Joburi de viitor: (45) Marketolog personalizat

15 Feb. 2021, 15:55
 // Categoria: Carieră // Autor:  Realitatea.md
15 Feb. 2021, 15:55 // Carieră //  Realitatea.md

Marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de afla și influența comportamentul oamenilor. Ei vor putea lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în companii mari, ca freelanceri, sau pentru guvern.

Marketolog personalizat: Responsabilități

Marketologii personalizați dezvoltă și implementează strategii de marketing care folosesc conținut individualizat pentru comercializarea produselor, serviciilor și experiențelor pentru oameni și îiajută să ia decizii corecte.  Prin colectarea datelor cu caracter personal pe baza senzori de corp, comportament și monitorizarea comunități și mediului, marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de a angaja oamenii și de ainfluența comportamentul lor.

Marketolog personalizat: Interacțiune/Atribuții

Specialiștii în marketing pot lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în interiorul companiilor mari, ca freelanceri, sau pentru guvern. Folosesc instrumente algoritmice pentru a înțelege de ce sunt interesați oamenii și pregătește publicitate care va funcționa pentru acei oameni.

Marketolog personalizat: Abilități

Specialiștii în marketing vor fi buni la analiza datelor și utilizarea instrumentelor automate pentru asistență. Vor avea studii în marketing și publicitate și vor trebui să cunoască multiplataforma de instrumente pentru marketing (cum ar fi realitatea augmentată, sisteme de recomandare personalizate și social media). Vor crea
povești convingătoare, pentru a motiva comportamentul consumatorului.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 08:41
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 08:41 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a sosit în Mali marți, 7 februarie, la primele ore ale dimineții, în plină idilă politică și de securitate între Moscova și junta aflată la putere la Bamako, potrivit Le Figaro.

Serghei Lavrov, care se afla luni în Irak, a fost întâmpinat la coborârea din avion în jurul orei 1:30 (ora locală și GMT) de omologul său Abdoulaye Diop. Cei doi bărbați nu au făcut nicio declarație jurnaliștilor.

Lavrov va fi primit marți de șeful juntei, colonelul Assimi Goïta. De asemenea, sunt programate discuții cu Abdoulaye Diop și o conferință de presă. Vizita lui Serghei Lavrov în această țară măcinată de violențe jihadiste și de o criză multidimensională profundă ar trebui să dureze mai puțin de 24 de ore și este rezultatul apropierii operate de coloneii maliani din 2021, în același timp în care au rupt alianța militară cu Franța și partenerii săi.

Dacă miniștrii malieni au vizitat Moscova de mai multe ori de atunci, vizita lui Serghei Lavrov este prezentată de autoritățile maliene ca fiind „prima de acest fel”. Vizita sa „materializează voința fermă” a președinților Assimi Goïta și Vladimir Putin „de a da un nou impuls” cooperării lor în domeniile apărării și securității, precum și la nivel economic, a declarat ministrul malian de externe.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău