Facebook face angajări: ce trebuie să faci, pentru ca Mark Zuckerberg să fie șeful tău

18 Oct. 2021, 18:12
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Oct. 2021, 18:12 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Dacă ești pasionat de cea mai mare rețea socială din lume, poate că ar fi interesant să ajungi să lucrezi pentru miliardarul Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook.

Facebook a anunțat că are planuri mari de dezvoltare, pe termen mediu și lung, compania vrea să treacă la următorul nivel și să investească masiv în domenii precum tehnologia realității augmentate.

Pentru a-și consolida poziția de piață și a face tranziția la ceea ce va presupune interacțiunea digitală în viitor, Facebook e în căutare de resursă umană. Știm cu toții că, dincolo de finanțe, fără specialiști în domenii diverse, evoluția e practic imposibilă. Se pare că o știe foarte bine și Mark Zuckerberg, care are de gând să angajeze 10.000 de specialiști, în următorii cinci ani. Oricine din Uniunea Europeană poate prinde un loc de muncă de viitor, în cea mai mare și populară platformă socială care a existat vreodată în lume, scrie playtech.ro.

Ce criterii trebuie să îndeplinești

Perspectivele de dezvoltare sunt uriașe, spun reprezentații celebrei rețele sociale, însă pentru a ajunge să lucrezi pentru Zuckerberg, ai nevoie de „recomandări” serioase.

Facebook nu caută simpli muncitori, ci adevărați profesioniști, persoane înalt calificate și pasionate de tehnologie și de viitorul acestea.

Facebook a caracterizat această mișcare ca un „vot de încredere” în sectorul tehnologic european. De ce recrutează Facebook din Uniunea Europeană? Compania susține că aici are o bază mare de clienți, dar s-a orientat către această regiune și datorită faptului că blocul comunitar are învățământ superior de primă clasă.

Gigantul tehnologic are deja un birou Reality Labs în Cork, Irlanda și a deschis un laborator de cercetare al inteligenței artificiale în Franța. În 2019, Facebook a colaborat cu Universitatea Tehnică din München pentru a crea un centru de cercetare în domeniul eticii inteligenței artificiale.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei