Elon Musk nu se poate opri din muncit. Miliardarul spune că lucrează de dimineaţa până seara, şapte zile pe săptămână

15 Nov. 2022, 18:02
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Nov. 2022, 18:02 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Într-un interviu virtual acordat luni, în cadrul summitului G20 din Indonezia, Musk a vorbit despre modul în care volumul său de muncă s-a schimbat în urma cumpărării Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari, a raportat Business Insider.

„Volumul meu de muncă a crescut recent destul de mult”, a spus Musk. „Am prea mult de lucru, asta este sigur”.

Musk, care este şi directorul general al Tesla, a vorbit despre conducerea operaţiunilor globale ale producătorului de maşini electrice, menţionând că această sarcină a devenit din ce în ce mai dificilă.

„Muncesc la capacitate absolută – de dimineaţa până seara, şapte zile pe săptămână”. „Nivelul de tortură la care mă supun este destul de sever”, a adăugat el.

Aceasta nu este prima dată când Musk vorbeşte despre filosofia sa în muncă.

Într-un interviu acordat în 2015 publicaţiei The Wall Street Journal, Musk s-a descris ca fiind un „nano-manager” care era obsedat de „problemele legate de produse”.

„Când văd o maşină, o rachetă sau o navă spaţială, văd doar ceea ce este greşit. Nu văd succesul din spatele muncii mele. Modul asta de a gândi nu reflectă nici pe departe reţeta fericirii”, a adăugat el.

De când a preluat conducerea Twitter, la sfârşitul lunii octombrie, Musk a concediat 3.700 de angajaţi – adică aproximativ 50% din forţa de muncă – şi a cerut ca toţi angajaţii rămaşi să revină la lucrul de la birou, 40 de ore pe săptămână.

Realitatea Live

09 Dec. 2022, 12:28
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2022, 12:28 // Actual //  Lupu Eduard

Televiziunile controlate de persoanele incluse în lisat de sancțiuni urmează să rămână fără licență. Este vorba de posturile tv ale liderului Ilab Șor. Într-o conferință de presă, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco a declarat că Guvernul vine cu un proiect de lege, care transpune sancțiunile internaționale în legislația Republicii Moldova. Astfel, Ministerul Justiției a elaborat și va transmisă spre consultare publică așa numitul proiect al legii Magnițki Moldova. Este un proiect de lege complex, care a fost inspirat atât din legislația SUA, cât și din statele care anterior au transpus legislația Magnițki în propria legislație, a mai anunțat ministrul Justiției.

„Să luăm ca exemplu mass-media și televiziunile. Conform proiectului de exemplu Consiliul Audiovizual va putea retrage licența companiilor care aparțin sau sunt afiliate persoanelor care sunt incluse în lista de sancțiuni. Totodată, proiectul precede că Consiliul Audiovizualului va fi obligat să retragă licența în cazul în care un post de televiziune promovează imaginea persoanei fizice sau juridice incluse în lista de sancțiuni”, a punctat Litvinenco, citat de realitatea.md.

Posturile TV „Primul în Moldova” și „Accent TV”, controlate anterior de socialiști, și-au schimbat directorul general și, se pare, au ajuns sub controlul lui Ilan Șor, Acesta mai are în proprietate TV6 și Orhei TV.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău