Excentricul milionar care cheltuiește sume colosale să rămână mereu tânăr spune că tatăl său a întinerit cu 25 de ani

19 Nov. 2023, 08:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Nov. 2023, 08:56 // Actual //  Lupu Eduard

Antreprenorul din domeniul tehnologiei, Bryan Johnso, susține că a încetinit ritmul de îmbătrânire al tatălui său cu 25 de ani, cu ajutorul transfuziilor cu sângele său, relatează Insider.

„Super sângele meu a redus vârsta tatălui meu cu 25 de ani”, a scris Bryan, miercuri, într-o postare pe platforma X. (fostă Twitter).
Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media
Multimilionarul, cunoscut pentru controversatele sale tratamente anti-îmbătrânire, a declarat că tatălui său i-a fost injectat un litru din plasma sa, care este partea lichidă a sângelui, în urmă cu șase luni.

De la procedură, susține Bryan, tatăl său, în vârstă de 70 de ani, care îmbătrânea în ritmul unei persoane de 71 de ani înainte de injecție, îmbătrânește acum ca o persoană de 46 de ani.

În postarea de pe X, el a precizat că și-a bazat evaluarea îmbătrânirii tatălui său pe un biomarker.

Deși biomarkerii sunt un instrument util pentru a sugera ce se întâmplă în organism, ei nu pot măsura cu precizie îmbătrânirea organismului, a declarat anterior medicul principal, Oliver Zolman, pentru Insider.
De asemenea, nu este posibil să se știe, în urma unei intervenții, dacă injecția este cea care a dus la modificarea ratei de îmbătrânire sau dacă ar putea fi vorba de altceva, a precizat Johnson.

Și Bryan a primit plasmă de la fiul său de 17 ani, deși a declarat ulterior că el personal nu a văzut niciun beneficiu din această procedură.

Bryan a încercat zeci de intervenții pe el însuși pentru a vedea dacă poate încetini procesul de îmbătrânire. Acestea variază de la o dietă atent controlată și un regim strict de exerciții fizice până la injecții cu grăsime și tratamente cu laser.

Unele clinici din SUA oferă injecții cu plasmă de la donatori tineri ca tratament antiîmbătrânire, dar „nu există dovezi clinice convingătoare privind eficacitatea sa”, a declarat FDA în 2019.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

18 Mai 2024, 14:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Mai 2024, 14:42 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova va avea în curând un nou șef la Serviciul Vamal, a anunțat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, în cadrul unei emisiuni la RLive. Rotaru a subliniat că poziția, deși atractivă din punct de vedere salarial, este complicată și vine cu numeroase provocări.

„Eu cred că în timp foarte scurt vom avea un nou șef la Serviciul Vamal. Este o poziție atractivă, dar nimeni nu vrea să vină. Este o poziție complicată. Dacă cineva îți creează iluzii că Serviciul Vamal, fiscul sau Ministerul de Finanțe că sunt domenii unde este foarte bine de lucrat, nu este chiar așa. Sunt domenii cu riscuri sporite, complicate care asigură securitatea economică a statului”, a explicat Rotaru.

Ministrul a evidențiat complexitatea funcționării vamale, menționând că activitatea vămii este continuă, 24 de ore pe zi, ceea ce implică provocări de securitate cibernetică și economică, precum și gestionarea eficientă a fluxurilor de la vamă. Rotaru a amintit că, în contextul începutului războiului din Ucraina, angajații vamali au muncit non-stop pentru a face față situației, răspunzând așteptărilor publicului.

„Dacă este cineva din public care vrea să-și asume această responsabilitate, să vină la vamă. Este destul de complicat. Trebuie să fim conștienți că trebuie să ne asumăm niște responsabilități pe care trebuie să le ducem până la capăt”, a punctat Rotaru.

Poziția de șef al Serviciului Vamal este esențială pentru asigurarea securității economice a statului și pentru implementarea eficientă a politicilor fiscale. Ministrul Finanțelor a făcut un apel către cei care sunt dispuși să își asume această responsabilitate să aplice, subliniind importanța acestui rol în contextul actual.

Igor Talmazan a demisionat de la Serviciul Vamal în data de 10 aprilie, în urma scandalui în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău