Joburi de viitor: (45) Marketolog personalizat

15 Feb. 2021, 15:55
 // Categoria: Carieră // Autor:  Realitatea.md
15 Feb. 2021, 15:55 // Carieră //  Realitatea.md

Marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de afla și influența comportamentul oamenilor. Ei vor putea lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în companii mari, ca freelanceri, sau pentru guvern.

Marketolog personalizat: Responsabilități

Marketologii personalizați dezvoltă și implementează strategii de marketing care folosesc conținut individualizat pentru comercializarea produselor, serviciilor și experiențelor pentru oameni și îiajută să ia decizii corecte.  Prin colectarea datelor cu caracter personal pe baza senzori de corp, comportament și monitorizarea comunități și mediului, marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de a angaja oamenii și de ainfluența comportamentul lor.

Marketolog personalizat: Interacțiune/Atribuții

Specialiștii în marketing pot lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în interiorul companiilor mari, ca freelanceri, sau pentru guvern. Folosesc instrumente algoritmice pentru a înțelege de ce sunt interesați oamenii și pregătește publicitate care va funcționa pentru acei oameni.

Marketolog personalizat: Abilități

Specialiștii în marketing vor fi buni la analiza datelor și utilizarea instrumentelor automate pentru asistență. Vor avea studii în marketing și publicitate și vor trebui să cunoască multiplataforma de instrumente pentru marketing (cum ar fi realitatea augmentată, sisteme de recomandare personalizate și social media). Vor crea
povești convingătoare, pentru a motiva comportamentul consumatorului.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 17:33
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 17:33 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

XY Partners anunță despre deschiderea aplicărilor pentru cea de a cincea ediție a Programului dedicat startup-urilor, XY Accelerator. Programului se va desfășura în perioada 12 septembrie – 13 decembrie 2022 și are drept scop instruirea antreprenorilor și dezvoltarea afacerilor. Astfel, proaspeții antreprenori care vor să-și dezvolte ideile de afaceri și fondatori de startup-uri au timp să aplice până la 21 august.

Iată câteva beneficii pe care le poți obține dacă aplici la program:

  • Participare la ateliere tematice pentru antreprenori și acces nelimitat la 12 cursuri despre antreprenoriat în cadrul Academiei Online.
  • Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din R. Moldova.
  • Abordare individuală a afacerii tale, suport operațional și acces gratuit la instrumente digitale necesare.
  • Mentorat din partea specialiștilor locali și internaționali.

Companiile selectate în cadrul programului vor avea posibilitatea să-și prezinte ideile și afacerea în fața investitorilor privați din cadrul comunității Business Angels Moldova (BAM), precum și a investitorilor internaționali. Eventual, cei care vor reuși să convingă investitorii ar putea obține finanțare pentru dezvoltarea ulterioară a afacerilor. 

În cadrul primelor patru ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul, KIDDO și Unde.io au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Vrei să participi la cea de a cincea ediție a Programului XY Accelerator? Aplică aici

Acest program este realizat de XY Partners în cadrul EU4Moldova: Start City Cahul,  proiect finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia. 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău