Cum influențează trăsăturile faciale prima impresie a oamenilor față de tine. Așa te percep cei din jur

29 Apr. 2021, 08:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2021, 08:00 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Uneori, pentru a citi oamenii nu trebuie neapărat să ai studii în psihologie, ci doar poți analiza trăsăturile faciale ale persoanelor. Iată ce spune fiecare trăsătură.

  1. Buze plinuțe

Potrivit dr. Mehta, persoanele care au buzele pline sunt văzute ca extrovertiți. Arată prietenoase decât oamenii cu buzele subțiri. De regulă, persoanele cu buze mai mari sunt percepute ca fiind capabile să-și exprime emoțiile în mod deschis și au niveluri mai ridicate de simpatie, chiar și față de străini.

2. Buze subțiri

Persoanele cu buzele subțiri sunt considerate ca fiind introvertite și autosuficiente. Oamenii cu buze subțiri par să se bucure întotdeauna de ceea ce fac. Alții ar putea, de asemenea, să creadă că preferă să petreacă timp în singurătate.

3. Nas mare

Dacă ai un nas mare, probabil că oamenii te percep ca fiind ambițios și cam perfecționist. Oamenii cu nasul mare arată ca lideri puternici, oameni încrezători care nu se tem de situații provocatoare. Se pare că este greu să-i influențezi, întrucât arată întotdeauna ca oameni care știu de ce au nevoie.

4.  Sprâncene groase

Persoanele cu sprâncene groase sunt percepute ca fiind decisive, influente și narcisiste. Oamenii cred că țintesc sus și își ating întotdeauna obiectivele. Sprâncenele groase sunt atribuite persoanelor îndrăznețe și active. Indiferent de ceea ce le sta în cale, ei par să facă față întotdeauna rapid și încrezător.

5. Ridurile din jurul ochilor

Persoanele care au riduri în jurul ochilor sunt, de obicei, văzute ca fiind sincere și de încredere. Este probabil ca ridurile ochilor să fie un semn al cuiva care a experimentat emoții puternice, cum ar fi zâmbete sau grimase cauzate de durere sau tristețe.

6. Față largă

O față largă este tipică pentru liderii eficienți și puternici. Persoanele cu această trăsătură facială sunt văzute ca fiind puternice și chiar agresive.

7. Ochi mari

Oamenii cu ochi mari arată creativi, cu mintea deschisă și probabil au o inteligență emoțională ridicată. Alții spun că sunt persoane credule și sensibile.

 

Realitatea Live

03 Oct. 2022, 05:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Oct. 2022, 05:00 // Actual //  Lupu Eduard

Compania Turkish Airlines a anunţat că suspendă zborurile către mai multe oraşe ruseşti.

Exodul ruşilor, care fug din cauza recrutării în armată, i-a speriat pe turci. Reprezentanţii companiei Turkish Airlines au anunţat că suspendă zborurile către mai multe oraşe ruseşti.

Măsura companiei aviatice a fost luată luni şi vizează zborurile spre mai mult oraşe din Rusia. Este vizat şi oraşul Minsk din Belarus. De asemenea, Turkish Airlines nu va opera nici în câteva zone din Ucraina.
Turkish Airlines a anunţat că decizia va fi în vigoare până pe 31 decembrie.

În cazul Rusiei, suspendarea se aplică zborurilor către Ekaterinburg, Krasnodar, Rostov-pe-Don şi Soci, informează Tass.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău