Istoria chelneriței care a lăsat job-ul pentru a obține faima pe Instagram (FOTO)

15 Mart. 2021, 16:52
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Irina Luca
15 Mart. 2021, 16:52 // Oameni şi Idei //  Irina Luca

O rezidentă a statului american Florida a renunțat la slujba de chelneriță pentru faima pe rețelele de socializare. Povestea ei a fost prezentată de redactorii Daily Mail.

Potrivit materialului, o mamă singură pe nume Christie a visat întotdeauna la o carieră care să-i permită să lucreze de acasă, să călătorească și să petreacă mai mult timp cu fiica ei de șapte ani, Ella. După despărțirea de soțul ei, eroina și-a părăsit slujba într-un restaurant și s-a concentrat pe dezvoltarea rețelelor de socializare.

În contul ei de Instagram, la care sunt abonați 100 de mii de utilizatori, o femeie publică poze cu copilul ei în aceleași ținute.

„Cred că conținutul nostru este popular, deoarece este creativ, autentic și distractiv. Eu și Ella avem o legătură uimitoare. Cred că oamenii simt acest lucru ”, a spus Christie, adăugând că a reușit să-și susțină familia cu ajutorul rețelelor sociale.

Americanul a subliniat, de asemenea, că ședințele foto cu fiica ei le-au adus mai aproape, una față de cealaltă.

„Avem o plăcere extraordinară din acest proces. Este ca o petrecere a burlacilor în care ne îmbrăcăm și ne distrăm. Ne place să mergem la plajă și să mâncăm înghețată în timp ce filmăm. Ne distrăm foarte bine ”, a spus ea.

Potrivit americancei, în ciuda succesului pe Instagram, ea vrea să-și protejeze fiica de pericolele rețelelor de socializare.

„Vreau să o protejez pe Ella și să-i păstrez copilăria. Are doar șapte ani. Îmi place când este ocupată cu propriile îndeletniciri și nu stă în telefon. Prefer metoda de modă veche de a crește copii ”, a explicat femeia.

 

Realitatea Live

26 Sept. 2022, 17:55
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Sept. 2022, 17:55 // Actual //  Lupu Eduard

Analiștii occidentali nu cred că Vladimir Putin își va duce la capăt amenințările cu folosirea armelor nucleare, în contextul răzbiului din Ucraina. Aceștia cred că dictatorul de la Kremlin nu va fi lăsat de aliații săi să folosească armele de distrugere în masă. Ei cred că este vorba despre o cacealma prin care Putin încearcă un nou șantaj la adresa țărilor occidentale, după amenințarea cu tăierea gazelor care nu a mers foarte bine.

Mai mulți analiști consideră că Vladimir Putin joacă la cacealma atunci când amenință cu folosirea armelor de distrugere în masă. Tot în acest context prezintă și mobilizarea celor 300.000 de rezerviști ruși care urmează să fie trimiși în război, pe frontul din Ucraina.

Experții cred că este reacția unui lider care minte sau care nu înțelege în ce situație se află. Aceștia sunt de părere că aliații săi nu l-ar lăsa să folosească armele nucleare și să pună în pericol inclusiv existența statului rus.

Peter Duncan, profesor la Școala de Studii Slave și Est-Europene de la University College London (UCL), este de părere că aliații lui Putin l-ar elimina înainte ca acesta să-și pună în practică amenințările cu folosirea armelor nucleare. În opinia sa, Putin este rupt de realitate, când face se folosește de amenințarea nucleară.

„Pur și simplu nu înțelege nici Rusia, nici ceea ce gândesc oamenii în străinătate, cu alte cuvinte de pretutindeni. Și de aceea fac greșeală după greșeală”, a declarat Peter Duncan.

Profesorul britanic este de părere că acest lucru se datorează în parte faptului că aliații lui Putin și propriul său serviciu de securitate se tem de el și îl induc în eroare. Aceștia îi prezintă o altă situație de fapt decât cea reală, astfel că Putin nu are informații corecte despre ceea ce se întâmplă pe teren în Ucraina.

„Oamenilor le este frică să-i spună adevărul. În special, FSB – Serviciul de Informații al Rusiei – se teme să-i spună adevărul, așa că el nu știe ce se întâmplă”, spune Peter Duncan.

Expertul crede că aliații lui Vladimir Putin vor interveni înainte ca acesta să apese butonul nuclear și probabil chiar îl vor elimina, dacă va încerca să meargă până la capăt. În acest scenariu, profesorul crede că aceștia „ar trebui să atragă oameni din FSB care să-i ajute să-l omoare pe Putin”.

„Încă cred că, dacă Putin ar începe să folosească arme nucleare, sau dacă i-ar ordona lui Șoigu (ministrul Apărării) și Gherasimov (șeful Statului Major al Forțelor Armate) să folosească arme nucleare, nu să le desfășoare, ci să le folosească undeva în Ucraina, cred că este foarte probabil ca [ei] să refuze și apoi să fie nevoiți să meargă împotriva lui Putin și să-l omoare pentru că nu ar fi ascultat de un ordin”, a detaliat Duncan, după cum relatează publicația spaniolă 20 Minutos, conform Rador.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău