Cine i-ar lua locul lui Putin. Va fi mult mai rău! E cruzimea întruchipată

21 Sept. 2022, 04:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Sept. 2022, 04:45 // Actual //  Lupu Eduard

Vladimir Putin are toate șansele să fie dat jos de la putere dacă va avea loc o nouă înfrângerea a armatei sale în Ucraina, spune strategul politic ruso-israelian Mihail Sheitelman. El a anunțat și cine se poate pregăti pentru a lua rolul de dictator.

Mihail Sheitelman a menționat că elita rusească nu mai are încredere deplină în deciziile președintelui rus și că există tot mai des discuții cu privire la persoane care ar putea veni la conducerea Federației Ruse. Potrivit spuselor strategului, viitoarea formă de guvernare va depinde de jocurile din culise.

În opinia lui Sheitelman, oligarhul Evgheni Prigojin, cel numit și „bucătarul lui Putin” este cel care i-ar putea lua locul președintelui rus.

„Obișnuim să vorbim despre diferiți oameni care ar putea conduce Federația Rusă: atât fiul lui Patrușev, cât și Kiriyenko (în funcție de grupul care câștigă). Dar, în ultima săptămână, brusc mi s-a părut că ar putea fi „bucătarul lui Putin”, domnul Prigojin.

Este important ca el să facă totul în mod deschis, să facă discursuri strălucitoare care ajung la inimile tuturor, să nu se ascundă de întrebări dificile”, a explicat strategul.

Prijojin era omul lui Putin care se supunea mereu și nu deschidea gura, însă în ultima perioadă s-a observat că acesta este din ce în ce mai prezent și spune totul în mod direct.

Acesta este motivul pentru care „bucătarul lui Putin” i-ar putea lua locul la conducere, a mai menționat strategul, potrivit ziare.com.

„Bucătarul lui Putin” a recrutat prizonieri ruși pentru a merge la război

Evgheni Prigojin a fost cel care a recrutat recent mii de prizonieri ruși pentru a merge la război. Vladimir Putin pare a fi disperat să recruteze noi soldați care să lupte pe frontul din Ucraina, alături de grupul de mercenari Wagner. Astfel, armata rusă a apelat tot mai des la pușcăriași cărora le promite grațierea.

Echipa lui Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Putin, a publicat un videoclip, în care o persoană, despre care se spune că ar fi oligarhul Evgheni Prigojin, încearcă să recruteze deținuți.

Recrutorul le spunea deținuților că, dacă au împlinit peste 22 de ani, se pot alătura grupului. Cei mai tineri trebuie să aibă acordul familiei, iar cei  de peste 50 de ani trebuie să dovedească că au o condiție fizică bună.

Realitatea Live

03 Feb. 2023, 05:45
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Lupu Eduard
03 Feb. 2023, 05:45 // Uncategorized //  Lupu Eduard

Unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au lansat o nouă tactică, literalmente „prăjind” armata rusă pe front. Rușii susțin că armata ucraineană acoperă zona în care se află armata rusă cu obuze de mortier, controlând fiecare pas al mișcării ocupanților cu ajutorul unui număr mare de drone.

Tactica de conducere a armatei ucrainene se numește „izolarea zonei de luptă”. Acest lucru este raportat de armata rusă, scriind pe unul dintre cele mai populare canale militare Telegram din Federația Rusă „Martorii lui Bayraktar”.

„Într-un sat blestemat, am văzut tactica avansată a trupelor ucrainene. Se numește „izolarea zonei de luptă”. Forțele Armate ale Ucrainei folosesc un număr mare de drone zi și noapte, ridicând în aer drone cu camere termice. În scurt timp, au reușit să deschidă nodurile de apărare și rutele pentru deplasarea trupelor”, comentează rușii despre acțiunile Forțelor Armate ale Ucrainei.
După încheierea recunoașterii, unitățile armatei ucrainene preiau controlul deplin al focului asupra potecilor și drumurilor, suprimând cu foc de mortier orice posibilitate de deplasare a rușilor în sectorul izolat.

Sunt literalmente, fără a le oferi posibilitatea de a se mișca. Rușii blocați nu puteau evacua răniții și primi apă, mâncare și muniție.

„Părăsind satul, am simțit toate atacurile armatei ucrainene. Timp de o oră și jumătate ne-au lovit cu mortiere. Senzația nu este plăcută. Am analizat îndelung situația și am realizat că principalul factor dăunător în această tactică este frica” ​​, scrie un soldat rus.
Potrivit acestuia, în astfel de condiții, moralul ocupanților ruși scade, forțându-i să se retragă și să-și abandoneze pozițiile.Ocupantul notează că armata ucraineană folosește tactica în sectoare mici ale frontului, totuși, în curând o va putea extinde până la kilometri depărtare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău