Istoria Trans-Oil Group, pe paginile renumitei publicații care l-a declarat pe Elon Musk „Omul Anului 2021”!

10 Ian. 2022, 13:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
10 Ian. 2022, 13:35 // Actual //  Petru Cosoi

Istoria de succes a grupului de companii din Republica Moldova – Trans-Oil Group, a ajuns pe paginile uneia dintre cele mai prestigioase publicații din lume. Este vorba despre Revista „Time”, cea care în ultima lună a anului trecut, l-a declarat pe vizionarul Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă – „Omul Anului 2021”.

Trans-Oil Group – cel mai mare grup industrial din Moldova, condus de Vaja Jhashi, se bucură de două pagini în ediția din decembrie 2021 a publicației.

Articolul se intitulează „Moldova. Înainte și După. Trans-Oil Group” și redă povestea grupului de companii Trans-Oil, bazele căruia au fost puse de cunoscutul om de afaceri Vaja Jhashi în 1995 și care a înregistrat rezultate răsunătoare nu doar pe plan național, ci mai ales pe plan mondial.

„Investițiile și eforturile făcute de Trans-Oil și Jhashi în Moldova presupun unele dintre cele mai semnificative contribuții din sectorul privat pentru dezvoltarea infrastructurii și modernizarea tuturor segmentelor de grâne și oleaginoase din sectorul agricol al țării. Jhashi se mândrește cu ceea ce oferă Moldovei. De altfel, activitatea de business a Trans-Oil – direct sau indirect – constă în contribuție de aproape 7% din PIB-ul Moldovei” – se spune în material.

Vaja Jhashi, în cadrul interviului pentru „TIME”, a declarat: „Noi ne-am asumat o serie de riscuri calculate și uneori am făcut greșeli, dar cumva aceste lucruri ne fac și mai mândri de ceea ce am reușit”.

P. 

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău