(FOTO) Cum arată fosta casă a modelului Kendall Jenner din Los Angeles. Se vinde cu 8,5 milioane de dolari

03 Iun. 2021, 05:20
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Iun. 2021, 05:20 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

În 2017, modelul Kendall Jenner și-a vândut casa din Los Angeles după doar un an din cauza urmăririi și a spargerii casei, care atunci nu avea poartă.

Casa de 4.800 de metri pătrați, care cere acum 8,5 milioane de dolari, a găzduit starul „The Office” John Krasinski, starul „Keeping Up With the Kardashians” Kendall Jenner și, cel mai recent, magnatul de marketing Bill Guthy.

Krasinski și Emily Blunt au cumpărat casa cu aproape 1,6 milioane de dolari în 2009. Au adăugat un al treilea etaj și au renovat bucătăria și piscina. Jenner a cumpărat casa în 2016 cu 6,5 milioane de dolari.

Ea a vândut proprietatea cu trei etaje Hollywood Hills West în august 2017 pentru 6,85 milioane de dolari către magnatul de marketing Bill Guthy și soția sa, antreprenorul de produse cosmetice Victoria Jackson.

În timp ce locuia acolo, un tânăr de 25 de ani a fost arestat și acuzat că a urmărit-o pe Jenner pe aleea ei. De asemenea, i s-au furat bijuterii în valoare de 200.000 de dolari, a raportat anterior Page Six.

Casa are o arhitectură modernă, pardoseli din lemn de culoare deschisă și cărămidă albă, cu ferestre elegante din podea până în tavan și linii negre minimaliste la exterior.
Camera de zi are ferestre retractabile din podea până în tavan pentru living în interior-exterior. Sala de mese are un bar încorporat cu blat din cupru. Camera de zi cu ferestre retractabile din podea până în tavan este împărțită de un șemineu din cărămidă albă până la tavan și trei trepte până la o sufragerie cu o bară de cupru cu două locuri, arată un tur 3D al casei Matterport.

Suita principală de dormitor are ferestre din podea până în tavan, o zonă de relaxare, acces la terasă în aer liber și o baie cu o cadă de sine stătătoare și două dușuri cu efect de ploaie, arată turul.

 

 

 

Realitatea Live19 Iun. 2021, 13:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
19 Iun. 2021, 13:30 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Victor Parlicov, spune despre noua metodologie aprobată de ANRE referitor la plafonarea prețurilor la carburanți, că este împotriva principiilor economiei de piață, încurajează instituirea monopolului și are menirea de a-i elimina pe petroliștii mici. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Piatnitsa s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova.

Potrivit expertului în domeniul energetic, Victor Parlicov, noua metodologie de calcul e distructivă pentru piața petrolieră din Republica Moldova, întrucât nu pot fi stabilite reguli similare pentru petroliști care au cheltuieli și profitabilitate complet diferite.

„Tentativa de a reglementa prețurile prin instituirea unui plafon pe o piață concurențială nu este o soluție bună și din start este sortită eșecului. Dacă în lege este indicat că suntem o economie de piață, atunci trebuie să creăm condiții pe piața concurențială, ca petroliștii să se bată între ei pentru consumator. Acum ANRE are misiunea de a stabili o marjă, care de facto, este imposibil de stabilit, pentru că fiecare companie are contracte diferite, costuri diferite”, a spus Victor Parlicov.

Astfel, în opinia expertului, noua metodologie de calcul va duce la instituirea unui monopol pe piață și-i va elimina pe petroliștii mici.

„Există riscul ca de pe piață să dispară petroliștii mici. Ei nu se vor încadra în marja stabilită de ANRE pentru că nu poți să pui pe aceeași balanță un agent economic care vinde o tonă de combustibil pe zi cu unul care vinde 10 tone. Dacă se dorește lichidarea petroliștilor mici, probabil, este o decizie bună”, a declarat Victor Parlicov.

Noua lege, promovată în Parlament de deputatul independent Alexandru Oleinic, prevede că prețurile la carburanți sunt stabilite de fiecare agent economic în parte și nu pot depăși prețurile-plafon stabilite de ANRE. Prețul-plafon este calculat de instituția regulatoare în fucție de cotațiile bursiere Platts, cotele accizelor și cotele TVA prevăzute de Codul Fiscal. Periodicitatea de recalculare este de 14 zile.