(FOTO) Topul celor mai cool și unice cafenele Starbucks din toată lumea

19 Sept. 2021, 10:49
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
19 Sept. 2021, 10:49 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Starbucks este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cafenele peste tot în lume. Compania are peste 32.000 de magazine în 83 de țări. Designul și stilul cafenelelor variază în funcție de tradițiile și cultura locațiilor. Din păcate, în Republica Moldova încă nu există o cafenea Starbucks. Iată un top al celor mai unice locații Starbucks din toată lumea, realizat de Business Insider.

Starbucks este cel mai mare lanț de cafenele din lume. Compania este considerată lider mondial în prăjirea cafelei și vânzarea cu amănuntul.

Starbucks Kawagoe, Japonia

Magazinul a fost deschis în martie 2018. Situat la doar câțiva metri distanță de clopotnița Toki no Kane Time, simbolul orașului Kawagoe, designul magazinului îmbină perfect cultura tradițional Japoneză. În interior, cafeneaua este decorată în tonuri alb-negru și realizată din materiale specifice caselor tradiționale japoneze.

În exterior, zona de relaxare a terasei oferă mediul ideal pentru relaxare în timp ce bei cafeaua și te bucuri de frumusețea grădinii în stil japonez. Dacă vrei să guști puțin din cultura tradițională și să îți iei porția de cofeină, Starbucks-ul din Kawagoe, Japonia este locația perfectă.

Acest magazin Starbucks din Tianjin, China, a fost construit într-o clădire de patrimoniu veche de aproape un secol, o fostă bancă. Cafeneaua a păstrat arhitectura originală a băncii, care are o cupolă cu coloane de marmură și o fațadă renascentistă.

A fost o provocare mare pentru Starbucks de a menține arhitectura originală a clădirii, în timp ce îmbină elemente moderne, creative, care completează și dau o nouă viață spațiului. Lucrând în colaborare cu experți locali de conservare istorică, a fost nevoie de trei ani pentru a amenaja și decora acest spațiu.

Hacienda Alsacia in Costa Rica

Această cafenea este situată în singura fermă de cafea Starbucks, la o oră distanță de capitala Costa Rica, San Jose. Puteți savura cafea la cafeneaua cu vedere la vulcanul Poas, puteți vizita ferma și puteți savura cafea.

Hualien City, Taiwan

Această locație din orașul Hualien, Taiwan, are vedere la Oceanul Pacific și este realizată din containere de transport reciclate.

Grand Turk, Turks & Caicos

Acest magazin este prima locație Starbucks de pe insula Turks & Caicos. Exteriorul roz deschis este în concordanță cu stilul caraibian al zonei, iar interiorul prezintă picturi murale vibrante inspirate de viața marină a insulei.

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei