Conspirație la nivel înalt. Cei trei care l-ar putea înlătura pe Putin de la putere. Ipotezele unui agent CIA

29 Iun. 2022, 13:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Iun. 2022, 13:17 // Actual //  Lupu Eduard

Vladimir Putin poate fi înlăturat de la putere, de la Kremlin, de apropiați din anturajul său. Estimările au fost făcute de un fost agent CIA la curent cu viața politică de la Moscova. Acesta a indicat trei înalți oficiali moscoviți printre cei care ar putea fi implicați într-un astfel de complot. O astfel de lovitură, susțin agenții secreți s-ar produce rapid, prin surprindere.

Un fost agent al CIA este de părere că Vladimir Putin poate fi înlăturat de la putere în urma unei lovituri de palat pusă la cale de propriul său anturaj. Fostul şef al staţiei CIA la Moscova, Daniel Hoffman, indică cel puțin trei oficiali ruşi de rang înalt interesați de un astfel de complot. Aceștia, este de părere fostul agent secret, au ambiții de putere și l-ar putea înlocui pe Putin la Kremlin.

Scenariul unui complot care să ducă la înlăturarea lui Vladimir Putin a mai fost vehiculată în această perioadă, de la începutul războiului în Ucraina. Însă lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par, dat fiind că Vladimir Putin s-a înconjurat cu o întreagă armată de agenți de securitate care îi sunt fideli.

Zvonurile s-au accentuat după cele privind agravarea stării de sănătate a lui Vladimir Putin.  El a dat în repetate rânduri semne vizibile că ar avea probleme de sănătate, însă purtătorul său de cuvânt a dezmințit de fiecare dată aceste speculații.

Potrivit fostului agent secret, cel puţin trei oficiali ruşi de rang înalt ar fi interesați să-l înlocuiască pe Vladimir Putin, în cazul unei lovituri. Este vorba despre ministrul Apărării Serghei Şoigu, şeful Consiliului de Securitate Nilolai Patrușev şi directorul Serviciului Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) Aleksandr Bortnikov.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

28 Mart. 2023, 14:31
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Mart. 2023, 14:31 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Cu o experiență de peste trei decenii în domeniul consultanță în afaceri, Lucia Ușurelu este acum manager de proiect, consultant, trainer și coacher în cadrul Agenției de consultanță Proentranse.

Odată cu lansarea programului Organizației Internaționale a Muncii „SIYB” (Inițiază și Lansează Afacerea /Start and Improve Your Business), și-a dat seama că acest curs de instruire îi va oferi oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile de formare și totodată de a-și împărtăși experiența cu alți colegi de breaslă, care își doresc să contribuie la dezvoltarea afacerilor și sectorului de antreprenoriat.

Experiența adunată ani în șir a făcut-o să dezvolte și să implementeze programe de instruire pentru angajați, dar și pentru antreprenori.

„În urma acestei experiențe, am dezvoltat o abordare practică și personalizată în predare, care se adaptează nevoilor și obiectivelor specifice ale fiecărui cursant”, spune Lucia.

„Sunt mândră să mă alătur unei comunități de traineri cu experiență”

Datorită acestui program a reușit să învețe noi metode și tehnici care o vor ajuta în susținerea antreprenorilor, iar ulterior aceștia din urmă își vor putea dezvolta afacerile cu succes.  Oportunitatea de a fi trainer în cadrul programului „SIYB” a contribuit enorm în dezvoltarea sa profesională, acum fiind pregătită pentru a contribui la creșterea antreprenorialului în comunitate.

Workshop-uri și sesiuni de instruire pentru antreprenori, la Soroca

„În urma programului „SIYB”, împreună cu doi colegi, am planificat să organizam la Soroca o serie de workshop-uri și sesiuni de instruire pentru antreprenori si potențiali antreprenori”, spune Lucia Ușurelu.

Astfel, până în luna aprilie, de două ori pe săptămână, antreprenorii își dau întâlnire la Incubatorul de Afaceri din Soroca. De la inițierea ideii, până la lansarea și gestiunea afacerii, aici viitorii antreprenori învață cum să-și crească afacerea.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Fiind în prezent cel mai mare program global de formare în managementul afacerilor, în baza metodologiei dezvoltate de către Organizația Internațională a Muncii, programul cuprinde module dedicate atât pentru cei ce doresc să se lanseze în domeniul antreprenorial, dar și pentru cei care vor să-și crească afacerea.

„Am observat o nevoie crescută pentru dezvoltarea abilităților de marketing digital în rândul antreprenorilor din comunitatea noastră. Deși mulți antreprenori au început să utilizeze canalele de marketing digital, există încă multe oportunități pentru a crește și a îmbunătăți rezultatele lor prin dezvoltarea și implementarea unei strategii de marketing digital eficiente”, spune experta.

Aceste instruiri vor ajuta antreprenorii să înțeleagă și să utilizeze eficient informația, oportunitățile și experiențele în domeniul afacerilor.

„Aceste workshop-uri vor ajuta antreprenorii să își dezvolte abilitățile antreprenoriale, ceea ce va contribui ulterior la creșterea afacerilor, dar și la consolidarea comunității noastre antreprenoriale”, adaugă Lucia.

Pentru mai multe informații și oportunități despre afaceri verzi, accesați grupul Facebook: Economie Verde în Moldova

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău