Joburi de viitor: (45) Marketolog personalizat

15 Feb. 2021, 15:55
 // Categoria: Carieră // Autor:  Realitatea.md
15 Feb. 2021, 15:55 // Carieră //  Realitatea.md

Marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de afla și influența comportamentul oamenilor. Ei vor putea lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în companii mari, ca freelanceri, sau pentru guvern.

Marketolog personalizat: Responsabilități

Marketologii personalizați dezvoltă și implementează strategii de marketing care folosesc conținut individualizat pentru comercializarea produselor, serviciilor și experiențelor pentru oameni și îiajută să ia decizii corecte.  Prin colectarea datelor cu caracter personal pe baza senzori de corp, comportament și monitorizarea comunități și mediului, marketologii personalizați găsesc modalități inteligente de a angaja oamenii și de ainfluența comportamentul lor.

Marketolog personalizat: Interacțiune/Atribuții

Specialiștii în marketing pot lucra pentru agenții de marketing și publicitate, în interiorul companiilor mari, ca freelanceri, sau pentru guvern. Folosesc instrumente algoritmice pentru a înțelege de ce sunt interesați oamenii și pregătește publicitate care va funcționa pentru acei oameni.

Marketolog personalizat: Abilități

Specialiștii în marketing vor fi buni la analiza datelor și utilizarea instrumentelor automate pentru asistență. Vor avea studii în marketing și publicitate și vor trebui să cunoască multiplataforma de instrumente pentru marketing (cum ar fi realitatea augmentată, sisteme de recomandare personalizate și social media). Vor crea
povești convingătoare, pentru a motiva comportamentul consumatorului.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău