Facebook face angajări: ce trebuie să faci, pentru ca Mark Zuckerberg să fie șeful tău

18 Oct. 2021, 18:12
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Oct. 2021, 18:12 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Dacă ești pasionat de cea mai mare rețea socială din lume, poate că ar fi interesant să ajungi să lucrezi pentru miliardarul Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook.

Facebook a anunțat că are planuri mari de dezvoltare, pe termen mediu și lung, compania vrea să treacă la următorul nivel și să investească masiv în domenii precum tehnologia realității augmentate.

Pentru a-și consolida poziția de piață și a face tranziția la ceea ce va presupune interacțiunea digitală în viitor, Facebook e în căutare de resursă umană. Știm cu toții că, dincolo de finanțe, fără specialiști în domenii diverse, evoluția e practic imposibilă. Se pare că o știe foarte bine și Mark Zuckerberg, care are de gând să angajeze 10.000 de specialiști, în următorii cinci ani. Oricine din Uniunea Europeană poate prinde un loc de muncă de viitor, în cea mai mare și populară platformă socială care a existat vreodată în lume, scrie playtech.ro.

Ce criterii trebuie să îndeplinești

Perspectivele de dezvoltare sunt uriașe, spun reprezentații celebrei rețele sociale, însă pentru a ajunge să lucrezi pentru Zuckerberg, ai nevoie de „recomandări” serioase.

Facebook nu caută simpli muncitori, ci adevărați profesioniști, persoane înalt calificate și pasionate de tehnologie și de viitorul acestea.

Facebook a caracterizat această mișcare ca un „vot de încredere” în sectorul tehnologic european. De ce recrutează Facebook din Uniunea Europeană? Compania susține că aici are o bază mare de clienți, dar s-a orientat către această regiune și datorită faptului că blocul comunitar are învățământ superior de primă clasă.

Gigantul tehnologic are deja un birou Reality Labs în Cork, Irlanda și a deschis un laborator de cercetare al inteligenței artificiale în Franța. În 2019, Facebook a colaborat cu Universitatea Tehnică din München pentru a crea un centru de cercetare în domeniul eticii inteligenței artificiale.

Realitatea Live

28 Nov. 2022, 18:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Nov. 2022, 18:05 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova este o preocupare specială pentru România și personal pentru președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută de către șeful statului român, în timpul întrevederii cu Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la București, scrie realitatea.md.

”Moldova este o preocupare specială pentru noi, pentru mine. Noi nu începând din acest an îi ajutăm, ci de când este România un stat democratic și de când Moldova s-a angajat ferm pe calea pro-europeană. Moldova are o președintă și o majoritate parlamentară pro-europeană, pro-reforme, noi suntem bucuroși să încurajăm această cale, noi facem un pic mai mult, îi ajutăm cu expertize, energie electrică, carburant, lemn, gaz, însă suntem conștienți că pentru oamenii simpli din Republica Moldova lucrurile sunt complicate și de aceea discutăm cu toți aliații pentru a găsi și împreună căi pentru a ajuta Republica Moldova”, a declarat președintele României.

Întrebat dacă Rusia, prin provocarea crizei energetice, economice și sociale poate schimba parcursul pro-european al Republicii Moldova, Iohannis a răspuns:

”Nu am semne că s-ar prefigura schimbări în abordarea Republicii Moldova, din potrivă oamenii au înțeles că este o perioadă complicată, dar asta nu înseamnă că reformele se opresc. Pentru noi în România provocarea este mare, fiindcă în afară de reforme și sprijin este nevoie de realizarea unei infrastructuri, interconectare… Noi suntem pregătiți împreun să facem aceste lucruri”.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău