(FOTO) Cum arată fosta casă a modelului Kendall Jenner din Los Angeles. Se vinde cu 8,5 milioane de dolari

03 Iun. 2021, 05:20
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Iun. 2021, 05:20 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

În 2017, modelul Kendall Jenner și-a vândut casa din Los Angeles după doar un an din cauza urmăririi și a spargerii casei, care atunci nu avea poartă.

Casa de 4.800 de metri pătrați, care cere acum 8,5 milioane de dolari, a găzduit starul „The Office” John Krasinski, starul „Keeping Up With the Kardashians” Kendall Jenner și, cel mai recent, magnatul de marketing Bill Guthy.

Krasinski și Emily Blunt au cumpărat casa cu aproape 1,6 milioane de dolari în 2009. Au adăugat un al treilea etaj și au renovat bucătăria și piscina. Jenner a cumpărat casa în 2016 cu 6,5 milioane de dolari.

Ea a vândut proprietatea cu trei etaje Hollywood Hills West în august 2017 pentru 6,85 milioane de dolari către magnatul de marketing Bill Guthy și soția sa, antreprenorul de produse cosmetice Victoria Jackson.

În timp ce locuia acolo, un tânăr de 25 de ani a fost arestat și acuzat că a urmărit-o pe Jenner pe aleea ei. De asemenea, i s-au furat bijuterii în valoare de 200.000 de dolari, a raportat anterior Page Six.

Casa are o arhitectură modernă, pardoseli din lemn de culoare deschisă și cărămidă albă, cu ferestre elegante din podea până în tavan și linii negre minimaliste la exterior.
Camera de zi are ferestre retractabile din podea până în tavan pentru living în interior-exterior. Sala de mese are un bar încorporat cu blat din cupru. Camera de zi cu ferestre retractabile din podea până în tavan este împărțită de un șemineu din cărămidă albă până la tavan și trei trepte până la o sufragerie cu o bară de cupru cu două locuri, arată un tur 3D al casei Matterport.

Suita principală de dormitor are ferestre din podea până în tavan, o zonă de relaxare, acces la terasă în aer liber și o baie cu o cadă de sine stătătoare și două dușuri cu efect de ploaie, arată turul.

 

 

 

Realitatea Live

17 Sept. 2021, 18:55
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Sept. 2021, 18:55 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Primii 1% dintre câştigătorii americani evită impozite de aproximativ 163 miliarde de dolari în fiecare an, au declarat cercetătorii de la Departamentul Trezoreriei într-un raport publicat miercuri, scrie Business Insider.

Acest lucru contează pentru aproximativ 28% din totalul decalajului fiscal din SUA, o măsurare a impozitelor datorate în comparaţie cu impozitele colectate. Decalajul total este de aproximativ 600 de miliarde de dolari anual şi va aduce guvernului pierderi de venituri de 7 trilioane de dolari în următorul deceniu, a declarat departamentul.

O mare parte a disparităţii este determinată de capacitatea americanilor bogaţi de a se proteja de plata impozitelor. Contribuabilii cu venituri mai mari pot recurge la contabili, pregătitori de impozite sau alte servicii pentru a-şi reduce datoria fiscală reală. Aceşti americani ştiu, de asemenea, că guvernul are puţine resurse pentru a contracara o astfel de evaziune, scrie Ziarul Financiar.

Această practică contribuie la alimentarea inegalităţilor economice din întreaga ţară, au declarat reprezentaţii departamentului. Exacerbând decalajul fiscal, americanii bogaţi îi obligă pe parlamentari să aleagă între deficitele bugetare mai mari sau majorările fiscale pentru a putea finanţa programele sociale. Ambele opţiuni sunt din punct de vedere istoric nepopulare şi tind să împiedice Congresul să susţină indemnizaţiile de şomaj, timbrele alimentare şi cheltuielile legate de infrastructură.

Administraţia Biden are un plan pentru a opri decalajul fiscal. Totuşi, convingerea Congresului de a acţiona rămâne o luptă dură.

Casa Albă încearcă să consolideze aplicarea impozitelor pentru a compensa o parte din costul propunerii sale de infrastructură de 3,5 trilioane de dolari. Trezoreria estimează că investiţia  de 80 de miliarde de dolari propusă de Biden pentru IRS (Internal Revenue Service) ar putea aduce încă 700 de miliarde de dolari în decurs a 10 ani.

Finanţarea lui Biden ar pune, de asemenea, un accent mai mare pe decalajele fiscale ale celor mai bogaţi americani. Numărul agenţilor dedicaţi combaterii evaziunilor fiscale a scăzut cu 35% în utlimul deceniu, potrivit Trezoreriei. Bugetul IRS a scăzut cu 20%, în timp ce auditurile au scăzut cu 42% din 2010 până în 2017. Potrivit unei fişe informative de la Casa Albă, din 2011 până în 2018 a existat o scădere cu 80% a ratei de audit pentru cei care câştigă peste 1 milion de dolari pe an.

Măsura de evaziuni fiscale a americanilor bogaţi ar putea fi chiar mai mare decât estimările Trezoreriei. Charles Retting, comisar IRS, a declarat că decalajul fiscal ar putea depăşi 1 trilion de dolari.

Aşteptările din reforma IRS ar putea depăşi estimările iniţiale. Casa Albă a solicitat, de asemenea, utilizarea informaţiilor de la instituţiile financiare pentru a impune impozitele pe venit. Creşterea bugetului IRS şi extinderea setului de instrumente ar putea genera până la 1,6 trilioane de dolari în venituri fiscale neîncasate în următorul deceniu, a declarat Trezoreria, mai mult decât dublul jackpotului de 700 de miliarde de dolari estimat de adminsitraţia Biden.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală