Gigantul Volkswagen a cerut sfatul de la Elon Musk. Ce i-a învățat pe directorii companiei CEO-ul Tesla

18 Oct. 2021, 17:56
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Oct. 2021, 17:56 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Gigantul producător de automobile Volkswagen a cerut sfaturi de Elon Musk despre mașinile electrice. Astfel, șeful Tesla le-a explicat directorilor Volkswagen de ce compania sa este mai agilă decât producătorii auto tradiționali.

În acest context, Elon Musk a ținut un discurs pentru o parte din directorii companiei. Acesta a fost invitat de CEO-ul producătorului german de automobile Herbert Diess, care dorește să-și motiveze compania spre o pivotare mai rapidă către vehiculele electrice.

Întrebat de Diess de ce Tesla este mai eficientă decât rivalii săi, Musk a spus că se reduce la stilul său de management și pentru că este inginer, în primul rând, și are un ochi pentru lanțuri de aprovizionare, logistică și producție.

Într-o postare pe LinkedIn, Diess a adăugat că l-a adus pe Musk ca „oaspete surpriză” pentru a întări punctul său de vedere prin care Volkswagen are nevoie de decizii mai rapide și mai puțină birocrație pentru „cea mai mare transformare din istoria VW”.

Mai mult, șeful grupului german a declarat că VW, care a apărut drept principalul candidat la Tesla pentru supremația globală a vehiculelor electrice, își va continua dialogul cu Tesla.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei