ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 – business-ul tău are nevoie de acest PC

20 Nov. 2023, 09:00
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
20 Nov. 2023, 09:00 // Slider //  MD Bani

Când vorbim de business și succes în business, proprietarul are nevoie să fie dotat personal și să-și doteze și angajații cu echipamente IT necesare pentru munca productivă cu deadline realizat la timp. De regulă, primul dispozitiv necesar fiecărui angajat în cadrul oricărei companii este de obicei laptopul, tableta, calculatorul staționar sau mai nou, sistemul All-in-One, care configurat corespunzător, să răspundă prompt și fără erori tuturor nevoilor utilizatorului.

Dragă cititor, în acest material îți prezentăm ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 – un magnific sistem All-in-One care nu face compromisuri când vorbim de performanță și calitate, este ușor de administrat și aduce doar avantaje practice antreprenorului.

Extraordinar de flexibil. Ecran nedăunător vederii

Probabil știi deja, asemenea dispozitive precum sistemele All-in-One, integrează specificațiile calculatorului clasic (PC) în corpul monitorului, avantajul de bază fiind – flexibilitatea să alegi configurația cea mai potrivită pentru nevoile tale individuale. În cazul lui ExpertCenter E5 AiO 24, ASUS propune trei opțiuni de configurare: versiunea de bază, versiunea medie și versiunea avansată. Indiferent de modelul ales, fii sigur, provocări în a-ți realiza munca și îndeplini termenele limită nu vei întâlni.

Totodată, pentru ASUS ExpertCenter E5 AiO 24, producătorul ne oferă un ecran generos de 23,8 inch, cu margini ultra-subțiri NanoEdge și control tactil capacitiv (opțional), facilitând interacțiunea cu aplicațiile într-un mod mai simplu și mai ușor ca niciodată. Display-ul IPS asigură o claritate excelentă imaginilor, cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, acoperire completă a volumului de culoare sRGB și un strat anti-glare certificat de TUV Rheinland pentru confortul ochilor în utilizarea îndelungată, cu emisie redusă de lumină albastră ce nu-ți afectează somnul.

Mai mult de atât, poți înclina ecranul dispozitivului la un unghi de +15° ~ -22° și roti la un unghi de +45° ~ -45°. Ai și posibilitatea de pivotare la +90° și ajustarea înălțimii de la 0 la 150 mm. Acum nu vei întâlni dificultăți în a-ți regla cu ușurință poziția perfectă de lucru, indiferent că muncești de acasă, de la birou sau din orice altă locație. Cu ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 ai opțiunea de montare VESA, ce-ți permite atașarea device-ului la orice suport de perete pentru a economisi spațiu și pentru o poziționare optimă în orice situație de utilizare.

Performanța care contează

Deși vorbim de un cadru compact și o carcasă subțire, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 garantează utilizatorului viteză mare de răspuns la sarcini și componente integrate în interior de calitate superioară.

Vorbind de procesor, avem aici un Intel Core de ultimă generație, până la i7 din seria a 13-a, cu memorie RAM DDR4 de până la 32 GB și frecvență de rulare de 3200 MHz. Avem SSD-uri duale PCI Express cu tehnologie NVMe configurabile în mod RAID, conectivitate wireless de până la WiFi 6E și conectivitate cu fir de până la 40 Gbps prin intermediul portului Thunderbolt 4.0.

Sunet puternic fara distrageri

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 vine echipat cu tehnologia ASUS AI Noise-Canceling Audio, care asigură că utilizatorii pot auzi și pot fi auziți în mod clar în orice situație. Tehnologia AI Noise-Canceling Speaker filtrează toate sunetele de fundal, lăsând să treacă doar vocile umane, permițând-ui astfel utilizatorului să audă și să înregistreze clar, chiar și în medii cu zgomote străine în prim plan. 

Conectivitate. Software exclusiv ASUS

Pentru conectări și sincronizări, sistemul All-in-One ExpertCenter E5 AiO 24 propune o gamă variată de porturi pentru conectarea diverselor periferice. Cu opțiunile de ieșire HDMI®, Thunderbolt™ 4 opțional și DisplayPort™ opțional, poți realiza sarcini multitasking cu până la patru ecrane simultan (cu suport pentru rezoluție 4K pe Thunderbolt™ 4). De asemenea, beneficiezi de conectivitate rapidă și sigură cu modulul WiFi 6E2 și un cititor de carduri 3-in-1 pentru transferul eficient și rapid al datelor.

Ceea ce-l diferențiază pe ASUS de alți producători este că dispozitivele destinate mediului de afaceri oferă disponibilitatea unei game complete de aplicații exclusive menite să îmbunătățească productivitatea și securitatea. Aceste instrumente oferă posibilitatea să optimizezi procesele de administrare, ceea ce reprezintă un beneficiu semnificativ pentru companiile care nu au încă acces la soluții IT personalizate pentru afaceri.

Per general, achiziționând un sistem All-in-One ASUS pentru afaceri, beneficiezi de propriul set de instrumente specializate pentru o administrare eficientă, de înaltă calitate. 

Opțiuni de administrare eficientă:

  • ASUS Business Manager permite administratorului să controleze accesul la date, site-uri web și setări de sistem, să șteargă complet fișiere, să creeze partiții criptate pe discul local pentru stocarea datelor;
  • Cu ajutorul ASUS Control Center vei monitoriza și gestiona serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopurile, PC-urile, șistemele all-in-one, clienții și avertizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, sigure și eficiente pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile.
  • ASUS Cloud Recovery – soluția ideală pentru backup și recuperare;
  • ASUS UEFI BIOS – o interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână. Cu ajutorul lui ai: actualizarea securizată a BIOS-ului, controlul mouse-ului, economia consumului de energie, interfață ușor de utilizat;
  • ASUS Diagnostic Tool – opțiune pentru diagnosticarea performanțelor chiar și atunci când nu avem un sistem de operare instalat (din BIOS) și un dispozitiv de stocare permanent.

Concluzie

Ai nevoie de un sistem All-in-One modern, compact, pentru business optimizat?

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este soluția!

O adevărată stație mobilă de lucru, superioară laptopurilor prin diagonala ecranului și a posibilității de a lucra cu tastatura și mouse-ul preferat. Este versatil și poate fi folosit cu succes din orice loc – fiind ușor de transportat, devine o alegere potrivită pentru utilizatorii care călătoresc frecvent și au nevoie de un sistem bine echipat pentru a-și desfășura activitățile cu maximă eficiență în timp util.

Sistemul ExpertCenter E5 AiO 24 poate fi achiziționat rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei găsi cel mai mare brand shop și cel mai bogat asortiment de produse ASUS în Moldova.

Alte avantaje pe care le obții la ULTRA:

  • Varietate mare de produse și modele
  • Echipă profesionistă de vânzători, ce oferă răspunsuri prompte la orice întrebări
  • Posibilitatea de a efectua comenzi personalizate cu configurațiile necesare
  • Service Centru autorizat

Realitatea Live

05 Dec. 2023, 17:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Dec. 2023, 17:25 // Actual //  Lupu Eduard

Resursele noastre comune trebuie să fie alocate responsabil tuturor care au nevoie și să ajute agricultura să fie profitabilă. Domnul prim-ministru și alți responsabili din Guvern au desfășurat zeci de întrevederi pe diverse platforme de comunicare. Vom anunța neîntârziat opinia publică și despre următoarea întrevedere cu șeful Executivului imediat ce aceasta va fi confirmată, a reacționat la protestul fermierilor, Daniel Vodă purtătorul de cuvânt al premierului.

Vosă spune că autorităţile au menţionat transparent şi clar despre susținerea de care au beneficiat fermierii, pentru a îmbunătăți situația în întregul sector agricol, adică nu doar pentru cei care produc cereale pentru export, un sector afectat de război, întreruperea comerțului și criza economică mondială.

„Guvernul, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare sunt consecvenți și ajută țintit fermierii și nu doar membrii unei singure asociații, inclusiv debursarea subvențiilor de 1,9 miliarde de lei din acest an, TVA rambursat, ajutăm și în acest moment cu obținerea certificatelor de stare de urgență”, se mai arată în mesajul lui Vodă.

Fermierii care și-au parcat tractoarele în fața Guvernului au mers astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Protestul de astăzi vine după ce, săptămâna trecută, fermierii au exprimat nemulțumirea lor printr-un protest sonor în PMAN, imediat după ce au ascultat briefingul ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea. Semnalează că se află în pragul falimentului, presați de datorii, și cer Guvernului un moratoriu asupra penalităților și executării silite, o solicitare care a fost respinsă anterior.

Printre revendicările fermierilor se numără și compensații din fondul de subvenționare pentru produsele de floarea-soarelui și porumb. Guvernul alocase anterior 200 de milioane de lei pentru compensarea fermierilor afectați de criza de anul trecut la culturile de grâu, orz și rapiță, însă fermierii susțin că suma este insuficientă și ar fi necesare 700 de milioane de lei pentru a acoperi integral pierderile. Guvernul anunțase anterior că a solicitat ajutor extern în acest sens. Protestul fermierilor marchează o nouă etapă a tensiunilor din sectorul agricol și ilustrează nevoia continuă de dialog și rezolvare a problemelor cu care se confruntă această comunitate vitală pentru economia țării.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău