De la bombe la fotbal! Emirul Qatarului a discutat despre fotbal cu Putin. De ce le-a mulțumit ”prietenilor ruși”

14 Oct. 2022, 12:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Oct. 2022, 12:56 // Actual //  Lupu Eduard

Emirul Qatarului i-a mulțumit lui Vladimir Putin pentru „sprijinul mare” acordat pentru organizarea Cupei Mondiale FIFA 2022, în ciuda faptului că războiul provocat de președintele rus împotriva Ucrainei continuă.

Liderii s-au întâlnit joi la un summit regional de la Astana, Kazahstan, unde emirul statului Qatar, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, l-a lăudat pe Putin.

„După ce Rusia a avut un mare succes în organizarea Cupei Mondiale din 2018, prietenii ruși au oferit un mare sprijin Qatarului, mai ales în ceea ce privește organizarea”, a spus emirul, Qatarul urmând să găzduiască începând din luna noiembrie Campionatul Mondial de fotbal.

”Vă mulțumim pentru asta și suntem mândri de această relație. Acest lucru va continua până la sfârșitul Cupei Mondiale. Mă bucur foarte mult să vă văd, domnule președinte. Mulțumesc”, a adăugat el.

Putin a răspuns că Rusia „face tot ce poate în ceea ce privește transferul experienței pregătirii pentru Cupa Mondială” și a adăugat: „Sunt sigur că va fi un succes”. Putin a mai spus că așteaptă cu nerăbdare ca emirul să facă o vizită în Rusia.

Realitatea Live

13 Iun. 2024, 17:40
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
13 Iun. 2024, 17:40 // Slider //  MD Bani

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a acordat Uzinei Metalurgice Moldovenești (OAO „MMZ”) cel mai înalt premiu al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” – „Zeița Calității”. Acest concurs se desfășoară pentru a 10-a oară. Scopul său este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovează abordări moderne ale calității.

Pentru a participa la categoria „Producția de bunuri industriale”, MMZ a prezentat un produs nou pentru Republica Moldova – armatura filetată pentru producerea suporturilor de mină, care este deja produs de câțiva ani la OAO „MMZ”. În plus, la concurs a participat întregul sortiment de produse laminate fabricate de OAO „MMZ”.

Evaluarea a inclus nu doar produsul prezentat, ci și organizarea producției și managementul calității al companiei participante la concurs.

Organizatorii afirmă că concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piețele interne și externe. Scopul concursului este popularizarea practicilor de succes în domeniul afacerilor, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune branduri de pe piața internă, precum și evidențierea celor mai competitive companii de pe piața țării.

Camera de Comerț și Industrie este o asociație nonguvernamentală creată pentru a sprijini mediul de afaceri din regiune. Ea numără peste 1100 de membri și își desfășoară activitatea în domeniile comerțului, industriei, agriculturii, transporturilor, construcțiilor, tehnologiei informației, serviciilor etc.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău