(FOTO) Cum arată fosta casă a modelului Kendall Jenner din Los Angeles. Se vinde cu 8,5 milioane de dolari

03 Iun. 2021, 05:20
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Iun. 2021, 05:20 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

În 2017, modelul Kendall Jenner și-a vândut casa din Los Angeles după doar un an din cauza urmăririi și a spargerii casei, care atunci nu avea poartă.

Casa de 4.800 de metri pătrați, care cere acum 8,5 milioane de dolari, a găzduit starul „The Office” John Krasinski, starul „Keeping Up With the Kardashians” Kendall Jenner și, cel mai recent, magnatul de marketing Bill Guthy.

Krasinski și Emily Blunt au cumpărat casa cu aproape 1,6 milioane de dolari în 2009. Au adăugat un al treilea etaj și au renovat bucătăria și piscina. Jenner a cumpărat casa în 2016 cu 6,5 milioane de dolari.

Ea a vândut proprietatea cu trei etaje Hollywood Hills West în august 2017 pentru 6,85 milioane de dolari către magnatul de marketing Bill Guthy și soția sa, antreprenorul de produse cosmetice Victoria Jackson.

În timp ce locuia acolo, un tânăr de 25 de ani a fost arestat și acuzat că a urmărit-o pe Jenner pe aleea ei. De asemenea, i s-au furat bijuterii în valoare de 200.000 de dolari, a raportat anterior Page Six.

Casa are o arhitectură modernă, pardoseli din lemn de culoare deschisă și cărămidă albă, cu ferestre elegante din podea până în tavan și linii negre minimaliste la exterior.
Camera de zi are ferestre retractabile din podea până în tavan pentru living în interior-exterior. Sala de mese are un bar încorporat cu blat din cupru. Camera de zi cu ferestre retractabile din podea până în tavan este împărțită de un șemineu din cărămidă albă până la tavan și trei trepte până la o sufragerie cu o bară de cupru cu două locuri, arată un tur 3D al casei Matterport.

Suita principală de dormitor are ferestre din podea până în tavan, o zonă de relaxare, acces la terasă în aer liber și o baie cu o cadă de sine stătătoare și două dușuri cu efect de ploaie, arată turul.

 

 

 

Realitatea Live

30 Mart. 2023, 17:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Mart. 2023, 17:07 // Actual //  Lupu Eduard

La discutarea proiectului de lege cu privire la Serviciul de Informații și Securitate, deputatul PAS, Adrian Cheptonar a fost întrebat de către deputatul din BCS, Vasile Bolea dacă va fi creată o instituție de Serviciului de Informații Externe cum au majoritatea statelor.

Majoritatea statelor au această dualitate de servicii. De exemplu, unele state au destul de multe servicii militare, contrainformații, interne și externe. În unele state, chiar instituții fiscale au subdiviziuni speciale, poliția are în multe subdiviziuni. În cazul Republicii Moldova, suntem un stat mic și ținem la buget. Activitatea de informații externe este extrem de costisitoare, noi o să ne bazăm ca atribuțiile de neinformații externe să fie ale SIS. În Lituania e exact ca în Republica Moldova”, a punctat Cheptinar.

Potrivit noii legi, SIS ar putea obține dreptul de a supraveghea domiciliul unei persoane, de a-i instala în locuință aparate de supraveghere audio, video sau foto, de a-i intercepta comunicările și de a o urmări vizual, în afara unui dosar penal.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău