Frumusețea Redefinită! Compania NewBeauty subliniază importanța diversității și incluziunii în industria frumuseții

14 Iul. 2021, 13:08
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Iul. 2021, 13:08 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Când vine vorba de frumusețe, o abordare unică nu funcționează. De aceea, NewBeauty, autoritatea de frumusețe și resursă de încredere pentru cei mai bogați și influenți consumatori, a dedicat o secțiune specială de 32 de pagini în numărul său de vară unei conversații despre diversitate și incluzivitate în industria frumuseții.

Intitulat Frumusețe Redefinită, NewBeauty evidențiază o definiție extinsă a frumuseții, oferind în același timp informații valoroase verificate de experți. Trecând dincolo de rafturile retailerului preferat de frumusețe, Frumusețe Redefinită oferă noi modalități de a sărbători diferențele noastre și de a ne uni în lumea frumuseții.

Secțiunea dezvăluie statistici deschise despre industria îngrijirii pielii și conversații semnificative cu dermatologi și experți din industrie, care ajută educarea cititorilor cu privire la importanța îngrijirii proprii.

Aceste experințe s-au alăturat mai mulți parteneri printre care BTL Aesthetics, Galderma, Merz Aesthetics și Cutera, INC. NewBeauty explorează o gamă largă de subiecte, de la sănătatea pielii la importanța reprezentării.

„Ne-am angajat să stabilim o fundație în diversitate, egalitate și incluziune. În calitate de companie, apreciem, recunoaștem și prețuim toate vocile, corpurile, diferențele, punctele de vedere și mediile pentru a ne lărgi perspectivele și a inspira inovație. ”, a spus Dave Mowry, CEO Cutera, INC.

Frumusețe redefinită dezvăluie câte companii de cosmetică au evoluat pentru a fi incluzive, oferind un număr crescut de game de nuanțe și experiențe mai personalizate, dar este mult mai mult decât atât.

Frumusețe redefinită prezintă numeroasele moduri în care industria abordează în prezent inegalitățile în ceea ce privește rasa, sexul și orientarea sexuală, dizabilitățile și sănătatea mintală. Soluția este de a pune pacientul sau consumatorul pe primul loc atunci când dezvoltă noi produse. Pe lângă promovarea mărcilor angajate în schimbare, NewBeauty pune în evidență produse inovatoare concepute pentru un anumit grup de persoane.

Deși NewBeauty sărbătorește munca deja realizată de acești parteneri și de întreaga industrie a frumuseții, atât brandul, cât și companiile prezentate recunosc că există încă loc de îmbunătățire.

Steffanie Attenberg, Chief Brand Officer la NewBeauty, știe importanța de a nu exclude pe nimeni din aceste conversații critice despre frumusețe: „Industria frumuseții a făcut pași mari în celebrarea diversității, dar mai este mult de făcut. Suntem mândri să fim parteneri cu aceste mărci și experți care aduc problemele în prim plan și stimulează schimbarea – și suntem încântați să educăm consumatorii de frumusețe și îi invităm să se alăture conversației. ”

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală