Google Photos nu mai oferă spațiu nelimitat pentru fotografii. 5 analogii pentru platformă

03 Iun. 2021, 05:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Iun. 2021, 05:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

De la 1 iunie 2021, fotografiile și videoclipurile descărcate din aplicația Google Photos au început să ocupe spațiu pe unitatea cloud și să-l partajeze cu alte fișiere. Chiar dacă nu sunteți cel mai avid fotograf, cei 15 gigaocteți disponibili se vor epuiza rapid. Dacă doriți să vă păstrați amintirile gratuit, nu există prea multe opțiuni. Iată câteva care pot înlocui Google Photos, sunt gratuite și nu necesită abonament.

1. „Yandex.Disk”

Yandex Disc acceptă platformele web, Android, iOS, Windows, macOS. Aici poți încărca fotografii nelimitate de pe un smartphone.
Singurul serviciu gratuit dintre toate care oferă spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii, așa cum a făcut Google în trecut. Nelimitat nu se aplică videoclipurilor și funcționează doar pentru imaginile din galeria smartphone-urilor. Dar imaginile sunt încărcate în cloud în calitatea lor originală, fără compresie.

2. TeraBox

TeraBox acceptă platformele web, Android și iOS și oferă 1 T de spațiu gratuit. Principalul avantaj al TeraBox este cantitatea generoasă de spațiu pe disc. Aplicația poate încărca automat fotografii și oferă funcții de sortare de bază. Încărcarea video este, de asemenea, acceptată, dar în plan gratuit numai în modul manual.

Printre neajunsuri, se poate identifica localizarea mediocru a interfeței și nu are viteza cea mai stabilă: dacă încărcarea datelor este destul de rapidă, atunci descărcarea pe dispozitiv lasă de dorit. Cu toate acestea, situația este mult mai bună atunci când utilizați un VPN.

3. Mega

Mega acceptă platformele: web, Windows, macOS, Linux, iOS, Android. Prima lună îți oferă gratuit 50 GB, apoi 15GB. Volumul Mega gratuit disponibil poate fi extins semnificativ prin invitarea prietenilor și primirea de bonusuri pentru instalarea aplicațiilor mobile și desktop.

Spre deosebire de alte servicii, Mega, pe lângă limita de volum în cloud, are și o limită de trafic: nu puteți descărca sau încărca mai mult de 4 GB de trafic în decurs de 6 ore.

Nu există colecții inteligente, imaginile sunt pur și simplu sortate după dată. Dar toate fotografiile, ca și alte fișiere, sunt stocate într-o formă criptată și nimeni în afară de dvs. le puteți vizualiza.

4. Box

Box acceptă platformele: web, Windows, macOS, iOS, Android. Ți se oferă gratuit 10 GB. Spațiul suplimentar costă 12 euro pe lună pentru 100 GB.
Stocarea fotografiilor nu este cel mai puternic punct al Box. Cu toate acestea, serviciul poate fi încă utilizat în aceste scopuri, de exemplu, ca o copie de rezervă pentru fotografiile selectate. Box are o limită de cel mult 250 MB pe fișier în versiunea gratuită, dar acest lucru nu este un obstacol pentru fotografii. Un alt inconvenient cu care trebuie să rezolvați este lipsa încărcării automate a imaginii. Fără un abonament plătit, acestea trebuie copiate manual.

5. pCloud

pCloud acceptă platformele: web, Windows, macOS, Linux, iOS, Android. pCloud oferă gratuit 10 GB. Dacă vrei spațiu suplimentar, atunci, pentru 500 GB vei achita 48 USD / an sau 175 USD pentru totdeauna, 2 TB pentru 96 USD / an sau 350 USD pentru totdeauna.
Spațiu de stocare în cloud elvețian cu criptare de fișiere și politică strictă de confidențialitate pCloud vă permite să încărcați automat fotografii și videoclipuri din galeria telefonului smartphone și oferă capacități de sortare de bază. Aplicația are o secțiune separată „Fotografii” pentru acces ușor la imagini.

 

Realitatea Live18 Iun. 2021, 16:21
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 16:21 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Prima cursă de mașini zburătoare din lume a avut loc pe cer pentru prima dată.

În februarie, Alauda Racing, o companie aerospațială eVTOL australiană, a dezvăluit Airspeeder Mk3, o mașină zburătoare asemănătoare unei drone, construită pentru viteză. Acum, Mk3 a decolat pentru prima dată, într-o locație nedezvăluită din Australia de Sud. În videoclipurile postate, quadcopterul elegant decolează și zboară fără efort, într-un peisaj deșertic, scrie playtech.ro.

Quadcopterul este menit să concureze cu altele, ca parte a unui turneu numit EXA. Alauda speră într-o zi să aibă până la patru echipe care să concureze în trei evenimente, la nivel mondial.

Există, totuși, o singură avertizare: piloții, care sunt atât bărbați, cât și femei, nu vor fi în scaunului șoferului. Mașinile zburătoare vor fi conduse de la distanță, în timp ce se află în interiorul unui simulator. Cu toate acestea, echipele lor vor fi însărcinate să înlocuiască bateriile pe tot parcursul cursei, echivalentul unei opriri la boxe (pit stop) în cursele de Formula 1.

Airspeeder Mk3 a fost conceput pentru a imita cadrul unei mașini zburătoare capabile să găzduiască un pilot uman. Mk3 este și rapid. Datorită transmisiei sale care produce 320 de kilowați de putere, poate accelera de la 0 la aproape o sută de kilometri la oră în doar 2,8 secunde.