CEO Dink Doink: O criptomonedă „sh – coin” susținută de Logan Paul vrea să schimbe lumea cu meme și desene animate

15 Iul. 2021, 10:33
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iul. 2021, 10:33 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Pe fondul unui boom al discuției despre criptomonede, una dintre cele mai mari vedete de pe YouTube, Logan Paul, promovează o nouă monedă numită Dink Doink.

Creatorii Dink Donk spun că vor să revoluționeze spațiul criptomonedelor cu moneda și mascota lor – izvorul cu ochi googly.

CEO-ul Dink Donk, Jake Broedo, a declarat pentru Businesshala că scopul autoproclamatei „monede media” este de a crea un personaj care nu este deținut de o companie, ci mai degrabă o comunitate care investește în mass-media pentru care este construită.

„Cred cu seriozitate că am fost pus pe acest pământ pentru a depăși bariera dintre divertisment și cripto”, a spus Brodeau.

Moneda a fost ținta criticilor de la lansarea sa pe 23 iunie. Mai mulți YouTuberi au făcut un video în care l-au numit „înșelătorie”.

În timp ce monedele infailibile precum Dogecoin au dat rezultate uriașe pentru unii, avocații consumatorilor și criticii sunt sceptici cu privire la această premisă.

Ideea pentru Dink Donk a venit după ce Broido, care locuia cu Paul, a fost martorul succesului masiv al Dogecoin. Broido i-a spus lui Businesshala că a început să „încurce” ideea de a crea un simbol acum șase luni și a început să lucreze cu dezvoltatorii acum patru luni.

El a declarat pentru Businesshala că, cu o echipă de bază formată din trei persoane, inclusiv un dezvoltator de tehnologie, un lider de marketing și „cei mai buni avocați din domeniul cripto”, Broedo și-a dat viața primăverii. Etichetat drept „primul IP descentralizat pe un blockchain” de Broido, planul este de a crea un personaj permanent pentru a face desene animate și, în cele din urmă, un film, de care se spune că investitorii vor beneficia.

Utilizatorii care cumpără Dink Doink vor primi, de asemenea, un NFT sau o imagine virtuală pentru fiecare desen animat lansat, despre care Broido crede că va crește valoarea.

Primul desen animat Dink Doink a avut premiera pe 28 iunie, prezentând interpretarea lui Broido despre modul în care Dink Doink este „moneda lui preferată” cu un stil de artă inspirat de „South Park”. Clipul a fost promovat de Paul cu un tweet care spunea că este „cea mai proastă, cea mai ridicolă monedă-sh pe care am văzut-o vreodată. Și la fel sunt eu cu toții. ”

După tweet-ul lui Paul, prețul monedei a crescut cu aproape 40.000% în valoare, conform arhivei cripto. În următoarele două săptămâni, prețul va înregistra o scădere bruscă de peste 90% după ce unii investitori timpurii vor vinde. Această schimbare drastică a valorii unei monede noi cu o publicitate impresionantă nu este rară, dar afinitatea lui Paul pentru monedă pare să deruteze unii spectatori.

„Când Logan spune cuvântul„ all in ”, el indică faptul că creativ este gata să-l facă amuzant și amuzant”, a spus Broedo pentru Businesshala.

Potrivit lui Broideo, Paul nu face „parte din echipa oficială” și „participă doar ca creativ”, deși recunoaște că YouTuberului i s-au „dat niște jetoane pentru proiect când a fost lansat pentru prima dată”. s-a întâmplat.”

YouTuber Coffeezilla, care are o jumătate de milion de abonați și a publicat videoclipuri care analizează controversele pe criptomonede, a publicat duminică un videoclip Despre problemele mele cu Dink Doink.

„Încearcă să se ferească de responsabilitate cu semantica, dar Logan Paul știe ce gândește publicul său când spune că este pe monedă”, a spus Coffeezilla pentru Businesshala.

Inspirarea din Dogecoin pare o aventură riscantă. O mișcare de ironie virală intensificată de Elon Musk și frica de a pierde a dus la explozia monedei Dogecoin. Deși aceste monede sunt ușor de realizat, nu există nicio garanție că veți primi banii înapoi.

Fiind legat de un influencer major, Dink Donk suferă din cauza acestei asociații. Există câteva stegulețe roșii în jeton, cu cei mai buni 25 de proprietari. Există 60% din jetoane disponibile și nu există o carte albă, un document pe care factorii de criptografie îl folosesc pentru a discuta planurile și tehnologia lor, deși Broido spune că „va veni în curând” .

Realitatea Live

28 Ian. 2023, 20:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Ian. 2023, 20:09 // Actual //  Lupu Eduard

Taylor Sheridan, creatorul seriei de succes Yellowstone şi a prequel-ului său, 1883 şi 1923, a dovedit că sfatul pe fiecare scriitor primeşte: ‘Scrie despre ceea ce cunoşti’, este bine de urmat, după cum scrie Daily Mail, într-un articol despre parcursul său atipic.
El a scris despre viaţa emoţionantă a unui cowboy – una cu care el este foarte familiar. Este o viaţă pe care a trăit-o în fiecare zi, nu doar ca un copil, ci şi acum – în ciuda faptului că este unul dintre cele mai mari nume din Hollywood, scrie businessmagazin.ro.

El, soţia sa de 10 ani, Nicole, şi fiul lor, Gus, trăiesc în Texas, unde deţine mai multe ferme, unde îşi creşte caii şi vitele.
Conexiunea lui Sheridan cu acest mod de viaţă fără îndoială oferă o inspiraţie nesfârşită pentru spectacolul său despre Duttons, o familie de fermieri care administrează cea mai mare fermă din SUA. Actorul-scenarist dovedeşte că poţi transforma viaţa de zi cu zi pe care o duci în recunoaştere critică, în armate de fani şi în venituri de sute de milioane de dolari.

Yellowstone a fost ignorat la premiile Golden Globe din momentul lansării sale din 2018, dar drama western modernă a fost finalmente nominalizată pentru o statuetă în ultimul an, iar Kevin Costner a şi câştigat premiul pentru „Cel mai bun actor într-o serie de dramă” pentru rolul său ca John Dutton, patriarhul familiei.Serialul a fost inclus în lista celor mai urmărite pe platformele de streaming. În acelaşi timp, în clasamentul transmisiunilor TV, Yellowstone a luat primul loc, învingând America’s Got Talent, iar 1923 a ajuns pe locul şapte.

Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără parcursul atipic al scenaristului seriilor.

Sheridan s-a născut în Cranfills Gap, un orăşel situat la sud-vest de Dallas, cu o populaţie de sub 300 de locuitori, unde familia sa avea o fermă. După divorţul părinţilor săi, mama sa a vândut ferma şi s-a mutat în Wyoming, potrivit revistei Fort Worth Magazine. Şi-a petrecut verile şi weekend-urile călărind caii. În anii ‘90, Sheridan a studiat teatrul la Texas State University, deşi se spune că şi-a dorit să devină şeriful oraşului său natal, dar a renunţat şi s-a mutat în Austin.
Acolo tundea peluze şi vopsea case pentru bani, când a fost descoperit de o agenţie de talent din Chicago, în timp ce căuta un loc de muncă într-un mall. Aceştia i-au cumparat un bilet de avion, dar el l-a vândut şi a folosit banii pentru a conduce camionul său până în Chicago, deoarece nu-i plăcea să zboare, potrivit Austin American-Statesman.

Cariera lui ca actor l-a dus la New York şi apoi la Los Angeles, unde a continuat să aibă dificultăţi financiare. În acea perioadă, nu câştiga mulţi bani, aşa că a locuit într-un camion şi a închiriat un cort pe o rezervaţie unde locuiau prietenii lui, la nord de LA. „Am fost foarte sărac, dar am ales să nu renunţ şi să nu mă întorc acasă”, a spus Sheridan. Este o schimbare radicală faţă de acum, când generează mai mult de 1 miliard de dolari în show-uri TV, potrivit Australian Financial Review.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău