spectatori.

„Când Logan spune cuvântul„ all in ”, el indică faptul că creativ este gata să-l facă amuzant și amuzant”, a spus Broedo pentru Businesshala.

Potrivit lui Broideo, Paul nu face „parte din echipa oficială” și „participă doar ca creativ”, deși recunoaște că YouTuberului i s-au „dat niște jetoane pentru proiect când a fost lansat pentru prima dată”. s-a întâmplat.”

YouTuber Coffeezilla, care are o jumătate de milion de abonați și a publicat videoclipuri care analizează controversele pe criptomonede, a publicat duminică un videoclip Despre problemele mele cu Dink Doink.

„Încearcă să se ferească de responsabilitate cu semantica, dar Logan Paul știe ce gândește publicul său când spune că este pe monedă”, a spus Coffeezilla pentru Businesshala.

Inspirarea din Dogecoin pare o aventură riscantă. O mișcare de ironie virală intensificată de Elon Musk și frica de a pierde a dus la explozia monedei Dogecoin. Deși aceste monede sunt ușor de realizat, nu există nicio garanție că veți primi banii înapoi.

Fiind legat de un influencer major, Dink Donk suferă din cauza acestei asociații. Există câteva stegulețe roșii în jeton, cu cei mai buni 25 de proprietari. Există 60% din jetoane disponibile și nu există o carte albă, un document pe care factorii de criptografie îl folosesc pentru a discuta planurile și tehnologia lor, deși Broido spune că „va veni în curând” .

Realitatea Live

28 Iul. 2021, 09:31
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Iul. 2021, 09:31 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Proprietarii de iahturi electrice care vizitează litoralul mediteranean pot fi siguri că vor putea să-și încarce foarte repede navele lor de la Riviera italiană până la Coasta de Azur, după ce unitățile Aqua Superpower DC au fost instalate atât la Monaco Yacht Club, cât și la Cala del Forte Marina din Ventimiglia.

Aqua superPower, cu sediul în Marea Britanie, a cărui misiune declarată este „de a reduce impactul plimbărilor cu barca pe mediul marin prin dezvoltarea unui ecosistem global complet electric și integrat de supraîncărcătoare marine”, a anunțat noile instalații prestigioase.

Două dintre unitățile de încărcare rapidă Aqua75 DC ale companiei, au fost instalate la Monaco YC și una la marina italiană Riviera italiană.

Potrivit site-ului web al companiei, încărcătoarele oferă atât încărcare alternativă, cât și continuă, cu o putere actuală maximă de 150 kW, permițând reîncărcarea rapidă a bărcilor cu motor, atât a celor comerciale, cât și a celor de agrement.

Încărcătoarele pot fi accesate printr-o aplicație dedicată pentru smartphone Aqua, care oferă o hartă a rețelei, ajutoare de navigație și afișează opțiunile încărcătorului. Încărcătoarele pot fi accesate și cu un card RFID (Radio Frequency Identification) securizat.

Dar această soluție de încărcare a bărcilor electrice nu se limitează doar la destinații de lux. După cum puteți vedea în diagrama de mai jos, tehnologia companiei a fost instalată în întreaga lume, inclusiv patru locații în toată Australia.


„Sunt multe de făcut, iar soluția viitoare cu emisii reduse de carbon nu va fi realizată peste noapte …”, a scris Khan.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală